fantowski Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 felgi kupione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 felgi kupione... gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 felgi kupione... gratulacje skusiłem się na 18tki te co pokazywałem ostatnio... BBS ASA.. dzwoniłem do Biskupic i mają jakieś Yokohamki i Continentalki chyba... za 4 sztuki zawołali 1200zł.. i nie ma kompletu tych samych... są po 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jak kupisz oponki to koniecznie wrzuć zdjęcia założonego kompletu na B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 na razie to wypłukałem się z kasy i na oponki będę musiał poczekać.... oczywiście jak będzie skompletowane to zrobię zdjęcia... albo na spocie zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 na razie to wypłukałem się z kasy i na oponki będę musiał poczekać.... oczywiście jak będzie skompletowane to zrobię zdjęcia... albo na spocie zobaczysz Przy tej glebie wiem że będzie wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 felgi kupione... gratulacje skusiłem się na 18tki te co pokazywałem ostatnio... BBS ASA.. dzwoniłem do Biskupic i mają jakieś Yokohamki i Continentalki chyba... za 4 sztuki zawołali 1200zł.. i nie ma kompletu tych samych... są po 2 sztuki panowie, co to za zrodlo opon macie? 1200 pln za 4x18'' to tanio. skad te opony i w jakim stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 felgi kupione... gratulacje skusiłem się na 18tki te co pokazywałem ostatnio... BBS ASA.. dzwoniłem do Biskupic i mają jakieś Yokohamki i Continentalki chyba... za 4 sztuki zawołali 1200zł.. i nie ma kompletu tych samych... są po 2 sztuki panowie, co to za zrodlo opon macie? 1200 pln za 4x18'' to tanio. skad te opony i w jakim stanie? że jak??? fantowski za 1200zł masz 4x 18/225/40 nówki SYRON N3000 z indeksem do 300km/h, teraz w lecie będzie 3 sezon jak je mam na 18 swoich i bardzo dobrze sie jeździ więc nie bądź głupi i nie płać za używki po 300zł za oponę. No chyba że musisz mieć jakieś firmówki to twoja wola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 felgi kupione... gratulacje skusiłem się na 18tki te co pokazywałem ostatnio... BBS ASA.. dzwoniłem do Biskupic i mają jakieś Yokohamki i Continentalki chyba... za 4 sztuki zawołali 1200zł.. i nie ma kompletu tych samych... są po 2 sztuki panowie, co to za zrodlo opon macie? 1200 pln za 4x18'' to tanio. skad te opony i w jakim stanie? że jak??? fantowski za 1200zł masz 4x 18/225/40 nówki SYRON N3000 z indeksem do 300km/h, teraz w lecie będzie 3 sezon jak je mam na 18 swoich i bardzo dobrze sie jeździ więc nie bądź głupi i nie płać za używki po 300zł za oponę. No chyba że musisz mieć jakieś firmówki to twoja wola ja chce mieć opony na których będzie mi się dobrze auto drogi trzymać.... na suchym i na mokrym... rozejrzę się co i jak... fakt faktem licze sie tak samo z funduszami aczkolwiek byle czego nie chce kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 nex na jakich felach śmigasz w zimie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 felgi kupione... gratulacje skusiłem się na 18tki te co pokazywałem ostatnio... BBS ASA.. dzwoniłem do Biskupic i mają jakieś Yokohamki i Continentalki chyba... za 4 sztuki zawołali 1200zł.. i nie ma kompletu tych samych... są po 2 sztuki panowie, co to za zrodlo opon macie? 1200 pln za 4x18'' to tanio. skad te opony i w jakim stanie? że jak??? fantowski za 1200zł masz 4x 18/225/40 nówki SYRON N3000 z indeksem do 300km/h, teraz w lecie będzie 3 sezon jak je mam na 18 swoich i bardzo dobrze sie jeździ więc nie bądź głupi i nie płać za używki po 300zł za oponę. No chyba że musisz mieć jakieś firmówki to twoja wola ja chce mieć opony na których będzie mi się dobrze auto drogi trzymać.... na suchym i na mokrym... rozejrzę się co i jak... fakt faktem licze sie tak samo z funduszami aczkolwiek byle czego nie chce kupić zrobisz jak uważasz, ja tylko napisałem jakie ja posiadam i ja na nie nie narzekam ani na mokrym ani na suchym. 280-300zł za oponę a 600 to różnica. Wiadomo że nie ma co dyskutować o jakości. Tak jak mówię, nic a nic nie huczą i trzymają się drogi należycie. Jak liczysz się z kosztami to wolał bym te opony nowe niż połowę bieżnika jakiejś conti miche czy dunlop. http://imageshack.us/photo/my-images/696/24430835.jpg/ [br]Dopisany: 10 Luty 2012, 14:55_________________________________________________ nex na jakich felach śmigasz w zimie :?: W zimie na stalowych 15 i dunlopach winter 3d bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Kilka dni temu była rekordowa szóstka w dużego wygrana przez jedną osobę, 34 mln. zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Pablo wszyscy czytają gazety albo ogladaja tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 PABLO a nie było to przypadkiem wczoraj?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Pablo wszyscy czytają gazety albo ogladaja tv tv nie każdy ma w domu http://finanse.wp.pl/gid,14232786,galeria.html "Gratuluję wygranemu. W sumie każdy biedny powinien mieć więcej szczęścia ale niestety boga nie ma a gdyby był to znaczyłoby że jest strasznym sk...synem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 PABLO a nie było to przypadkiem wczoraj?? właśnie miałem napisać że to wczoraj było PABLO zagina czasoprzestrzeń chociaż oni też nie lepsi http://finanse.wp.pl/gid,14232786,galeria.html?ticaid=1de58 dodane 2012-02-07 (14:17) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 panowie, co to za zrodlo opon macie? 1200 pln za 4x18'' to tanio. skad te opony i w jakim stanie? Mówiłem Ci już o tych gosciach Spokojnie za miesiać pewnie będą mieli kompleciki :gwizdanie: na razie to wypłukałem się z kasy i na oponki będę musiał poczekać.... oczywiście jak będzie skompletowane to zrobię zdjęcia... albo na spocie zobaczysz Jak cos to dam Ci moje 18-stki kapcie, rewelacji nie ma ale chwile pojeździsz ( koszt kapci 0,7 Finalndi ) że jak??? fantowski za 1200zł masz 4x 18/225/40 nówki SYRON N3000 z indeksem do 300km/h, teraz w lecie będzie 3 sezon jak je mam na 18 swoich i bardzo dobrze sie jeździ więc nie bądź głupi i nie płać za używki po 300zł za oponę. No chyba że musisz mieć jakieś firmówki to twoja wola no nie tak dokońca Wolę kupić u Chlopaków w Biskupicach komplet 4 prawie nowych 7,7-8,0 mm opon Michelinków lub Conti ( ale tylko letnie ) niz .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 panowie, co to za zrodlo opon macie? 1200 pln za 4x18'' to tanio. skad te opony i w jakim stanie? Mówiłem Ci już o tych gosciach oj cos czuje ze bede wymienial letnie opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 PABLO a nie było to przypadkiem wczoraj?? właśnie miałem napisać że to wczoraj było PABLO zagina czasoprzestrzeń chociaż oni też nie lepsi http://finanse.wp.pl/gid,14232786,galeria.html?ticaid=1de58 dodane 2012-02-07 (14:17) Nie śledzę gry kiedy są losowania itd, dziś to info zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi