Gość mmcv Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 20.30 :mysli: kur. nie dam rady musze jechac obejrzec Astre III na jakies wiosce... p.s. ktos mial moze taki samochod wie na co zwrocic jakas szczegolna uwage ? motor 1.9 120kuni
gucio07 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pablo widziałem twojego brata jak śmiga czerwoną Audi w okolicach Galerii Krakowskiej
PABLO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pablo widziałem twojego brata jak śmiga czerwoną Audi w okolicach Galerii Krakowskiej Pewnie miał kurs
gucio07 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pablo widziałem twojego brata jak śmiga czerwoną Audi w okolicach Galerii Krakowskiej Pewnie miał kurs Akurat przejeżdżałem tamtymi okolicami ,nie wiedziałem że w okolice ul.Szlak to strefa C ,więc mam darmowe parkowanie :gwizdanie:
gucio07 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jutro się biorę za mój sensor Airbag ,jak wszystko wyjdzie ok to będę mógł polecić kolegę co robi z tymi pierdołami
Transitpower Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jutro się biorę za mój sensor Airbag ,jak wszystko wyjdzie ok to będę mógł polecić kolegę co robi z tymi pierdołami To daj znać o efektach pracy, bo jestem tym tematem mocno zainteresowany
gucio07 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jutro się biorę za mój sensor Airbag ,jak wszystko wyjdzie ok to będę mógł polecić kolegę co robi z tymi pierdołami To daj znać o efektach pracy, bo jestem tym tematem mocno zainteresowany Ok nie ma sprawy
boseron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ps. Boseronek fajny spontan w biurze paszportowym jakbyśmy sie zgadali to byśmy sie nie spotkali a tu prosze ale ludzi naprane, mówią ze kryzys a tu wszystkich stac na wczasy ...... mój pierwszy bolid to biały kaszlak z czarnymi lampami z tyłu i wupexem, strzelał jak talala 2 lata jazdy i bardzo miło wspominam miałem wtedy 17-19 lat to były czasy
PABLO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jutro premiera nowej produkcji Spielberga => http://www.super8-movie.com/intl/pl[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 21:23_________________________________________________ ps. Boseronek fajny spontan w biurze paszportowym jakbyśmy sie zgadali to byśmy sie nie spotkali a tu prosze ale ludzi naprane, mówią ze kryzys a tu wszystkich stac na wczasy ...... mój pierwszy bolid to biały kaszlak z czarnymi lampami z tyłu i wupexem, strzelał jak talala 2 lata jazdy i bardzo miło wspominam miałem wtedy 17-19 lat to były czasy Ja w 2005r miałem malcza i całą zimę nim przejeździłem, bączki nim się dało kręcił, dodatkowo był na 13" kołpakach Znalazłem fotki z dnia jak go kupowałem i jedna z zimy Myślałem nad założeniem pakietu S-Line => ale sobie dałem spokój
nex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 PABLO masz jeszcze neony pod Audicą? Czy już skończyłeś z dyskoteką
PABLO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 PABLO masz jeszcze neony pod Audicą? Czy już skończyłeś z dyskoteką nex to stare dzieje z których się dawno wyleczyłem ale neonów pod nią nigdy nie było Chyba dawno nie widziałeś mojej A4 to zobacz jak teraz wygląda http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17483.450
nex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 PABLO masz podświetlane spryskiwacze na niebiesko ?? omg ........
gucio07 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak dzisiaj temat Maluchów to i ja pokaże swoją niebieską strzałę
PABLO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 PABLO masz podświetlane spryskiwacze na niebiesko ?? omg ........ Chyba Ci się coś pomyliło i czytaj uważnie temat Ciekawa fela [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 21:55_________________________________________________ Jak dzisiaj temat Maluchów to i ja pokaże swoją niebieską strzałę Widzę że też miałeś nie starszą niż '97 bo od tego roku wchodził "lift" [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 21:56_________________________________________________Jedynie co chciałem zmodzić w malczu to zrobić Bad look bo zawsze mi się to podobało w maluchu ale już nie zdążyłem.
nex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 PABLO pamiętasz jak za kasę którą wziąłeś za malucha kupiłeś gitarę ?? To były czasy...
PABLO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 PABLO pamiętasz jak za kasę którą wziąłeś za malucha kupiłeś gitarę ?? To były czasy... Tobie to się nudzi dalej z tymi fotkami
nex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 PABLO pamiętasz... pobawiłeś się trochę gitarą a jak się znudziła kupiłeś swój pierwszy dziki strój.. poczytaj regulamin!
Cuber Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 PABLO pamiętasz jak za kasę którą wziąłeś za malucha kupiłeś gitarę ?? To były czasy... Nex sorry ale Ty masz jakieś problemy osobiste ? moczysz sie w nocy czy Ci nie staje? :gwizdanie: Od kilku dni wszystkie Twoje posty zwiazane sa z osobą Pabla i krytyka jego, Twoje poczucie humory jest na poziomie chłopaków z pod remizy na wsi . Oświadczam ze jeszcze jeden głupi text z Twojej strony do Pabla czy kogokolwiek innego na tym forum zakończy Twoją obecnosc na nim :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi