PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Tomek na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś brał udział w you can dance bravo za skupienie [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 00:32_________________________________________________dzięki Pablo Ty powiedz czemu nie ma Cię jeszcze na liście do Bukowiny
boseron Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 bo ja jade jako obserwator z ramenia Fifa , spokojnie napewno sie zobaczymy
Radekst Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/wierne-kibicki-dla-klubu-zrobia-wszystko,5012278,0,galeria-maly.html jest na glownej na onecie
jarko Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 W którymś playboyu ma być jeszcze, czy w ckm'ie - już nie pamiętam A blondyna na fejsie w ulubionych drużynach ma Hutnika i Wisłę
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Czy ktoś ma może kogoś od klimatyzacji (klimatyzatory pomieszczeń). Zmieniły się przepisy i muszę mieć dla sanepidu papierek że klima miała przegląd kolejny papierek dla zasady (teraz nawet tej klimy nie włącze bo agregat się nie załączy na mrozie a kontrole mam za tydzień ) Jakby Ci sie nie udalo u Boseronowego to: Artek - 502 257 013 - powiedz ze jestes od Karola Kołodziej "normalnego" ;p - ma firme ktora się zajmuje serwisem/zakladaniem itd klimatyzacji i mieszka niedaleko Twojego zakładu
gruszka Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Czy ktoś ma może kogoś od klimatyzacji (klimatyzatory pomieszczeń). Zmieniły się przepisy i muszę mieć dla sanepidu papierek że klima miała przegląd kolejny papierek dla zasady (teraz nawet tej klimy nie włącze bo agregat się nie załączy na mrozie a kontrole mam za tydzień ) Jakby Ci sie nie udalo u Boseronowego to: Artek - 502 257 013 - powiedz ze jestes od Karola Kołodziej "normalnego" ;p - ma firme ktora się zajmuje serwisem/zakladaniem itd klimatyzacji i mieszka niedaleko Twojego zakładu A gdybys mial jakies wieksze problemy z sanepidem od tych standardowych to zadzwon do mnie, moze cos pomoge
Wąski Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Czy ktoś ma może kogoś od klimatyzacji (klimatyzatory pomieszczeń). Zmieniły się przepisy i muszę mieć dla sanepidu papierek że klima miała przegląd kolejny papierek dla zasady (teraz nawet tej klimy nie włącze bo agregat się nie załączy na mrozie a kontrole mam za tydzień ) Jakby Ci sie nie udalo u Boseronowego to: Artek - 502 257 013 - powiedz ze jestes od Karola Kołodziej "normalnego" ;p - ma firme ktora się zajmuje serwisem/zakladaniem itd klimatyzacji i mieszka niedaleko Twojego zakładu A gdybys mial jakies wieksze problemy z sanepidem od tych standardowych to zadzwon do mnie, moze cos pomoge Na kłopoty Gruszka [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 09:02_________________________________________________jak WRC
gruszka Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Czy ktoś ma może kogoś od klimatyzacji (klimatyzatory pomieszczeń). Zmieniły się przepisy i muszę mieć dla sanepidu papierek że klima miała przegląd kolejny papierek dla zasady (teraz nawet tej klimy nie włącze bo agregat się nie załączy na mrozie a kontrole mam za tydzień ) Jakby Ci sie nie udalo u Boseronowego to: Artek - 502 257 013 - powiedz ze jestes od Karola Kołodziej "normalnego" ;p - ma firme ktora się zajmuje serwisem/zakladaniem itd klimatyzacji i mieszka niedaleko Twojego zakładu A gdybys mial jakies wieksze problemy z sanepidem od tych standardowych to zadzwon do mnie, moze cos pomoge Na kłopoty Gruszka [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 09:02_________________________________________________jak WRC Nie mialem czasu sie nim zajac. Moze kolo 15 go pomecze
fantowski Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 siema siema nie jest zle... tylko -17 :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 witam [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 14:11_________________________________________________ http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/wierne-kibicki-dla-klubu-zrobia-wszystko,5012278,0,galeria-maly.html jest na glownej na onecie mam taki
gruszka Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 witam [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 14:11_________________________________________________ http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/wierne-kibicki-dla-klubu-zrobia-wszystko,5012278,0,galeria-maly.html jest na glownej na onecie mam taki Się mówi taką
jarko Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Pany, potrzebuję pilnie numer do Panów od opon z Wieliczki
lennox Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 w ten piękny słoneczny dzień Pany, potrzebuję pilnie numer do Panów od opon z Wieliczki w sensie z Biskupic... 12 250 73 74
Rekomendowane odpowiedzi