Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20.30

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

20.30

:mysli: :mysli: :mysli: kur. nie dam rady musze jechac obejrzec Astre III na jakies wiosce...

p.s. ktos mial moze taki samochod wie na co zwrocic jakas szczegolna uwage ? motor 1.9 120kuni

Opublikowano
:hi: Pablo widziałem twojego brata jak śmiga czerwoną Audi w okolicach Galerii Krakowskiej
Opublikowano

:hi: Pablo widziałem twojego brata jak śmiga czerwoną Audi w okolicach Galerii Krakowskiej

Pewnie miał kurs :wink4:

Opublikowano

Pewnie miał kurs :wink4:

Akurat przejeżdżałem tamtymi okolicami ,nie wiedziałem że w okolice ul.Szlak to strefa C ,więc mam darmowe parkowanie :gwizdanie:

Opublikowano

Dobrze mieć wszędzie oczy :naughty:

Opublikowano

Jutro się biorę za mój sensor Airbag ,jak wszystko wyjdzie ok to będę mógł polecić kolegę co robi z tymi pierdołami

Opublikowano

Jutro się biorę za mój sensor Airbag ,jak wszystko wyjdzie ok to będę mógł polecić kolegę co robi z tymi pierdołami

To daj znać o efektach pracy, bo jestem tym tematem mocno zainteresowany :cool1:

Opublikowano

To daj znać o efektach pracy, bo jestem tym tematem mocno zainteresowany :cool1:

Ok nie ma sprawy :good:

Opublikowano

ps. Boseronek fajny spontan w biurze paszportowym :wink4:

jakbyśmy sie zgadali to byśmy sie nie spotkali a tu prosze :naughty: ale ludzi naprane, mówią ze kryzys a tu wszystkich stac na wczasy :mysli:

...... mój pierwszy bolid to biały kaszlak z czarnymi lampami z tyłu i wupexem, strzelał jak talala :naughty: 2 lata jazdy i bardzo miło wspominam miałem wtedy 17-19 lat :rolleyes: to były czasy

Opublikowano

Jutro premiera nowej produkcji Spielberga => http://www.super8-movie.com/intl/pl[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 21:23_________________________________________________

ps. Boseronek fajny spontan w biurze paszportowym :wink4:

jakbyśmy sie zgadali to byśmy sie nie spotkali a tu prosze :naughty: ale ludzi naprane, mówią ze kryzys a tu wszystkich stac na wczasy :mysli:

...... mój pierwszy bolid to biały kaszlak z czarnymi lampami z tyłu i wupexem, strzelał jak talala :naughty: 2 lata jazdy i bardzo miło wspominam miałem wtedy 17-19 lat :rolleyes: to były czasy

Ja w 2005r miałem malcza i całą zimę nim przejeździłem, bączki nim się dało kręcił, dodatkowo był na 13" kołpakach :decayed:

Znalazłem fotki z dnia jak go kupowałem i jedna z zimy :)

malxo.jpg54700624.jpgmaywsniegu.jpg

Myślałem nad założeniem pakietu S-Line => rs0001mz2.jpg

ale sobie dałem spokój :decayed:

Opublikowano

PABLO masz jeszcze neony pod Audicą? Czy już skończyłeś z dyskoteką

Opublikowano

PABLO masz jeszcze neony pod Audicą? Czy już skończyłeś z dyskoteką

nex to stare dzieje z których się dawno wyleczyłem ale neonów pod nią nigdy nie było :kox::wink4:

Chyba dawno nie widziałeś mojej A4 to zobacz jak teraz wygląda http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17483.450

Opublikowano

PABLO masz podświetlane spryskiwacze na niebiesko ?? omg ........

Opublikowano

Jak dzisiaj temat Maluchów to i ja pokaże swoją niebieską strzałę :naughty:

c1d7376f3e54f5e9m.jpg b35855c1ad29cb38m.jpg

Opublikowano

PABLO masz podświetlane spryskiwacze na niebiesko ?? omg ........

Chyba Ci się coś pomyliło i czytaj uważnie temat :polew::decayed:

Ciekawa fela :kox:

picture235.pngpicture248.png

[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 21:55_________________________________________________

Jak dzisiaj temat Maluchów to i ja pokaże swoją niebieską strzałę :naughty:

c1d7376f3e54f5e9m.jpg b35855c1ad29cb38m.jpg

Widzę że też miałeś nie starszą niż '97 bo od tego roku wchodził "lift" :kox::polew:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 21:56_________________________________________________Jedynie co chciałem zmodzić w malczu to zrobić Bad look bo zawsze mi się to podobało w maluchu ale już nie zdążyłem.

malpf.jpg

Opublikowano

PABLO pamiętasz jak za kasę którą wziąłeś za malucha kupiłeś gitarę ?? To były czasy...

555dy.jpg

Opublikowano

PABLO pamiętasz jak za kasę którą wziąłeś za malucha kupiłeś gitarę ?? To były czasy...

555dy.jpg

Tobie to się nudzi dalej z tymi fotkami :polew::wallbash:

Opublikowano

PABLO pamiętasz... pobawiłeś się trochę gitarą a jak się znudziła kupiłeś swój pierwszy dziki strój..

pabloh.jpg

:decayed:

warnwarn.gifpoczytaj regulamin!

Opublikowano

555dy.jpg

Nex sorry ale Ty masz jakieś problemy osobiste ? moczysz sie w nocy czy Ci nie staje? :gwizdanie:

Od kilku dni wszystkie Twoje posty zwiazane sa z osobą Pabla i krytyka jego, Twoje poczucie humory jest na poziomie chłopaków z pod remizy na wsi .

Oświadczam ze jeszcze jeden głupi text z Twojej strony do Pabla czy kogokolwiek innego na tym forum zakończy Twoją obecnosc na nim :gwizdanie: