pawel1380 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Są tam kiełbaski które wg mnie są o wiele smaczniejsze niż pod HT i otwarte 7 dni w tygodniu do 1:00 w nocy. Pablo oddasz mi za felgi i ogumienie? w razie czego
PABLO Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Są tam kiełbaski które wg mnie są o wiele smaczniejsze niż pod HT i otwarte 7 dni w tygodniu do 1:00 w nocy. Pablo oddasz mi za felgi i ogumienie? Nie przesadzaj ja tam spokojnie dojeżdżam to ty tym bardziej dasz radę
pawel1380 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Nie szanujesz auta :bicz3: Nie ja tam się nie zapuszczam.Pomijajac fakt że wolę jak Cuber pod halą. :>
jarko Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Są tam kiełbaski które wg mnie są o wiele smaczniejsze niż pod HT i otwarte 7 dni w tygodniu do 1:00 w nocy. Pablo oddasz mi za felgi i ogumienie? w razie czego Przejedźmy się K. Jadwigi, tam znacznie lepsza droga jak te w NH edycja Dopisany: 23 Sierpień 2011, 22:08 Fajny nick tutaj zagląda Zadzwoń :naughty:
PABLO Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 :polew: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 22:09_________________________________________________ Przejedźmy się K. Jadwigi, tam znacznie lepsza droga jak te w NH :rolleyes Potwierdzam, tam z 50km/h na godzinę mogłem jechać nie więcej bo droga masakra Nie rozumiem jednego, najbogatsza dzielnica w Krk a główna ulica woła o pomstę do nieba Dobranoc
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Są tam kiełbaski które wg mnie są o wiele smaczniejsze niż pod HT i otwarte 7 dni w tygodniu do 1:00 w nocy. dla mnie też [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 08:40_________________________________________________ Są tam kiełbaski które wg mnie są o wiele smaczniejsze niż pod HT i otwarte 7 dni w tygodniu do 1:00 w nocy. Pablo oddasz mi za felgi i ogumienie? w razie czego nie przesadzaj z tą drogą tam [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 08:40_________________________________________________Ja zagłosowałem za środą ale nie pomyślałem o meczach :> więc zapewne zostanie tak czy tak niedziela
pawel1380 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przejedźmy się K. Jadwigi, tam znacznie lepsza droga jak te w NH Ale Królowej Jadwigi moge ominac ksiecia Jozefa i tak robie
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/zmiany-w-komunikacji-otwieraja-skrzyzowanie-zamyka,1,4828656,region-wiadomosc.html
Transitpower Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam Ale główka boli po wczorajszym meczu Szkoda tylko wyniku, bo brakło kilka minut do pełni szczęścia ;(
Cuber Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wyniki ankiety 9 osób za Niedzielą jak na razie a na spotach bywa czasem mniej osób heheheh
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przejedźmy się K. Jadwigi, tam znacznie lepsza droga jak te w NH Ale Królowej Jadwigi moge ominac ksiecia Jozefa i tak robie I co, przez Kryspinów na Wolę Justowską :?: Takie objazdy to i ja Ci mogę wymyśleć jak chcesz do NH przyjechać http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/zmiany-w-komunikacji-otwieraja-skrzyzowanie-zamyka,1,4828656,region-wiadomosc.html W końcu... Ten garb na moście jest strasznie irytujący
gucio07 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przejedźmy się K. Jadwigi, tam znacznie lepsza droga jak te w NH Ale Królowej Jadwigi moge ominac ksiecia Jozefa i tak robie I co, przez Kryspinów na Wolę Justowską :?: Takie objazdy to i ja Ci mogę wymyśleć jak chcesz do NH przyjechać http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/zmiany-w-komunikacji-otwieraja-skrzyzowanie-zamyka,1,4828656,region-wiadomosc.html W końcu... Ten garb na moście jest strasznie irytujący Dokładnie bo tragedia się przejeźdża przez ten most tylko przez miesiąc czasu albo dłużej będę musiał dymać na około PABLO organizatorze co z tymi kiełbaskami dzisiaj??
Bogusz32 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 z tym parkowaniem to istny farmazon...
Rekomendowane odpowiedzi