Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja z Ozim wyjeżdzam w przedziale 12-14

reszta pewnie wcześniej

Ty Pablo w końcu jedziesz ze mną ?

Z Davidem się zabieram bo już nie chciałem mieszać to co ustaliliśmy wcześniej :)

Ale dzięki za propozycję :notworthy:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jeśli dzisiaj już ciągną to co będzie się działo jutro :confused4:

Opublikowano

Pablo zadzwon do mnie bo jutro moj Brat ma Cie zgarnac z orlenu przy lidlu wiec musicie sie dogadac...

Opublikowano

Pablo zadzwon do mnie bo jutro moj Brat ma Cie zgarnac z orlenu przy lidlu wiec musicie sie dogadac...

Ok KERCZI wszystko już jasne :good:

Opublikowano

Chłopaki a co wy dziś tacy nie w temacie, w radiu słyszałem jak jechałem w drodze powrotnej :gwizdanie:

News-a żeś nie strzelił :tongue4: pisałem o tym stronę wcześnej i widziałem to w południe

Opublikowano

Chłopaki a co wy dziś tacy nie w temacie, w radiu słyszałem jak jechałem w drodze powrotnej :gwizdanie:

News-a żeś nie strzelił :tongue4: pisałem o tym stronę wcześnej i widziałem to w południe

Tomek zwracam honor :notworthy:

Karwa ide spać bo przez ostatnie dni nic nie spałem a trzeba się dziś porządnie wyspać przed weekendem :naughty:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 20:13_________________________________________________Chłopaki przyznać się kto wygrał w Skawinie 6tke w dużego we wtorek 21 baniek, jedna szóstka była :kox:

Opublikowano

ja ale oddałem wszystko na cele charytatywne , po .uj mi tyle kasy :decayed:

Tomek pytając o ET nie miałem na myśli ze ma to znaczenie do osadzenia opony bo nie ma wogóle, pytałem z ciekawości bo te felgi wychodziły w dwóch różnych odsadzeniach 45 i 56 :wink4: no i dlatgeo ze ja je mam.

nie do wiary odebrałem dziś auto od mechanika wystarczyło mu pół dnia na zrobienie :good: godny polecenia

Opublikowano

Sokol ja jade z wami :wink4:

Opublikowano

ja ale oddałem wszystko na cele charytatywne , po .uj mi tyle kasy :decayed:

Dajże co kasy, przyda się :decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 22:54_________________________________________________

nie do wiary odebrałem dziś auto od mechanika wystarczyło mu pół dnia na zrobienie :good: godny polecenia

No to super :good:

Opublikowano

e tam kasa....., miłośc jest najważniejsza Pablo :wink4:

Opublikowano

jak się ma kase to każdy cię będzie kochał a najmocniej żona ;-)

co tam było z tym silnikiem ?

Opublikowano

:hi: z wieczora :)

Panowie co wiecie dobrego lub złego na temat Audi A8 4.0 TDI QUATTRO :naughty: D3 z 2003 roku?

Opublikowano

jak się ma kase to każdy cię będzie kochał a najmocniej żona ;-)

Zgadzam się w 100%, życie... :)

Dobra chłopaki po raz drugi idę spać ale już na serio, jak by się coś jutro zmieniło wcześniej to dzwonić do mnie na koma :)

Dobrej nocy i ładować akumulatory :naughty::kox:

:hi:

Opublikowano

Pablo nie było dzisiaj jakiegoś Twojego Kuzyna w BB? Geometria zawieszenia bardzo podobna jak u Ciebie to pomyślałem że to pewnie jakiś Twój krewny :decayed::naughty:

pab.jpg

Opublikowano

:polew:

Pany nie ma ktoś z Was miernika lakieru potrzebuje na dzień pożyczyć :gwizdanie:

Opublikowano

Łukasz przeczytalem to

co tam było z tym silnikiem ?

opisałem w moim temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=194866.msg2292747#new

i powiem tyle :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

skrobnołem małą epopejkę w twoim temacie "stuków w silniku" bo nie mogę jak słysze takie rzeczy chyba że nie dokładnie wiesz co napisałeś :mysli:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 00:41_________________________________________________

Pablo nie było dzisiaj jakiegoś Twojego Kuzyna w BB? Geometria zawieszenia bardzo podobna jak u Ciebie to pomyślałem że to pewnie jakiś Twój krewny :decayed::naughty:

pab.jpg

Pewnie mu sarna wyskoczyła :polew: