Cuber Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 ja czy ON? Wiem widzisz tylko moje błędy. wrrrr przeczytaj jego post i mój koment a pózniej pisz
nex Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 no to po co znowu zaczyna? Sam szuka zaczepki najpierw z mgłą, później z majtasami. Ja tylko grzecznie mu napisałem, żeby się nie dziwił ani nie pytał za co. Nie będę tolerował takiego ubliżania bo nie powiedział tego dla żartu.
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 oj chopy chopy doszlismy do wniosku ze kazdy ma inne wymagania i na tym zakonczymy OT na krakowskich :polew: :polew:
wojtas88 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 http://forum.kosmetykaaut.pl/index.php polecam do poczytania
Cuber Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 mam czarne i srebrne stwierdzam że: czarnego nie idzie umyć perfekt na bezdotykówce kiedyś próbowałem jak było fest ujarane poszło koło trzech dych auto od klamek w dół siwe po wyschnięciu , srebrne i owszem ale tylko dlatego że ono nawet jak jest brudne to i tak tego aż tak nie widać :good: Chyba tym zdaniem można zakończyć dyskusje o myjkach
FANTOMAS Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Chyba tym zdaniem można zakończyć dyskusje o myjkach ale nie mów żebyś nie dał takiej gąbki do ręki choćby ci sutkami też tak zderzak porysowała jak ten kolo na myjce rurą od odkurzacza
Radekst Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ale sie temacik rozwinal [br]Dopisany: 27-11-2011, 12:57:04_________________________________________________http://www.groupon.pl/deals/cala-polska/apl-shopping/1749170?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_331&a=1661 :>
miodzio Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zadyma Tak naprawdę suma summarum to wszyscy macie rację Najlepsze jest to jak już piknie umyjesz sobie auto (obojętne jak ) oglądasz jaki piękny masz lakier na aucie i nagle dostrzegasz zaje...stą rysę np po wózku sklepowym albo wgniotę po drzwiach której wcześniej nie zauważyłeś bo było przykryte piękną warstwą brudu To uczucie i ta myśl ...... na ch... mi to było a cały efekt upada jak tupolew :polew:
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ...I zawsze mniejsze prawdopodobieństo że spotkam Pabla ktory tańczy kan-kana w okół auta w swoich turbo butach Siemian weź spieerdalaj bo Twoje monotonne teksty już się robią żałosne, lepiej nie wjeżdżaj swoim parchem na automatyczną myjnię bo już całkiem ta "folia" Ci zleci z tego auta gdzie zresztą już widać [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 15:54_________________________________________________Ostatnia minuta i cracovia wygrała
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Pablo rób nawigacje... Tobie podwajam stawkę do 200zł
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 no i Siemian masz przejeb*ne...nie bedziesz mial rns-e 2012 bedziesz błądził po BIelsku i nigdy nie trafisz do GK na spota
ozi_wells Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja sie tylko tak zastanawiam SIEMIAN czy ty kiedys dostałes pożadnie po ryju.... :gwizdanie: bo jak czytam twoje wypowiedzi to naprawde niektórym tutaj sie dziwie...
ozi_wells Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 nie zebym prowokował Cuber ale dziwi mnie to strasznie :gwizdanie:
pawel1380 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Kurde ktoś mi zerwał 20 metrowy zwykły kabel antenowy który szedł do talerza anteny satelitelitarnej.. Jest jakiś sposób żeby to porządnie i trwale połączyć bez strat na kablu czy muszę wymieniać całość..?
Cuber Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 nie zebym prowokował Cuber ale dziwi mnie to strasznie :gwizdanie: ale co dokładnie ?
ozi_wells Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 nie bo myslałem ze jakies ale o wypowiedz [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 17:23_________________________________________________bo ja bym sobie raczej nie pozwolił :gwizdanie:
siemian Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja sie tylko tak zastanawiam SIEMIAN czy ty kiedys dostałes pożadnie po ryju.... :gwizdanie: bo jak czytam twoje wypowiedzi to naprawde niektórym tutaj sie dziwie... nie przypominam sobie... :mysli: wiesz jak jest. to jest forum internetowe, pewna forma rozrywki, którą czasem trzeba traktować z przymrużeniem oka... Niektóry niestety tego nie potrafią zrozumieć...chociaż dziwie się Twojej wypowiedzi bo Ty akurat wyglądałeś mi na normalnego
Rekomendowane odpowiedzi