Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja to Wam wyjaśnie bo już wiem w czym problem... Forum czasami płata figle...

Ja wstawiłem wczoraj fotke i mi sie wyświetlała, a czasami tak bywa że jak temu co wstawia się wyświetla to innym już nie koniecznie...

Janusz, Ty foty mogłeś nie widzieć. Pablo nie wiem co widział, ale tak to ja wstawiłem foto a Cuber widząc że się nie świeci wstawił fotę tym razem podlinkowaną i ją Wszyscy chyba teraz ujrzeli...

Ot cała historyja...

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ja to Wam wyjaśnie bo już wiem w czym problem... Forum czasami płata figle...

Ja wstawiłem wczoraj fotke i mi sie wyświetlała, a czasami tak bywa że jak temu co wstawia się wyświetla to innym już nie koniecznie...

Janusz, Ty foty mogłeś nie widzieć. Pablo nie wiem co widział, ale tak to ja wstawiłem foto a Cuber widząc że się nie świeci wstawił fotę tym razem podlinkowaną i ją Wszyscy chyba teraz ujrzeli...

Ot cała historyja...

No wreszcie :gwizdanie:

Już rozumiesz Janusz OCB ? Czy dalej sie upierasz przy tym ze specialnie wrzucilem Twoje foto :wallbash:

Opublikowano

Cuber, udowodni wszystkim tu dziś PABLO że piszę prawdę. Właśnie do niego w tym momencie dzwoniłem zapytać dlaczego dał taką odpowiedź pod postem jarko:

Janusz, za***ista czapeczka :kox:

A majtek już nie pochwaliłeś :decayed: :decayed: :decayed:

Gdzie widział to foto? Odpowiedź PABLO: byłem w dziale sport i tam widziałem to foto stąd wiedziałem o co chodzi, a na forum absolutnie tej fotki jarko nie wklejał.

Cuber, pokaż mi teraz jak mam wkleić link błędnie do fotki, aby nie pokazało się nic. Napisze post, wkleję pod nim link, kliknę wyślij i chce zobaczyć sam post bez linku ani błędu.

Opublikowano

Wczoraj tej fotki nie bylo :decayed: bo ja tez znalazlem ja w dziale sport ... w dodatku jest tam moj koment. :)

Zreszta f*ck it, byla na forum do odszukania , ponabijaliscie sie z chlopa a on to pewnie ma w du_pie bo to nie byla fota z serii rate me :decayed: , dotyczyla zupelnie czegos innego ... (nie majtek i nie czapeczki :naughty: )

Opublikowano

Cuber, pokaż mi teraz jak mam wkleić link błędnie do fotki, aby nie pokazało się nic. Napisze post, wkleję pod nim link, kliknę wyślij i chce zobaczyć sam post bez linku ani błędu.

Proszę Cie bardzo :

28282568.jpg

widnieje taki link http://imageshack.us/photo/my-images/828/28282568.jpg i co ? da się zrobić błąd aby sie nie wyświetlał ? Załaczony przykład powyżej

:facepalm:

Opublikowano

Dobra panowie, racja niech pozostanie po waszej stronie i finito. Cuber byłeś po prostu uprzejmy i poprawiłeś link :good: . Dzięki, kończę w tym momencie te wywody

Opublikowano

Dobra panowie, racja niech pozostanie po waszej stronie i finito. Cuber byłeś po prostu uprzejmy i poprawiłeś link :good: .

Napiszę Ci jeszcze raz , MMCV napisał równiez ze fotka nie była widoczna było tylko tyle 28282568.jpg co wskazuje na błąd linka

Wiec zostało poprawione OT cała tajemnica a Ty robisz afera jakby nie wiadomo co sie działo i walisz do mnie bezpodstawne zarzuty! a to nie jest wporzadku!

Opublikowano

Haha ale macie problem... I nikt mi nie wierzy ;(

Po co miałbym pisać o czymś nie wstawiając tutaj foty ogólnie dostepnej na forum... ?

Teraz widzicie foto w moim poście ?

28282568.jpg

Opublikowano

Wczoraj tej fotki nie bylo :decayed: bo ja tez znalazlem ja w dziale sport ... w dodatku jest tam moj koment. :)

Zreszta f*ck it, byla na forum do odszukania , ponabijaliscie sie z chlopa a on to pewnie ma w du_pie bo to nie byla fota z serii rate me :decayed: , dotyczyla zupelnie czegos innego ... (nie majtek i nie czapeczki :naughty: )

dlaczego zedytowałes Swojego posta ? Z tego co widziałem miał inny zapis w którym przyznałes sam ze fotka była w poście Jarka ale nie widoczna :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

posta wysłałes o 12-31 a zedytowałeś o 12-36 :gwizdanie:

Opublikowano

ale dyskusja.... :polew: :polew: :polew: :polew: JA _pierdo***le... Nex a nie widziałeś tam smoleńskiej mgły? :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale dyskusja.... :polew: :polew: :polew: :polew: JA _pierdo***le... Nex a nie widziałeś tam smoleńskiej mgły? :polew: :polew: :polew: :polew:

Ty nie podskakuj Nam tutaj tylko lepiej idź młotka poszukaj - jutro Ci sie może przydać :naughty:

Opublikowano

dlaczego zedytowałes Swojego posta ? Z tego co widziałem miał inny zapis w którym przyznałes sam ze fotka była w poście Jarka ale nie widoczna :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

posta wysłałes o 12-31 a zedytowałeś o 12-36 :gwizdanie:

bo byla niewidoczna, chcialem zrobic cos takiego samego ale mi sie nie udalo wiec usnolem to co pisalem bo nie mialo sensu . Fotki nie bylo , byl zalazek jakis ktory sie probowal wykluc :naughty:.

Zreszta Jarko chyba wyjasnil sprawe ?

Opublikowano

:bry:

Panowie, bez ciśnień. Ja też dziś dopiero zobaczyłem tą fotkę, bo wczoraj nie wiedziałem o co kaman? :kox:

Powiem bezstronnie - W źródłach strony jest wyraźnie zamieszczone zdjęcie ale czemu nie jest wyświetlane to nie mam pojęcia.

Coś z cach'e forum jest nie tak, bo każde kolejne podlinkowanie jednego obrazka za pomocą ikonki "umieść obrazek" daje taki efekt. :cool1:

Ot i cała zagadka :naughty:

Opublikowano

Kto się dziś wybiera na spota ? [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 13:19_________________________________________________lifting A4 http://motoryzacja.interia.pl/samochody/premiery/news/oto-audi-a4-po-liftingu-lepsze-wnetrze-i-nowy-silnik,1713660

Opublikowano

Kto się dziś wybiera na spota ?

Si, ja :decayed:[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 13:20_________________________________________________

:bry:

Panowie, bez ciśnień. Ja też dziś dopiero zobaczyłem tą fotkę, bo wczoraj nie wiedziałem o co kaman? :kox:

Powiem bezstronnie - W źródłach strony jest wyraźnie zamieszczone zdjęcie ale czemu nie jest wyświetlane to nie mam pojęcia.

Coś z cach'e forum jest nie tak, bo każde kolejne podlinkowanie jednego obrazka za pomocą ikonki "umieść obrazek" daje taki efekt. :cool1:

Ot i cała zagadka :naughty:

Dodatkowo, gwoli wyjaśnienia...

Cuber jak już ustaliłem używa Internet Explorera który, jeśli nie może wyświetlić obrazka wyświetla takie cos: a4.gif

Inni (np: ja) używający Firefox lub Chrome nie widza w tym miejscu nic.

Cuber widząc artefakty na stonce poprawił linka... Tyle. :hi:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Miałem tu już taki przypadek na forum poprawiając linki iż na operze widziałem zdjęcia, a sprawdzając na chromie nic się nie wyświetlało...

Takie akcje często można spotkać w strefie śmiechu...

BTW Jeden z "dyskutantów", a może nawet obaj powinni doskonale o tym wiedzieć :gwizdanie:

Opublikowano

BTW Jeden z "dyskutantów", a może nawet obaj powinni doskonale o tym wiedzieć :gwizdanie:

weszysz spisek :naughty: :naughty:

ladne to a4 po lifcie (przed tez :naughty: ) :kox:

Opublikowano

weszysz spisek :naughty: :naughty:

No raczej :naughty: :naughty: :naughty: