PABLO Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Pablo, czym ściągasz z YT ? Do większości używam, wystarczy że na stronce YT dasz pod filmikiem "udostępnij" i skopiujesz pokazany link to w programie pokaże Ci wszystkie dostępne formaty z różnymi jakościami oraz samą mp3 tego filmiku. http://www.dobreprogramy.pl/JDownloader,Program,Windows,13327.html[br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 19:29_________________________________________________
gucio07 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Pablo, czym ściągasz z YT ? Do większości używam, wystarczy że na stronce YT dasz pod filmikiem "udostępnij" i skopiujesz pokazany link to w programie pokaże Ci wszystkie dostępne formaty z różnymi jakościami oraz samą mp3 tego filmiku. http://www.dobreprogramy.pl/JDownloader,Program,Windows,13327.html[br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 19:29_________________________________________________ z wieczora prawie pasuje do tej astry :polew:
PABLO Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 http://www.audizine.com/forum/showthread.php/463454-My-interior-gets-even-more-Alcantara... :slina:
Wąski Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 swięta i po świętach ,witam po dwóch dniach pobytu w Białce .Warunki ludzi średnio i dziś otworzyli kolejny stok piękna kolejka 6 osobowa podgrzewana pupa ogólnie Polecam
Cuber Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Kerczi , kiedy rezanko mojej audiolki ? Sroda ? Czwartek ? ps. zakładam czarny grill błyszczący ( oczywiście z chromowaną ramka ) + slupki drzwiowe mam matowe i bedziemy rezać czarne błyszczace
gruszka Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 swięta i po świętach ,witam po dwóch dniach pobytu w Białce .Warunki ludzi średnio i dziś otworzyli kolejny stok piękna kolejka 6 osobowa podgrzewana pupa ogólnie Polecam A ja dziś spędziłem pól dnia na strzeleckiej w szpitlu dziecięcym :/
LukaszD Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 swięta i po świętach ,witam po dwóch dniach pobytu w Białce .Warunki ludzi średnio i dziś otworzyli kolejny stok piękna kolejka 6 osobowa podgrzewana pupa ogólnie Polecam Jak się jeździ na nowej trasie? - otwarli już może trasę przy orczyku? (po prawej stronie patrząc od dołu)
Transitpower Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Pojedli już?? To pisać coś szykuj się na pasterkę Tak jest!! A po pasterce Jak ktoś ma ochote, to zapraszam do mnie k... że też przez Świeta nikt się nie chciał napic % tosz to nie do wiary Wypraszam sobie :gwizdanie: Nawet natychmiast moge coś obalić
KERCZI Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Siema wszystkim po swietach o 3kg ciezszy... rezac mozemy w srode bo czwartek jak zawsze mam na slasku
PABLO Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Już wiemy gdzie się ykk zapodział, 1:25s
Transitpower Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Pablo... Znajdź Ty sobie jakąś babe, bo ostatnio same nikomu niepotrzebne śmieci wklejasz Albo inaczej... My Ci znajdziemy babe, zapoznamy Cię z nią, nawet dziecko Ci pomożemy zrobić. Tylko zajmij się czymś konstruktywnym - na przykład [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 00:32_________________________________________________Zgadnijcie jaka marka jest na pierwszym miejscu :naughty: http://moto.onet.pl/307803,11031420,1,zdjecie.html?node=27 :good: :good: :good: :good: :good:
Wąski Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 swięta i po świętach ,witam po dwóch dniach pobytu w Białce .Warunki ludzi średnio i dziś otworzyli kolejny stok piękna kolejka 6 osobowa podgrzewana pupa ogólnie Polecam A ja dziś spędziłem pól dnia na strzeleckiej w szpitlu dziecięcym :/ [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 08:30_________________________________________________ swięta i po świętach ,witam po dwóch dniach pobytu w Białce .Warunki ludzi średnio i dziś otworzyli kolejny stok piękna kolejka 6 osobowa podgrzewana pupa ogólnie Polecam Jak się jeździ na nowej trasie? - otwarli już może trasę przy orczyku? (po prawej stronie patrząc od dołu) rewelacyjnie wczoraj były wszystkie otwarte z wyjątkiem jak jedziesz do góry w połowie po lewej [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 08:32_________________________________________________Karol sprawdź kartę [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 08:33_________________________________________________Pablo wklejaj takie linki Best bike rentals in the globe.
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Siema wszystkim po swietach o 3kg ciezszy... rezac mozemy w srode bo czwartek jak zawsze mam na slasku to kup ta folie :kox: Grill bedzie jutro u mnie
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 a co obklejasz :gwizdanie: słupki srodkowe , bo patrząc na to ze jeden kosztuje 150 zł ( czarny błyszczący ) to wyjdzie 600 zł + trójkacikiw tylnich drzwiach kolejne 140 zł + robocizna itd to idziemy na prostsze rozwiazanie , oblleimy folią czarną błyszczącą, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak bedzie lipa to sie sciagnie folie
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Pablo... Znajdź Ty sobie jakąś babe, bo ostatnio same nikomu niepotrzebne śmieci wklejasz Albo inaczej... My Ci znajdziemy babe, zapoznamy Cię z nią, nawet dziecko Ci pomożemy zrobić. Tylko zajmij się czymś konstruktywnym - na przykład Oj Transit na brak kobiet to ja nie narzekam także jesteś w wielkim błędzie :naughty:
jarko Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Pablo, ale te z redtube się nie liczą edycja Dopisany: 27 Grudzień 2011, 12:24 witam szanowne grono po świętach Pamiętaj o mnie przy losowaniu Ze skodą zgłoszę się w styczniu, chłop mi tam załatwił ubezpieczenie miesięczne.
Wąski Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Pablo, ale te z redtube się nie liczą edycja Dopisany: 27 Grudzień 2011, 12:24 witam szanowne grono po świętach Pamiętaj o mnie przy losowaniu Ze skodą zgłoszę się w styczniu, chłop mi tam załatwił ubezpieczenie miesięczne. jakie losowanie ?[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 12:27_________________________________________________ witam szanowne grono po świętach [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 12:27_________________________________________________ a co obklejasz :gwizdanie: słupki srodkowe , bo patrząc na to ze jeden kosztuje 150 zł ( czarny błyszczący ) to wyjdzie 600 zł + trójkacikiw tylnich drzwiach kolejne 140 zł + robocizna itd to idziemy na prostsze rozwiazanie , oblleimy folią czarną błyszczącą, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak bedzie lipa to sie sciagnie folie aha
Rekomendowane odpowiedzi