Wąski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 niezła cena jak za rybkę http://www.tvn24.pl/-1,1730370,0,1,oto-tunczyk-za-2-5-mln-zl,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 niezła cena jak za rybkę http://www.tvn24.pl/-1,1730370,0,1,oto-tunczyk-za-2-5-mln-zl,wiadomosc.html to nie pozostaje nic innego jak tylko wypad na rybki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Panowie ma ktoś w planach zmianę swoich alu ?? bo szukam jakiś używek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jaki rozmiar felg chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 17tki albo 16... ale raczej 17.. a masz jakies?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 17tki albo 16... ale raczej 17.. a masz jakies?? moze 18 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 na krk 18?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 na krk 18?? Ja na 19" jeżdżę i co Da radę tylko z głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jan popylałem na 18/8.5``, oponka 225/45/18 i było wporzo, tylko trzeba uwazac , a Pablo jest hardkorem wiec go nie słuchaj a miał nawigacje wgraną, bo dobrze "przeleciał" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 na krk 18?? Ja na 19" jeżdżę i co Da radę tylko z głową wszystko fajnie fajnie wiem ze na takich smigasz.. ale biore uwage cene nowych gum do 16 17 18.. oraz jak wiadomo realia sa takie jakie sa a trafic w dziure na pl drogach to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 na krk 18?? Ja na 19" jeżdżę i co Da radę tylko z głową dobre ale na gana pewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja Ci moge 17" załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 dobrze ze chłopaków nie porwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja Ci moge 17" załatwić. a jaki model ?? ogolnie skupiam sie na 17kach i raczej na te zdecyduję sie... jesli beda uzywki w bdb stanie to kupie uzywki a jesli nie to nowe.. tylko wiadome mamonke trza zbierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Chyba ten pilot za dużo się nagrał w Ace Combat na PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 na krk 18?? PABLO na 19" jezdzi i nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jeśli nie chce ryzykować to wg mnie najlepszym wyborem do B6 jest 18", niech zobaczy jakie ma fele ykk w B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jeśli nie chce ryzykować to wg mnie najlepszym wyborem do B6 jest 18", niech zobaczy jakie ma fele ykk w B6 tez tak uwazam, zaczalem od 15" później były 17" (żałowałem wtedy, że od razu nie kupiłem 18") i skończyłem na 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi