KERCZI Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Pancie zakladacie juz zime??
Cuber Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Pancie zakladacie juz zime?? Ja jeszcze odpuszczam
lennox Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Niestety nie u nich A gdzie? Jeśli nie tajemnica Pancie zakladacie juz zime?? Trzeba ją mieć Ale jakbym miał to bym nie założył. Zawsze po pierwszym przymrozku zakładałem.
Cuber Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Lennox zamówiłem przez neta używkę aby miec do kompletu
teem111 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Witam Panowie Szlachta! Czy ktoś coś pomoże odnosnie prawego boczka bagażnika w A4 B6 Avant czy podejdzie mi tam boczek z B7? wizualnie sa bardzo podobne(różnią sie tylko gniazdem zapalniczki), ale czy bedzie pasować??
Cuber Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Witam Panowie Szlachta! Czy ktoś coś pomoże odnosnie prawego boczka bagażnika w A4 B6 Avant czy podejdzie mi tam boczek z B7? wizualnie sa bardzo podobne(różnią sie tylko gniazdem zapalniczki), ale czy bedzie pasować?? Przyjedź na spota jutro fdo Galerii to sobie przymierzysz napewno ktoś będzie B7
teem111 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 no dzieki Cuber może i tak zrobie jak nikt mi nie da odpowiedzi że pasuje badź nie pasuje
wito505 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Witam panowie i panie jeśli są Mam małą prośbę do was jeśli jest to możliwe. Upatrzyłem sobie na allegro a4 z Krakowa właśnie. W ramach oszczędności chciał bym poprosić któregoś z was czy dało by radę zobaczyć w jakim stanie jest dane autko czy warte jest swojej ceny. Tu jest aukcja http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-quattro-avant-C20800777.html Jeśli znajdzie ktoś chwilkę to będę bardzo wdzięczny i zapewne jak ktoś z łodzi coś sobie upatrzy to możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam
KERCZI Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Witam Panowie Szlachta! Czy ktoś coś pomoże odnosnie prawego boczka bagażnika w A4 B6 Avant czy podejdzie mi tam boczek z B7? wizualnie sa bardzo podobne(różnią sie tylko gniazdem zapalniczki), ale czy bedzie pasować?? Ja Ci powiem... pod warunkiem ze przyjedziesz na spota ;p a tak powaznie to pasuje, roznica moze byc tak jak wspomniales w umiejscowieniu gniazda popielniczki, albo w niektorych przypadkach tylko inne gniazdo. Tak pasuje P&P Pzdr btw: Ja chyba w piatek zaloze juz zime...teraz jest 12st w dzien i 5 w nocy
Cuber Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Ehhh jutro spocik a po nim kielbaski :kox: już bym zjadł taką kiełbache hehehehe[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 00:24_________________________________________________ups to już dzisiaj spocik
Gość mmcv Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Przeklęty draniu ! Babcia JP
teem111 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 a Ci powiem... pod warunkiem ze przyjedziesz na spota ;p a tak powaznie to pasuje, roznica moze byc tak jak wspomniales w umiejscowieniu gniazda popielniczki, albo w niektorych przypadkach tylko inne gniazdo. Tak pasuje P&P Pzdr btw: hi Ja chyba w piatek zaloze juz zime...teraz jest 12st w dzien i 5 w nocy Wielkie Dzieki KERCZI
Wąski Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Witam panowie i panie jeśli są Mam małą prośbę do was jeśli jest to możliwe. Upatrzyłem sobie na allegro a4 z Krakowa właśnie. W ramach oszczędności chciał bym poprosić któregoś z was czy dało by radę zobaczyć w jakim stanie jest dane autko czy warte jest swojej ceny. Tu jest aukcja http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-quattro-avant-C20800777.html Jeśli znajdzie ktoś chwilkę to będę bardzo wdzięczny i zapewne jak ktoś z łodzi coś sobie upatrzy to możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam ale co dokładnie oglądnąć wizualne ?? bo na B5 to ja się nie znam .Jeśli koleś pracuje tam gdzie robił foto to mogę podjechać oblukać.Ale żadnego sprzętu do mierzenia lakieru i vaga nie mam [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 08:25_________________________________________________ Witam Panowie Szlachta! Czy ktoś coś pomoże odnosnie prawego boczka bagażnika w A4 B6 Avant czy podejdzie mi tam boczek z B7? wizualnie sa bardzo podobne(różnią sie tylko gniazdem zapalniczki), ale czy bedzie pasować?? Karol ma rację pasi bez problemu [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 08:25_________________________________________________ Ehhh jutro spocik a po nim kielbaski :kox: już bym zjadł taką kiełbache hehehehe[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 00:24_________________________________________________ups to już dzisiaj spocik o której pod Halą jesteście
Cuber Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Hmmm pewnie ok 21-szej jak spot się zacznie o 19-30 [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 10:12_________________________________________________Wczoraj byłem w Salonie AUDI , mają już albo dopiero nowe A6 Avant , przepiękne auto :slina: na przełomie października/listopada ma pojawić się nowy Silnik 3,0 TDI Ale najwczesniej bedzie u niech na wiosne aby go potestować ;(
ozi_wells Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Grzegorz Halama Oklasky - Na wyprzedaż
Gość mmcv Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Wczoraj byłem w Salonie AUDI , mają już albo dopiero nowe A6 Avant , przepiękne auto :slina no ciekaw jestem jak to sie na zywo prezentuje... Widzialem sedana i nie powalil mnie wygladem specjalnie jakos. Mam nadzieje ze Avant robi lepsza robote. nowe 3.0TDI masz na mysli 313 koni ?
Cuber Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Widzialem sedana i nie powalil mnie wygladem specjalnie jakos. Mam nadzieje ze Avant robi lepsza robote. nowe 3.0TDI masz na mysli 313 koni ? zalezy z której strony patrzysz tak 313 km
Rekomendowane odpowiedzi