Transitpower Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Dzięki Panowie za spocika. Dziś frekwencja naprawde była Oby tak zawsze :gwizdanie:
gucio07 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Podziękował za spocika ,byłem jeszcze na klasykach ten dźwięk silnika w B2 sokoła :kox:
PABLO Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Widzę że zawsze jak nie mogę podjechać na spota to kuurwa mnie mija dobry spot [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 00:15_________________________________________________http://www.kiepy.pl/img/12665 :shocked:
lennox Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Podziękował za spocika Było wery najs No i dzięki Tx-Didi mam skandynawskie włączone - wielkie dzięki
ozi_wells Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 tak na poprawienie humoru w ten deszczowy dzionek ALE JĄ KU...A ZAGIĄŁ :polew:
david_n Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 spot sie udal, a jak pozniej? :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 spot sie udal, a jak pozniej? :gwizdanie: Ty masz srebrne KBC ? na klubowej ramce ? przejezdzales wczoraj przez Kazimierz ?
Cuber Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Dzieki za spota wczorajszego spot sie udal, a jak pozniej? :gwizdanie: Później hmmmm rano głowa bolała :gwizdanie: Wrc własnie pojechał do RZ wynik hmmmmm jakos 194 km i 410 NM jak na wieksza turbine i coolera nie powalił wynik , ale przy większej mocy zaczynał dymic ;(
PABLO Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Dzień dobry KOREA - POLSKA 0-1 jak na razie
boseron Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 powiem Wam cos we wtorek demontowałem osłone tylnej wycieraczki z dyszami i zostawiłem je w galeri kazimierz po spocie na murku bo zapomniałem o nich, wczoraj mysle sobie co za .uj mi je za.ebał i nagle przypomniałem sobie ze chyba zoastały na murku.... podjechałem wczoraj o 15 tej i nadal tam lezały
miodzio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 powiem Wam cos we wtorek demontowałem osłone tylnej wycieraczki z dyszami i zostawiłem je w galeri kazimierz po spocie na murku bo zapomniałem o nich, wczoraj mysle sobie co za .uj mi je za.ebał i nagle przypomniałem sobie ze chyba zoastały na murku.... podjechałem wczoraj o 15 tej i nadal tam lezały to jak zostawisz nastepnym razem portfel to daj mi wcześniej znać a tak poza tym
boseron Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 a własnie gdzie mój portfel ?
Wąski Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10425344,Policyjne_sposoby_na_unikanie_kar_na_drogach.html
nex Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10425344,Policyjne_sposoby_na_unikanie_kar_na_drogach.html Nie ma w tym nic zaskakującego . Normalka że jeden drugiemu mandatu nie klepnie i dobrze.
boseron Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10425344,Policyjne_sposoby_na_unikanie_kar_na_drogach.html moje tez sprawdzali ale ja zawsze mam wszystko ok zazwyczaj
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Dzieki za spota wczorajszego spot sie udal, a jak pozniej? :gwizdanie: Później hmmmm rano głowa bolała :gwizdanie: Wrc własnie pojechał do RZ wynik hmmmmm jakos 194 km i 410 NM jak na wieksza turbine i coolera nie powalił wynik , ale przy większej mocy zaczynał dymic ;( Dzieki Cuber za zalatwienie wszystkich tematow Zawitalem przy okazji na Spota na poziom niebieski Milo bylo wszystkich poznac na Spocie no i na Kazimierzu Co do wyniku tez jestem troszke zawiedziony myslalem ze peknie 2... ....tak to juz jest z modzeniem jednemu wyjdzie 205 KM a drugiemu mniej. p.s. Ogolnie auto zapitala Seria wyszla 151 KM a ostateczny wynik 193 KM 406 NM .Turbawka Ok wtryski Ok ...... no i taki wynik wyszedl.
Rekomendowane odpowiedzi