sokolnh Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Pablo ma doświadczenie w oglądaniu aut do mojego taty ostatnio chłop przywiózł taką właśnie Hondę, czarna 1.4, z niemieckiego serwisu Hondy, 99 albo 00 i 80 tys przejechane , oryginalny przebieg, jakby Cię interesowała to mogę wziąć telefon aha, kolega też ma taką czarną do sprzedania, w Niepołomicach mieszka
leewang Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 sokolnh to jestem chętny Jak możesz to podeślij mi numer telefonu do osoby która ma tą hondę z 80k przebiegiem, ona była na sprzedaż? Z tą hondą co podałem i tak będzie ciężko bo już 2 osoby jutro mają ją oglądać, jak w jest dobrym stanie to pewnie pójdzie od ręki...
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ale tu cisza dzisiaj :gwizdanie:
miodzio Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ale tu cisza dzisiaj :gwizdanie: To ja pośpiewam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Transitpower Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 To ja na dzień dobry zatańcze :yeah: :yeee: :banan3: :punk: :seksiasty: :dance2: :banan2: :banan: :banan1:
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 panowie, pytanie mam - czyscil ktos kiedys wtryski u Gladyska? jakies opinie?
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ja słyszałem o Nim dobre opinie ze zna sie na robocie. p.s. zachciało mi sie kamienia dekoracyjnego w kuchni i juz 2 dzień sie z tym pierd..e myślałem ze składa sie to jak puzzle a tu kazdy kamień trzeba docinać bo odlewy są nierówne, ale jaka satysfakcja ze sam sobie to położę
maciejas002 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dobry panowie, pytanie mam - czyscil ktos kiedys wtryski u Gladyska? jakies opinie? Także słyszałem dobre opinie,ale btw niedaleko Gładyska jest jeszcze 1 warsztat w domku 1rodzinnym gdzie robiłem uszczelnienie pompy paliwa i wiem że facet robi też wtryski itp, mam nawet chyba wizytówkę jakby coś to pisz, ja sam byłem u Gładyska by komputer podpiąć bo VAGa nie mam no i skasował trochę kasy..sądziłem że weźmie jak wszyscy a tu zonk bo trocha więcej było
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 wymienilem z nim pare maili, za czyszczenie bierze 123 pln brutto od wtrysku - co IMHO nie jest tak zle. troche mnie natomiast zaskoczyla cena wymontowania/zamontowania - 400-500 pln. szczerze mowiac to nie wiem czy to jest tak duzo roboty? bede musial sie zorientowac u kogos innego ile sobie za demontaz/montaz licza.
maciejas002 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 poszło PW ale dopiero teraz zob że jesteś 0n-line hehe
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Panowie jakos ogarniamy sie z tematem ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189734.0
maciejas002 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 wiem że nikt mnie nie zna i moje zdanie się nie liczy ale jestem chętny.. tyle że będę w pracy <3 pracujące niedziele i soboty
KERCZI Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Gladysek dobrze robi, robilem u Niego Sprintera, fachowiec dobry, ale jak dobry tak drogi... rzeczywiscie za parkiem wodnym w osiedlu domkow jest gosc ktory rowniez jest dobry i tanszy, zajmuje sie tylko wtryskami i pompami...
Rekomendowane odpowiedzi