Me.how Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Gdzie w Krakowie można ustawić zbieżność - chodzi mi o warsztat gdzie mógłbym załatwić sprawę "od strzała" jutro a właściwie dziś http://www.karosaz.pl/dzial/1/Strona_glowna.html ja tam robilem,najlepiej zadzwonic i dalej samo sie potoczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 ok przedzwonię rano dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PG Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Gdzie w Krakowie można ustawić zbieżność - chodzi mi o warsztat gdzie mógłbym załatwić sprawę "od strzała" jutro a właściwie dziś http://dobrymechanik.net/mechanicy/krakow/auto-geo.html polecam. kilka fura tam robilem i nigdy nie mialem problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas88 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 http://dobrymechanik.net/mechanicy/krakow/auto-geo.html również polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 krakuski mam nietypowe pytanie, mogłby ktos mi przenocować furę u siebie w ogrodzie lub na posesji w okolicy bieżanowa. Nie wiem czy bezpiecznie zostawic na noc na osiedlu bo dużo o nim słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwyk Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 raczej nie ryzykowałbym, ewentualnie masz tam w okolicy kilka parkingów strzeżonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 raczej nie ryzykowałbym, ewentualnie masz tam w okolicy kilka parkingów strzeżonych dokładnie , 15 zeta i po problemie Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Pytanie ile osób będzie chciało a ile osób przykleji te naklejki :gwizdanie: ankieta .......ankieta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 FANTI NIE PODKRECAJ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Panowie szykować się na jutrzejszy zlot VAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 siema nie ma ktos przypadkiem lamp z b5 fl2, albo b6 najlepiej rozjebanych zeby tylko projektor soczewkowy był cały???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 siema nie ma ktos przypadkiem lamp z b5 fl2, albo b6 najlepiej rozjebanych zeby tylko projektor soczewkowy był cały???? mam z B7 jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 FANTI NIE PODKRECAJ... ja se przykleje na przedniej [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 13:22_________________________________________________Zawracanie ciężarówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ale dzieje Ci sie cos czy tak na zapas sie zhizujesz ? ... bo dwumas w 1.9 116km zajechac to trzeba dobrze mu dawac z dolu do pieca , chyba ze program robies ? No wirusa nie mam, ale wpi..de czasem lubię dać Na razie żadnych drgań nie czuje, no chyba jest już zrypane od 15kkm odkąd go kupiłem i jestem przyzwyczajony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Zimówki założone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Cuber w końcu to auto dobrze wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Wygląda wypaśnie Grześku Ja śmigam od czwartku na zimowych: ps. fajny masz tam parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 parking pod Muzem lotnictwa :kox: ale bliżej ma Kerczi heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 w ten zwyczajny dzień ........ czy ktoś wieczorem szykuje sie dorzucić do pieca...... bo ja mam wolne i Mojej nie ma więc pasuje gdzieś wyskoczyć na jednego ja jeszcze na letnich po jutrzejszym zlocie zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Panowie potrzebuje kupic 4szt opon zimowych w rozmiarze R14/175/65 - uzwyki ! Ktos zna kogos/ lub sam ma na sprzedaz ? . Ewentulanie polecic jakis sklep co handluje oponami - chodzi o Krakow oczywiscie. p.s. Allegro zostawiam na sam koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi