Wąski Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wąski ściągnałeś dzwonek , a z tymi radarami to jak zwykle "teraz Polska " nie lubię jakoś tych dźwięków pochwale się zaparkował w moim garażu Traxxas 1/16 E-Revo VXL 4WD Brushless Truck 1080P Extra Bass[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 22:14_________________________________________________
boseron Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 i tym razem kupon StS nie wszedł przez Inter postawiłem na wygraną i w plecy ;(
Transitpower Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 i tym razem kupon StS nie wszedł przez Inter postawiłem na wygraną i w plecy ;( A czego Ty się spodziewałeś?? Że Inter w tej formie jakiej jest ogra Schalke?? Trzeba było mnie zapytać A tak poza tym, co za dużo to niezdrowo
boseron Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 własnie spodziewałem sie ze Inter powalczy i wygra chociaz na koniec swojego bytu w LM, niewazne w sobote sie odrobi na lidze angielskiej
sokolnh Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wąski ściągnałeś dzwonek , a z tymi radarami to jak zwykle "teraz Polska " nie lubię jakoś tych dźwięków pochwale się zaparkował w moim garażu Traxxas 1/16 E-Revo VXL 4WD Brushless Truck 1080P Extra Bass[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 22:14_________________________________________________ za b2-kę się weź a nie jakieś karykatury samochodów
Transitpower Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 własnie spodziewałem sie ze Inter powalczy i wygra chociaz na koniec swojego bytu w LM, niewazne w sobote sie odrobi na lidze angielskiej A propos soboty... Aktualna jest?? Widzimy się, czy masz jakieś inne plany??
boseron Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A propos soboty... Aktualna jest?? Widzimy się, czy masz jakieś inne plany?? w sobote kończe prace o 20-tej więc o 20.30 mozecie być u Nas to sie
Transitpower Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A propos soboty... Aktualna jest?? Widzimy się, czy masz jakieś inne plany?? w sobote kończe prace o 20-tej więc o 20.30 mozecie być u Nas to sie :good: Mówisz i masz :decayed:
Yoghurt Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Yoghurt jak chcesz to podjedź na ul.Kmicia 6 mysle ze nie odesle cie z kwitkiem tylko przyłozy sie do tematu, jak bedziesz jechał to daj mi znać to pomoge bo mieszkam 500 metrów obok dzieki. to jest na NW, kolo szpitala Zeromskiego? jesli tak to zaj^%&*cie daleko ode mnie. obadam temat i jak sie nie pojawi nic rozsadnego to chetnie skorzystam z pomocy. dzieki wielkie za oferte pomocy
FANTOMAS Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Widzieli to?? http://www.interia.tv/wiadomosci/kraj,6302,0,1,1623845 do wymiany większość obić foteli bo pewnie wszyscy posrani po pachy
jarko Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Yoghurt jak chcesz to podjedź na ul.Kmicia 6 mysle ze nie odesle cie z kwitkiem tylko przyłozy sie do tematu, jak bedziesz jechał to daj mi znać to pomoge bo mieszkam 500 metrów obok dzieki. to jest na NW, kolo szpitala Zeromskiego? jesli tak to zaj^%&*cie daleko ode mnie. obadam temat i jak sie nie pojawi nic rozsadnego to chetnie skorzystam z pomocy. dzieki wielkie za oferte pomocy Jak na Brzechwy chciałeś jechać to i tam dojedziesz
Yoghurt Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak na Brzechwy chciałeś jechać to i tam dojedziesz a brzechwy to nie jest gdzies kolo Dobrego Pasterza?
jarko Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak na Brzechwy chciałeś jechać to i tam dojedziesz a brzechwy to nie jest gdzies kolo Dobrego Pasterza? Dokładnie, przecznica od Kwartowej - nad Aqua Parkiem
teem111 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 dlaczego zawsze warto zapinać pasy
Yoghurt Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak na Brzechwy chciałeś jechać to i tam dojedziesz a brzechwy to nie jest gdzies kolo Dobrego Pasterza? Dokładnie, przecznica od Kwartowej - nad Aqua Parkiem ooo to jeszcze spory kawalek do ulicy Kmicica. no nic, bede kombinowal
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Panowie na balickiej maja jakies ledy do rejestracji które błedów nie wywalają. Sprawdzał to ktoś? Tak w ogóle to dzisiaj do Krk przyjezdzam i zostaje do niedzieli także nawiedze was na spocie... :decayed:
PABLO Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Panowie na balickiej maja jakies ledy do rejestracji które błedów nie wywalają. Sprawdzał to ktoś? Tak w ogóle to dzisiaj do Krk przyjezdzam i zostaje do niedzieli także nawiedze was na spocie... :decayed: NIEMOŻLIWE TY NASZ SIEMIANKU :decayed: Powiem Themonowi że będziesz Aha pewnie wiesz że nie ma spota tylko jest zlot o 14:00 A co do ledów to zadzwoń do KERCZIEGO bo chyba on kiedyś tam kupował a jak nie to do Wąskiego
Rekomendowane odpowiedzi