nex Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 zaczyna sie[br]Dopisany: 18 Luty 2012, 23:19_________________________________________________no i murzyn pokazał klasę, niesamowita kondycja
Radekst Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 i przy okazji zachowal sie jak frajer opluwając Kliczke
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 za***ista walka!!! Ale z zachowaniem się nie popisał jak opluł Władimira
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 ciekawe ile teraz dostanie kary Karę to mu Władimir ufunduje jak będzie z nim walczyć
dojczland Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam:] ale Wladek pokazał klasę PABLO jak tam immobilizer ?? działa??
fantowski Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Panowie.. czarnuch pokazał kondycje ale i swoją próżność... Władziu go dojedzie.. jak tam Panowie w Krk?? w Pozaniu leje deszcz..
FANTOMAS Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 czarnuch pokazał kondycje ale i swoją próżność... Władziu go dojedzie.. no nie wiem czy go dojedzie dojechać już go miał starszy i co na końcu walki łapał oddech jak ryba. Powiesił się bratu na ramionach jakby miał zaraz zjechać coś mi się wydaje że gdyby walka trwała jeszcze kilka rund dłużej to by się działo murzyn miał łeb jak beton tyle bomb ile dostał i żadna na nim wrażenia nie zrobiła i widać że kondycyjne też jest mocny oby się młody Kliczka nie naciął bo z tego co słyszałem takiej pary w grabie nie ma i wiekowo też nie jest dużo młodszy. Generalnie myślę że gdyby nie te 15cm większy zasięg to Kliczka mógłby mieć podkólony ogon wczoraj bo widać było jak pare razy mu siadło na buźce to mu się oczy robiły jak pięć złotych.
fantowski Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 czarnuch pokazał kondycje ale i swoją próżność... Władziu go dojedzie.. no nie wiem czy go dojedzie dojechać już go miał starszy i co na końcu walki łapał oddech jak ryba. Powiesił się bratu na ramionach jakby miał zaraz zjechać coś mi się wydaje że gdyby walka trwała jeszcze kilka rund dłużej to by się działo murzyn miał łeb jak beton tyle bomb ile dostał i żadna na nim wrażenia nie zrobiła i widać że kondycyjne też jest mocny oby się młody Kliczka nie naciął bo z tego co słyszałem takiej pary w grabie nie ma i wiekowo też nie jest dużo młodszy. Generalnie myślę że gdyby nie te 15cm większy zasięg to Kliczka mógłby mieć podkólony ogon wczoraj bo widać było jak pare razy mu siadło na buźce to mu się oczy robiły jak pięć złotych. masz racje w 100% i zgadzam się z Tobą, ja jestem zawiedziony kondycją i postawą Vitalija.. aczkolwiek młodszy z braci może pokazać klasę..
jarko Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 z kacem w tle Ciepła herbatka z cytrynką daje rade
FANTOMAS Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Spoko , spacer z synem również tak jak ten kolo co opowiadałem pod klatką " o kur...a sanki puste :blink:"
Rekomendowane odpowiedzi