sokolnh Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 [br]Dopisany: 09 Maj 2011, 01:28_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-quattro-C18840687.html przesadzają z tymi cenami
Wąski Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Kamil daje radę ta skromna B2 :oklaski: jak coś mam kupca na nią
sokolnh Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Kamil daje radę ta skromna B2 :oklaski: jak coś mam kupca na nią kto by chciał takiego strucla
Cuber Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Sokoł :notworthy: że mnie wczoraj nie było na spocie :wallbash: pier**lone grypsko żołądkowe Musimy chyba zrobić w tygodniu spota :naughty: ps:
david_n Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Sokoł :notworthy: że mnie wczoraj nie było na spocie :wallbash: pier**lone grypsko żołądkowe Musimy chyba zrobić w tygodniu spota :naughty: ps: panowie zapowiada sie taka pogoda w tygodniu ze chyba faktycznie jakis spot trzeba zorganizowac zbiore sie wkoncu
jarko Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A może w końcu jakiś grill wieczorny :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 A może w końcu jakiś grill wieczorny :gwizdanie: no to tylko pytanie w który dzień ? Czwartek ?
jarko Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Córka mi wyzdrowiała, praktycznie w każdy dzień mogę się wyrwać z domu wcześniej, tak koło 19.00-20.00. Jednym słowem, dostosuję się
ozi_wells Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 no i co sie tak jaracie tą b2 sokoła, jako jedyny miałem okazje tym autem jechac na lewym fotelu i szału nie robi :gwizdanie: :polew: a tak powaznie to miazga jak wysiadłem to mi sie nogi trzesły jak po ostrym sparingu, ale uśmiech od ucha do ucha :> GRATY!!!! a tak poza tym
Wąski Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 no i co sie tak jaracie tą b2 sokoła, jako jedyny miałem okazje tym autem jechac na lewym fotelu i szału nie robi :gwizdanie: :polew: a tak powaznie to miazga jak wysiadłem to mi sie nogi trzesły jak po ostrym sparingu, ale uśmiech od ucha do ucha :> GRATY!!!! a tak poza tym Powiedział
Transitpower Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A może w końcu jakiś grill wieczorny :gwizdanie: no to tylko pytanie w który dzień ? Czwartek ? Jak dla mnie jest to obojętne. W każdy dzień mi pasuje, tak więc się dostosuje. A macie jakąś miejscówke?? Bo jeśli nie - to ja moge coś zaproponować :gwizdanie: Jest mnóstwo ciekawych miejsc w pobliżu mnie
jarko Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A macie jakąś miejscówke?? Bo jeśli nie - to ja moge coś zaproponować :gwizdanie: Jest mnóstwo ciekawych miejsc w pobliżu mnie Dawaj coś Przywioze grill'a jakby co... Chociaż Karol ma większego
Rekomendowane odpowiedzi