boseron Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 przepraszam za nieobecność na spocie.. dwója siadaj na kolanko na Twoje chyba Aaaale masz wieeeelkie kolano To nie kolano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Oglądałem teraz Top Gear najnowszy odcinek 18x02 i Jeremy z Jamesem pojechali do Chin obczaić podrabiane auta, masakra co oni teraz tam produkują Było nawet A4L B8 czyli przedłożony sedan jak A8L Dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 przepraszam za nieobecność na spocie.. dwója siadaj na kolanko na Twoje chyba Aaaale masz wieeeelkie kolano To nie kolano to lewarek od skrzyni chcesz potrzymać [br]Dopisany: 10 Luty 2012, 01:22_________________________________________________dobra ide w kime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Panu Mariuszowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Panu Mariuszowi Na "Pana" to trzeba mieć wygląd i pieniądze Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 same Pany...nie ma komu ch*ju powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 same Pany...nie ma komu ch*ju powiedziec Powiedz powiedz to cie pan Cuber załatwi jak mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Powiedz powiedz to cie pan Cuber załatwi jak mnie do usług Cuber gumki kiepskie ale 120 przed światłami na mogilskim było myślę zbastuje bo ten nie odpuści tak tylko patrzyłem czy wystarczy pasa do wylądowania tak to jest wracać z nim tą samą trasą hmmm wszytsko było jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 hmmm wszytsko było jak należy tiaaa..... tak cisnąłeś że prawie LEDY-STOPa z lamp wypchnęło już sobie mówiłem że nigdy więcej z waryojatem i sie nie da (a'la puchacz coś pocisne se) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 same Pany...nie ma komu ch*ju powiedziec Powiedz powiedz to cie pan Cuber załatwi jak mnie Widocznie zasłużyłeś Pan [br]Dopisany: 10 Luty 2012, 11:39_________________________________________________ hmmm wszytsko było jak należy tiaaa..... tak cisnąłeś że prawie LEDY-STOPa z lamp wypchnęło już sobie mówiłem że nigdy więcej z waryojatem i sie nie da (a'la puchacz coś pocisne se) Tomek dolane plyn wycie ok przekładnia wybita naprawa nie wymienilem calego plynu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 no to QPA że tak że niby wylot z nią regeneracja też nic gryps pucha rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 o czym wy rozmawiać do mojego?? w towarzystwo niema sekret. bo jak jak kturego walne to wypluć 20 groszy a potem walnąc i jeszcze 50 groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ino dzian dobry wszzystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 no to QPA że tak że niby wylot z nią regeneracja też nic gryps pucha rządzi regeneracja nie wiem, sie zobaczy zdjecia moge wahacze do wymiany zbieznosc jade do WojtkaCe p.s. przepraszam za przecinek powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ale o co chodzi czemu tak pisacie co się stało się bo nie rozumiem, KERCZI nie ma A4 to czemu ma klubowicza po co on tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Pablo jak Cie jebne to umrzesz w locie z glodu co siejesz zamet i plote ze nie mam a4??? :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 :polew: [mod]moderacja za OT w temacie [/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi