PABLO Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Fakturę załatwisz ? Tak w punkcie obsługi klienta Dobry rabat Właściciel tej firmy przychodził do mnie do MM i dobrze współpracowaliśmy, załatwiałem mu kilka klientów to dobrą sumkę mi odpalał , Raz zajebał nam (pożyczył) nie zabezpieczoną stacje multimedialną a dokładnie panel 7" bo chciał przymierzyć u siebie do innego modelu, po kilku dniach zwrócił i przyniósł Finlandię w ramach przeprosin za taki manewr, po czym zaczęła się nasza współpraca Dobra lecę bo za 4h trza wstać do roboty Ale półtora weekendu wolne Robimy spota w Niedziele
nex Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 PABLO Ty to jednak masz wszędzie kumpli
pawel1380 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Raz zajebał nam Gentelman :polew:
PABLO Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 PABLO Ty to jednak masz wszędzie kumpli Przecież ten Kraków to takie małe miasto jak wieś za Hutą gdzie wszyscy się znają
Cuber Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Tylko nie mów że tutaj, jeśli tak to dzwoń do mnie http://www.carado.net.pl/cms.php?id_cms=1 Dokładnie tam, juz zrobione zapłacone itd
PABLO Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Tylko nie mów że tutaj, jeśli tak to dzwoń do mnie http://www.carado.net.pl/cms.php?id_cms=1 Dokładnie tam, juz zrobione zapłacone itd Cholera mogłeś do mnie zadzwonić, coś bym urwał z tego Jest teraz "szał" :?:
KERCZI Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Cuber http://allegro.pl/audi-s4-s5-uklad-wydechowy-wydech-3-0-tsi-8k0-i1810455256.html
Cuber Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Cholera mogłeś do mnie zadzwonić, coś bym urwał z tego Jest teraz "szał" :?: spoko , cenę dobrą dostałem nastepnym razem jak cos bede robił to dam Ci znac Cuber http://allegro.pl/audi-s4-s5-uklad-wydechowy-wydech-3-0-tsi-8k0-i1810455256.html Kerczi z klekota nie bede robił eSki Ale cena za uklad wydechowy całkiem znośna ps. Ja juz rezanie zewnętrze zakończyłem , jedynie to moze 3G w dalekiej przyszłości.
Cuber Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 tez spadam w kime bo jutro Katowice mnie czekają rano
Gość mmcv Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ps. Ja juz rezanie zewnętrze zakończyłem , jedynie to moze 3G w dalekiej przyszłości. widze ze Ci chodzi po glowie dalej 3G
Wąski Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Cuber ile dales za wygluszenie??? Waski jestes jutro w firmie? nie Wrocław
wojtas88 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 a co Ci potrza? zakladalem u siebie... Chciałbym założyć u siebie :> Powitać w sobotni ranek
KERCZI Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 to wpadaj na spota to obgadamy temat btw. Witam
wojtas88 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 to wpadaj na spota to obgadamy temat btw. Witam W najbliższy wtorek to o 19.30? Chyba muszę ustawić sobie z góry przypomnienia w telefonie bo dużo terminów widzę jest:)
FANTOMAS Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 a co Ci potrza? zakladalem u siebie... Chciałbym założyć u siebie :> Powitać w sobotni ranek Jeśli chcesz żeby się tylko ściemniało to podpinasz dwa kable pod zasilanie które idzie "po stacyjce" pod lamkę sufitową. Jeśli chcesz mieć ori to trzeba jeszcze ciagnąć kabel pod MCE żeby się lustro rozjaśniało przy włączonym wstecznym lub uchylonych drzwiach vel włączonej lampce podsufit.
gruszka Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 a co Ci potrza? zakladalem u siebie... Chciałbym założyć u siebie :> Powitać w sobotni ranek Jeśli chcesz żeby się tylko ściemniało to podpinasz dwa kable pod zasilanie które idzie "po stacyjce" pod lamkę sufitową. Jeśli chcesz mieć ori to trzeba jeszcze ciagnąć kabel pod MCE żeby się lustro rozjaśniało przy włączonym wstecznym lub uchylonych drzwiach vel włączonej lampce podsufit. mój ty geniuszu
FANTOMAS Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 mój ty geniuszu idź se zwal gruche
Rekomendowane odpowiedzi