Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem drugim właścicielem, przebieg przy kupnie 143k, przy zmianie oleju 144,5k, obecnie 147k. Właśnie poczytałem temat o podróbach motula, zakupiłem w Krakowie motula specificka, jutro obadam bańkę, trochę zostało w niej oleju,

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=201045.0

pojawiły mi się w głowie teorie spiskowe, że może olej jest fake... podobno przed wymiana tez lekko puszczał dymka..

Ale jaja, nawet Motula podrabiają...

To gdzie w krakowie porzadnie zdiagnozowac DPF-a..?Jak i czujniki..

jedz do as to Ci powiedzą tak jak mi, a potem bedziesz miał auto rozwalone na łopatki i będziesz się bujał mpk, chyba, że masz awaryjną fure w garażu :decayed:

Każdy kto ma diesla ma furę zastępczą i tzw miejską przecież :decayed:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem drugim właścicielem, przebieg przy kupnie 143k, przy zmianie oleju 144,5k, obecnie 147k. Właśnie poczytałem temat o podróbach motula, zakupiłem w Krakowie motula specificka, jutro obadam bańkę, trochę zostało w niej oleju,

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=201045.0

pojawiły mi się w głowie teorie spiskowe, że może olej jest fake... podobno przed wymiana tez lekko puszczał dymka..

Ale jaja, nawet Motula podrabiają...

standard :decayed: Liqui Moly nie podrabiaja :naughty: a to rowniez ta sama klasa olejowa . :hi:

Opublikowano

trzeba wiedziec gdzie kupowac :gwizdanie:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Ja kupuje oliwe u moich znajomych których polecam wszystkim

www.motul.krakow.pl

Opublikowano

:bry::hi:

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - dziś odbieram autko z warsztatu. Troche długo to trwało ale mam nadzieje że było warto czekać :gwizdanie:

Opublikowano

www.motul.krakow.pl

mam wlasnie do nich namiar bo u siebie tez zaleje motula. Mialem brac Liqui Moly ale to samo a tutaj pewna sprawa w dobrej cenie :good: :good:

Opublikowano

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - dziś odbieram autko z warsztatu. Troche długo to trwało ale mam nadzieje że było warto czekać :gwizdanie:

:good:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 13:58_________________________________________________

www.motul.krakow.pl

mam wlasnie do nich namiar bo u siebie tez zaleje motula. Mialem brac Liqui Moly ale to samo a tutaj pewna sprawa w dobrej cenie :good: :good:

powołaj się na A4 Klub i Na mnie :wink4:

Opublikowano

Nie widział ktoś gdzieś w Krakowie takiej taśmy alu ze zbrojeniem (do np. wentylacji)

1679868501

muszę coś takiego kupić

Opublikowano
:heat: ja pierd.........
Opublikowano

Olej kupowałem ostatnio w sklepie tu z forum - OIL-LAND

Dobre ceny i według tego co było pisane to mają ori motula.

Opublikowano

Nie widział ktoś gdzieś w Krakowie takiej taśmy alu ze zbrojeniem (do np. wentylacji)

1679868501

muszę coś takiego kupić

Ulica Ciepłownicza 29 - firma nazywa się SMAY. Tu masz linka:

http://www.smay.pl/?content=produkty&ID=64

Cena ok 28 zeta :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Wszystko poszło zgodnie z planem :naughty: Autko odebrane i na pierwszy rzut oka wygląda nieźle. Tylko wydaje mi się że coś sprzęgło inaczej bierze... Jakoś tak pod sam koniec dopiero :kwasny: Ale w sumie ponad miesiąc nim nie jeździłem i może tylko mi się tak wydaje :mysli: W każdym razie w niedziele jeśli będę w Krakowie to pojawie się na spocie i proszę wszystkich o ocene wykonanej pracy. Bo jeśli ktoś coś zauważy czego ja nie dostrzegłem to będę reklamował. Póki co nie działają spryskiwacze reflektorów :confused4:

I jeśli mógłby ktoś przwieźć VAG-a na spot to będę ogromnie zobowiązany :hi:

Opublikowano

:hi: jeszcze tylko jeden dzień i wyjazd na urlop dlugo oczekiwany. :naughty:

do zobaczenia za 2 tygodnie....... mam nadzieje ze będzie udany :hi:

Transit w końcu masz autko :good: ibiza poszła w odstawke :tongue4: pozdrowienia for all

p.s. jak będzie tam wi-fi w pokoju to zarzuce jakies foto :wink4:

Opublikowano

p.s. jak będzie tam wi-fi w pokoju to zarzuce jakies foto

czekamy :gwizdanie: :good:

Opublikowano

:hi: jeszcze tylko jeden dzień i wyjazd na urlop dlugo oczekiwany. :naughty:

do zobaczenia za 2 tygodnie....... mam nadzieje ze będzie udany :hi:

Transit w końcu masz autko :good: ibiza poszła w odstawke :tongue4: pozdrowienia for all

p.s. jak będzie tam wi-fi w pokoju to zarzuce jakies foto :wink4:

Miłego wypoczynku :wink4:

Dawaj znaka jak będziesz miał wi fi :)[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 01:30_________________________________________________Ale zaczyna piździeć, zaraz będzie burza pewnie bo taka duchota :gwizdanie: