pawel1380 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jestem drugim właścicielem, przebieg przy kupnie 143k, przy zmianie oleju 144,5k, obecnie 147k. Właśnie poczytałem temat o podróbach motula, zakupiłem w Krakowie motula specificka, jutro obadam bańkę, trochę zostało w niej oleju, http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=201045.0 pojawiły mi się w głowie teorie spiskowe, że może olej jest fake... podobno przed wymiana tez lekko puszczał dymka.. Ale jaja, nawet Motula podrabiają... To gdzie w krakowie porzadnie zdiagnozowac DPF-a..?Jak i czujniki.. jedz do as to Ci powiedzą tak jak mi, a potem bedziesz miał auto rozwalone na łopatki i będziesz się bujał mpk, chyba, że masz awaryjną fure w garażu Każdy kto ma diesla ma furę zastępczą i tzw miejską przecież
Gość mmcv Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jestem drugim właścicielem, przebieg przy kupnie 143k, przy zmianie oleju 144,5k, obecnie 147k. Właśnie poczytałem temat o podróbach motula, zakupiłem w Krakowie motula specificka, jutro obadam bańkę, trochę zostało w niej oleju, http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=201045.0 pojawiły mi się w głowie teorie spiskowe, że może olej jest fake... podobno przed wymiana tez lekko puszczał dymka.. Ale jaja, nawet Motula podrabiają... standard Liqui Moly nie podrabiaja a to rowniez ta sama klasa olejowa .
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 trzeba wiedziec gdzie kupowac :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja kupuje oliwe u moich znajomych których polecam wszystkim www.motul.krakow.pl
Transitpower Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - dziś odbieram autko z warsztatu. Troche długo to trwało ale mam nadzieje że było warto czekać :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja kupuje oliwe u moich znajomych których polecam wszystkim www.motul.krakow.pl mam wlasnie do nich namiar bo u siebie tez zaleje motula. Mialem brac Liqui Moly ale to samo a tutaj pewna sprawa w dobrej cenie :good:
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - dziś odbieram autko z warsztatu. Troche długo to trwało ale mam nadzieje że było warto czekać :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 13:58_________________________________________________ Ja kupuje oliwe u moich znajomych których polecam wszystkim www.motul.krakow.pl mam wlasnie do nich namiar bo u siebie tez zaleje motula. Mialem brac Liqui Moly ale to samo a tutaj pewna sprawa w dobrej cenie :good: powołaj się na A4 Klub i Na mnie
FANTOMAS Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie widział ktoś gdzieś w Krakowie takiej taśmy alu ze zbrojeniem (do np. wentylacji) muszę coś takiego kupić
PABLO Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Pociął bym takich ludzi gdyby mi zrobili taki wał.. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=65179.900
jarko Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Olej kupowałem ostatnio w sklepie tu z forum - OIL-LAND Dobre ceny i według tego co było pisane to mają ori motula.
Transitpower Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie widział ktoś gdzieś w Krakowie takiej taśmy alu ze zbrojeniem (do np. wentylacji) muszę coś takiego kupić Ulica Ciepłownicza 29 - firma nazywa się SMAY. Tu masz linka: http://www.smay.pl/?content=produkty&ID=64 Cena ok 28 zeta
FANTOMAS Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ulica Ciepłownicza 29 - firma nazywa się SMAY. Tu masz linka: http://www.smay.pl/?content=produkty&ID=64 Cena ok 28 zeta dziękuwa
Transitpower Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Wszystko poszło zgodnie z planem Autko odebrane i na pierwszy rzut oka wygląda nieźle. Tylko wydaje mi się że coś sprzęgło inaczej bierze... Jakoś tak pod sam koniec dopiero Ale w sumie ponad miesiąc nim nie jeździłem i może tylko mi się tak wydaje W każdym razie w niedziele jeśli będę w Krakowie to pojawie się na spocie i proszę wszystkich o ocene wykonanej pracy. Bo jeśli ktoś coś zauważy czego ja nie dostrzegłem to będę reklamował. Póki co nie działają spryskiwacze reflektorów I jeśli mógłby ktoś przwieźć VAG-a na spot to będę ogromnie zobowiązany
boseron Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 jeszcze tylko jeden dzień i wyjazd na urlop dlugo oczekiwany. do zobaczenia za 2 tygodnie....... mam nadzieje ze będzie udany Transit w końcu masz autko ibiza poszła w odstawke pozdrowienia for all p.s. jak będzie tam wi-fi w pokoju to zarzuce jakies foto
Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 p.s. jak będzie tam wi-fi w pokoju to zarzuce jakies foto czekamy :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 jeszcze tylko jeden dzień i wyjazd na urlop dlugo oczekiwany. do zobaczenia za 2 tygodnie....... mam nadzieje ze będzie udany Transit w końcu masz autko ibiza poszła w odstawke pozdrowienia for all p.s. jak będzie tam wi-fi w pokoju to zarzuce jakies foto Miłego wypoczynku Dawaj znaka jak będziesz miał wi fi [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 01:30_________________________________________________Ale zaczyna piździeć, zaraz będzie burza pewnie bo taka duchota :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi