onlyblack Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 W czwartek zrezygnujcie z galerii K. i rozległy parking Futura Park zaprasza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Panowie z racji Piatku wolnego to w sumie można by po Spocie Czwartkowym odstawić audiki do domu i skoczyć gdzies na pare głębszych ? Co Wy na to ? Ja też nie dam rady ;( Noga nadal w gipsie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 W czwartek zrezygnujcie z galerii K. i rozległy parking Futura Park zaprasza! a skad taki pomysł ? ps. Transit jutro postaram sie cos dowiedzieć na temat tej A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyblack Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Odmiana jest potrzebna Parking usytuowany jest bezpośrednio koło salonu Audi :> Mnie będzie bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja w Czwartek odpadam bo mam po południową zmianę do 22:00 a po niej impreza firmowa.[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 23:03_________________________________________________ Pablo te linki sa w innych tematach Tak wiem, mi tego nie musisz mówić.. A ile razy mam mówić że nie wszyscy od nas "zwiedzają" całe forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 ps. Transit jutro postaram sie cos dowiedzieć na temat tej A3 Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Co do miejsca to wątpię by to przeszło bo znów będą teksty że jeden ma daleko itd, w końcu to już nie Kraków a spoty organizujemy zawsze w centrum Krk by każdy miał równy dystans. Już to przerabialiśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Co do miejsca to wątpię by to przeszło bo znów będą teksty że jeden ma daleko itd, w końcu to już nie Kraków a spoty organizujemy zawsze w centrum Krk by każdy miał równy dystans. Już to przerabialiśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 usnęło mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Odmiana jest potrzebna Parking usytuowany jest bezpośrednio koło salonu Audi :> Mnie będzie bliżej Tiaaa szkoda że ten salon to Auto Special :polew: Zresztą to wch&^%j daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 usnęło mi sie zazdroszczę... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie z racji Piatku wolnego to w sumie można by po Spocie Czwartkowym odstawić audiki do domu i skoczyć gdzies na pare głębszych ? Co Wy na to ? pomysł niezły , ale niestety nie dam rady być zarówno na spocie jak i pozniej btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 dziś widzę frekwencja będzie jeszcze gorsza niż tydzień i dwa temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 dziś widzę frekwencja będzie jeszcze gorsza niż tydzień i dwa temu chyba jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 ano, ano ten tydzień się tak wlecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 ano, ano ten tydzień się tak wlecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie gdzie w Krk znajde pojemniki plastikowe na regał? Potrzebuje posegregować dość dużo rzeczy np. podkładek, nakrętek, śrub wszelkich rozmiarów. Szukam czegoś konkretnego, w obi, castoramie, praktikerze itp juz bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie gdzie w Krk znajde pojemniki plastikowe na regał? Potrzebuje posegregować dość dużo rzeczy np. podkładek, nakrętek, śrub wszelkich rozmiarów. Szukam czegoś konkretnego, w obi, castoramie, praktikerze itp juz bylem IKEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie gdzie w Krk znajde pojemniki plastikowe na regał? Potrzebuje posegregować dość dużo rzeczy np. podkładek, nakrętek, śrub wszelkich rozmiarów. Szukam czegoś konkretnego, w obi, castoramie, praktikerze itp juz bylem IKEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi