miodzio Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 miodzio moze za mocno trzymasz jasne tylko w moich rękach jest od jakiś 5 min :gwizdanie:
Radekst Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 http://www.milanos.pl/vid-64480-Bron-na-kulki-z-plastikowej-butelki.html
Yoghurt Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pany jak u was wygląda gałka s-line - tzn jak bardzo mocno się niszczy. Kupiłem od pewnego kolegi z forum taka właśnie gałeczkę i jak dla mnie to jest szajs kompletny ale może one wszystkie się tak niszczą i nie mam o co się spinać moja powoli dobija do 5 lat i 125K i jest w dobry stanie
Transitpower Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Gdyby komuś nie chciało się spoglądać przez okno, to informuję że PADA ŚNIEG
Cuber Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 Gdyby komuś nie chciało się spoglądać przez okno, to informuję że PADA ŚNIEG dzięki
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 11:29_________________________________________________http://www.joemonster.org/art/19348/Najwiekszy_koszmar_kierowcy
KERCZI Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Miodzio jak kupiles od Siemiana to tak jest, on sam obszywa galki skora z pedzacego bawola, ona jest nieco inna niz ori
siemian Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 :polew: nie chciałbyś wiedzieć z czego zrobiłem Twoje głośniki
FANTOMAS Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pany jak u was wygląda gałka s-line - tzn jak bardzo mocno się niszczy. Kupiłem od pewnego kolegi z forum taka właśnie gałeczkę i jak dla mnie to jest szajs kompletny ale może one wszystkie się tak niszczą i nie mam o co się spinać moja powoli dobija do 5 lat i 125K i jest w dobry stanie wszystko zależy od temperamentu ale na tej twojej Miodzio widać że ktoś lubił robić gałe Miodzio jak kupiles od Siemiana to tak jest, on sam obszywa galki skora z pedzacego bawola, ona jest nieco inna niz ori Siemian obszywa skórą z napletków które tanio mu rabin sprzedaje za to że go vaginiuje
miodzio Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Miodzio jak kupiles od Siemiana to tak jest, on sam obszywa galki skora z pedzacego bawola, ona jest nieco inna niz ori już olać z czego jest zrobiona ale za 100zl tak się szmacić po klubowiczu się nie spodziewałem. Wczoraj miałem nerwa ale już mi przeszło - trafi kosa na kamień :gwizdanie:
Transitpower Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pogiągnij czarnym flamastrem i będzie jak nowa Tylko będziesz musiał w czarnych rękawiczkach jeździć żeby sobie dłoni nie pobrudzić
nex Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Miodzio jak kupiles od Siemiana to tak jest, on sam obszywa galki skora z pedzacego bawola, ona jest nieco inna niz ori już olać z czego jest zrobiona ale za 100zl tak się szmacić po klubowiczu się nie spodziewałem. Wczoraj miałem nerwa ale już mi przeszło - trafi kosa na kamień :gwizdanie: to nie widziałeś foto przed zakupem?? kot w worku?? Kto taki Ci to sprzedał?
siemian Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Miodzio jak kupiles od Siemiana to tak jest, on sam obszywa galki skora z pedzacego bawola, ona jest nieco inna niz ori już olać z czego jest zrobiona ale za 100zl tak się szmacić po klubowiczu się nie spodziewałem. Wczoraj miałem nerwa ale już mi przeszło - trafi kosa na kamień :gwizdanie: szmacić to Ty się możesz... były dwie dokładne fotki... Zresztą pokaż tą gałke na żywo i wtedy niech ludzie ocenią a nie na fotce w 100 krotnym przybliżeniu i z lampa to jest "przekolorowane". Tak ja sprzedałem tą gałke i uważam że nie mam sobie nic do zarzucenia. Chyba nikt za 99zł nie spodziewa się nówki z salonu... ale cóż na 100 kupujących zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony...
Cuber Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 Miodzio a dlaczego nie kupiłeś tutaj nówki => http://moto.allegro.pl/nowa-galka-audi-a3-s-line-skorzany-mieszek-oryg-i2099549276.html
siemian Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Cuber mieszek w a3 jest mniejszy i średnio wyglada w a4
Rekomendowane odpowiedzi