KERCZI Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Pancie zakladacie juz zime?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Pancie zakladacie juz zime?? Ja jeszcze odpuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Niestety nie u nich A gdzie? Jeśli nie tajemnica Pancie zakladacie juz zime?? Trzeba ją mieć Ale jakbym miał to bym nie założył. Zawsze po pierwszym przymrozku zakładałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Lennox zamówiłem przez neta używkę aby miec do kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam Panowie Szlachta! Czy ktoś coś pomoże odnosnie prawego boczka bagażnika w A4 B6 Avant czy podejdzie mi tam boczek z B7? wizualnie sa bardzo podobne(różnią sie tylko gniazdem zapalniczki), ale czy bedzie pasować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam Panowie Szlachta! Czy ktoś coś pomoże odnosnie prawego boczka bagażnika w A4 B6 Avant czy podejdzie mi tam boczek z B7? wizualnie sa bardzo podobne(różnią sie tylko gniazdem zapalniczki), ale czy bedzie pasować?? Przyjedź na spota jutro fdo Galerii to sobie przymierzysz napewno ktoś będzie B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 no dzieki Cuber może i tak zrobie jak nikt mi nie da odpowiedzi że pasuje badź nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wito505 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam panowie i panie jeśli są Mam małą prośbę do was jeśli jest to możliwe. Upatrzyłem sobie na allegro a4 z Krakowa właśnie. W ramach oszczędności chciał bym poprosić któregoś z was czy dało by radę zobaczyć w jakim stanie jest dane autko czy warte jest swojej ceny. Tu jest aukcja http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-quattro-avant-C20800777.html Jeśli znajdzie ktoś chwilkę to będę bardzo wdzięczny i zapewne jak ktoś z łodzi coś sobie upatrzy to możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam Panowie Szlachta! Czy ktoś coś pomoże odnosnie prawego boczka bagażnika w A4 B6 Avant czy podejdzie mi tam boczek z B7? wizualnie sa bardzo podobne(różnią sie tylko gniazdem zapalniczki), ale czy bedzie pasować?? Ja Ci powiem... pod warunkiem ze przyjedziesz na spota ;p a tak powaznie to pasuje, roznica moze byc tak jak wspomniales w umiejscowieniu gniazda popielniczki, albo w niektorych przypadkach tylko inne gniazdo. Tak pasuje P&P Pzdr btw: Ja chyba w piatek zaloze juz zime...teraz jest 12st w dzien i 5 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ehhh jutro spocik a po nim kielbaski :kox: już bym zjadł taką kiełbache hehehehe[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 00:24_________________________________________________ups to już dzisiaj spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Przeklęty draniu ! Babcia JP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 a Ci powiem... pod warunkiem ze przyjedziesz na spota ;p a tak powaznie to pasuje, roznica moze byc tak jak wspomniales w umiejscowieniu gniazda popielniczki, albo w niektorych przypadkach tylko inne gniazdo. Tak pasuje P&P Pzdr btw: hi Ja chyba w piatek zaloze juz zime...teraz jest 12st w dzien i 5 w nocy Wielkie Dzieki KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam panowie i panie jeśli są Mam małą prośbę do was jeśli jest to możliwe. Upatrzyłem sobie na allegro a4 z Krakowa właśnie. W ramach oszczędności chciał bym poprosić któregoś z was czy dało by radę zobaczyć w jakim stanie jest dane autko czy warte jest swojej ceny. Tu jest aukcja http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-quattro-avant-C20800777.html Jeśli znajdzie ktoś chwilkę to będę bardzo wdzięczny i zapewne jak ktoś z łodzi coś sobie upatrzy to możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam ale co dokładnie oglądnąć wizualne ?? bo na B5 to ja się nie znam .Jeśli koleś pracuje tam gdzie robił foto to mogę podjechać oblukać.Ale żadnego sprzętu do mierzenia lakieru i vaga nie mam [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 08:25_________________________________________________ Witam Panowie Szlachta! Czy ktoś coś pomoże odnosnie prawego boczka bagażnika w A4 B6 Avant czy podejdzie mi tam boczek z B7? wizualnie sa bardzo podobne(różnią sie tylko gniazdem zapalniczki), ale czy bedzie pasować?? Karol ma rację pasi bez problemu [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 08:25_________________________________________________ Ehhh jutro spocik a po nim kielbaski :kox: już bym zjadł taką kiełbache hehehehe[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 00:24_________________________________________________ups to już dzisiaj spocik o której pod Halą jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Hmmm pewnie ok 21-szej jak spot się zacznie o 19-30 [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 10:12_________________________________________________Wczoraj byłem w Salonie AUDI , mają już albo dopiero nowe A6 Avant , przepiękne auto :slina: na przełomie października/listopada ma pojawić się nowy Silnik 3,0 TDI Ale najwczesniej bedzie u niech na wiosne aby go potestować ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Grzegorz Halama Oklasky - Na wyprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Wczoraj byłem w Salonie AUDI , mają już albo dopiero nowe A6 Avant , przepiękne auto :slina no ciekaw jestem jak to sie na zywo prezentuje... Widzialem sedana i nie powalil mnie wygladem specjalnie jakos. Mam nadzieje ze Avant robi lepsza robote. nowe 3.0TDI masz na mysli 313 koni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Widzialem sedana i nie powalil mnie wygladem specjalnie jakos. Mam nadzieje ze Avant robi lepsza robote. nowe 3.0TDI masz na mysli 313 koni ? zalezy z której strony patrzysz tak 313 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi