Radekst Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Mi to obojętne gdzie [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 00:15_________________________________________________Jak robiłem w Bonarce to faktycznie wydawało się tak jak by był podgrzewany ale sądzę że to od spalin bo taka duchota tam jest ja sie dowiedzialem o tym parkingu od kolegi z klubu fiata bravo/brava bo oni tez sie spotykali na GK wtedy co my a teraz sie przeniesli na bonarke na zime bo im d*py odmarzały
boseron Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Kur.wa, ale zimno przyłączam sie do powitania , własnie wróciłem z pracy , -21 było w nocy na 29 listopada
jarko Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Mnie pokazywał -20,5 koło błoń, więc by się zgadzało
skrab Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :hi:u nas -20c jest ktoś zainteresowany http://tablica.pl/oferta/dzialka-2h-pajeczno-IDrFVW.html
gruszka Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Kur.wa, ale zimno przyłączam sie do powitania , własnie wróciłem z pracy , -21 było w nocy na 29 listopada Gdzie na 29 listopada?
boseron Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 tam jest taki telebim prognozowy z temperaturami
Wąski Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Kur.wa, ale zimno przyłączam sie do powitania , własnie wróciłem z pracy , -21 było w nocy na 29 listopada Gdzie na 29 listopada? obok Ciebie mistrzu nasz
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 w ten zaje ciepły dzionek To co z tym spotem dzisiejszym ?
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale fajny wiosenny klimacik dzisiaj To panowie gdzie spotujemy fantasy czy Bonarka Zdecydujcie się bo wyślę info reszcie. Wg. mnie lepiej będzie w Plazie na parkingu podziemnym (na końcu) chwile postoimy i pójdziemy na górę do fantasy parku tak jak KERCZI mówił.
Wąski Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 http://ofsajd.onet.pl/newsy/kamery-zarejestrowaly-seks-podczas-wyscigu,1,5015349,artykul.html
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak mam isc do fantasy to Ja odpuszczam sopta, poprostu nie chce mi się iść tam
gruszka Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak mam isc do fantasy to Ja odpuszczam sopta, poprostu nie chce mi się iść tam Nie strzelaj focha tylko cos zaproponuj. Moze jakis Mc? Albo gdzies na kazimierzu, np Porofino na Waskiej 2 na kazimierzu, tam jest gdzie stanac i w srodku duzo miejsca?
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Ogolnie to nie wiem czy sie dziś wyrobię i czy ktoś mi z synem zostanie w domu. Jak cos wymyslicie i sie wyrobię to oczywiscie przyjadę [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 15:25_________________________________________________Widze ze sami chetni na spota
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 To Jak sie zdecydujecie to dajcie cynka smsem [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:26_________________________________________________Lennox z tego co mówił jedzie do Glaerii Kazimierz
Rekomendowane odpowiedzi