Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam Kurna dobrze ze nie dojechalem bo prawie widze sisiorkami sie dotykaliscie Podziękownania, tesknoty... f*ck
pawel1380 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 A co do B8 to fura bogata w środku i ten wykres Chociaż co Ci z takiej mocy jak nie mogłeś mnie dojść ja jechaliśmy do knajpy :laghing2: :laghing2:
_Gabriel_ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 super, bede wdzeczny za ta Etke:) Mnie rowniez bylo miło Was poznac. Nie moglem dojść, bo on na wykresie tylko tak wyglada
FANTOMAS Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Nie moglem dojść, bo on na wykresie tylko tak wyglada tak coś od razu mi się wydawało że ten wykres trochę fotoszopem zalatuje ... Chociaż co Ci z takiej mocy jak nie mogłeś mnie dojść ja jechaliśmy do knajpy :laghing2: :laghing2:
KERCZI Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Nie moglem dojść, bo on na wykresie tylko tak wyglada tak coś od razu mi się wydawało że ten wykres trochę fotoszopem zalatuje ... Chociaż co Ci z takiej mocy jak nie mogłeś mnie dojść ja jechaliśmy do knajpy :laghing2: :laghing2:
boseron Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 dzięki za spota, miejscówa całkiem przyjemna kiełbaski tez mają nienajgorsze dopiero dotarłem po zakupach do domu teraz drink i spanie Tomek z Twoich opowieści to niezły besceler by wyszedł mocne [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:19_________________________________________________Gabriel furak fajny szkoda ze nie pocisnąłeś w drodze powrotnej, chciałem zobaczyć jak to sie zbiera
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gabriel furak fajny szkoda ze nie pocisnąłeś w drodze powrotnej, chciałem zobaczyć jak to sie zbiera Może bał się że go nagrasz i wystawisz mu kwitek $$$ aby mieć na nowe mody hyhyhy [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:23_________________________________________________Zostawiam wam z dobrą nutą
boseron Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 do tego filmiku to tyko usmażyć sie dobrze [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:48_________________________________________________kto wymyśla takie rzeczy [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:49_________________________________________________właśnie oglądam Kogel Mogel na tvn i stwierdzam ze czasy komuny były za***iste eh rozmarzyłem się pokój ze słomką na ścianie, polonezy duże fiaty i maluchy, ludzie nie mieli komputerów, komórek, laptopów itd a życie było kolorowe i spokojniejsze niż teraz. dziś na nic nie ma czasu człowiek żyje zagoniony jak pies, era elektroniki wyparła zwyczajne odruchy ludzkie [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:58_________________________________________________miał byc jeden drink a są trzy a co mi tam jutro mam wolne
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Powoli, ja dopiero pierwsze pifko wciągnąłem... BTW
Wąski Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 miłego dzionka życzę gdzie ta fajna miejscówka
gruszka Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 miłego dzionka życzę gdzie ta fajna miejscówka oj tam fajna, lepciejsza chyba niz parking, miedzy mogilska a plaza, na nastepnego spota przywioze wykres moje skutera bo byłem w czołówce
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 oj tam fajna, lepciejsza chyba niz parking, miedzy mogilska a plaza, na nastepnego spota przywioze wykres moje skutera bo byłem w czołówce Kosynierów BTW Dostałeś PW :?:
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pany, gdzie tanio kupię żarniki w KR :?: Wiem, była kiedyś dyskusja o tym, ale już zapomniałem o Waszych sugestiach I co kupić do halogenów, 6000k czy 4300k :?:
Wąski Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pany, gdzie tanio kupię żarniki w KR :?: Wiem, była kiedyś dyskusja o tym, ale już zapomniałem o Waszych sugestiach I co kupić do halogenów, 6000k czy 4300k :?: 4300 507 228 128 mów że od Roberta http://www.tvn24.pl/-1,1705741,0,1,po-polsce-i-nie-tylko-za-zlotowke,wiadomosc.html
PABLO Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pany, gdzie tanio kupię żarniki w KR :?: Wiem, była kiedyś dyskusja o tym, ale już zapomniałem o Waszych sugestiach I co kupić do halogenów, 6000k czy 4300k :?: 4300 507 228 128 mów że od Roberta http://www.tvn24.pl/-1,1705741,0,1,po-polsce-i-nie-tylko-za-zlotowke,wiadomosc.html jarko chyba zna Marka od ksenonów, jak by nie było również polecam wiesz gdzie go szukać Panowie koledze w nocy w Myślenicach wywali na auto jakiś klej coś jak Butapren i pytanie jak się tego pozbyć/zmyć żeby lakieru nie uszkodzić :?: :?: :?:
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dzięki, to ten co kiedyś od niego brałem :?: Na Pszona się z Nim umawiałem
Rekomendowane odpowiedzi