Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie czy jest szansa aby ktos mi pomogl zamotowac nowy modul i tempomat do mojego samochodu ? :confused4: Oczywiscie odplatnie. dzis mechanik probowal mi to zrobic ale polegl. Pilnie szukam poniewaz jestem w polsce tylko do konca swiat, a bardzo chcialbym to zrobic. :embarrassed:

jak masz wszystko załozone to vag kabel i mozna podziałac , kiedys robiłem to u siebie, Kerczi tez powinien wiedziec ..... a jak cos to dam Ci namiar na goscia co Ci to w 15 min zaadoptuje

Bylbym bardzo wdzieczny za namiar. Zaloze sobie juz to sam tylko potrzebuje adaptacje...:confused4:

Tylko czy bede w stanie jezdzic na nowym module bez adaptacji kirunkowaskazow? wiem ze bedzie choinka byle tylko kierunki dzialaly....

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jaki spot dzisiaj:question::decayed:

Wpadnę na krótką chwilę po 20-tej po pracy

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Panowie czy jest szansa aby ktos mi pomogl zamotowac nowy modul i tempomat do mojego samochodu ? :confused4:

Interfejs mam ale kłopot trochę z Vagiem :kwasny: Jak nie znajdziesz nikogo to pisz, może coś popróbujemy, tylko dobrze byłoby żebyś miał instrukcję co kodować, jak i gdzie...

---------- Post added at 17:24 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

potwierdzam ja mam swap na 320mm i felga 16 ori alu wchodzi bez problemu to do 312 tez wejdzie

Super, trzeba będzie to poważnie rozważyć! Jakbyś mógł na spota wziąć te stare klocki to będę zobowiązany :kox:

Opublikowano
Panowie czy jest szansa aby ktos mi pomogl zamotowac nowy modul i tempomat do mojego samochodu ? :confused4: Oczywiscie odplatnie. dzis mechanik probowal mi to zrobic ale polegl. Pilnie szukam poniewaz jestem w polsce tylko do konca swiat, a bardzo chcialbym to zrobic. :embarrassed:

Przyjedź na spota, może ktoś Ci doradzi co i jak a raczej na pewno jak będzie FANTOMAS :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zadzwoń tutaj => Marcin 501 963 597 powiedz ze z A4-klubu :) Marcin jest na zakopiańskiej :)

Opublikowano

Dzieki wielkie Panowie, jak sie wyrobie czasowo to wpadne dzis na spota i pogadamy ;) Pozdrowienia

Cuber - ten nr na razie jest nieaktywny, moze dzis juz za pozno ;)

Opublikowano
Który dzisiaj z rana około 9 na Stella-Sawickiego (jak się jedzie w kierunku M1) najpierw na Bora po chamsku wtrynił się na prawy pas nie chcąc grzecznie czekać w kolejeczce, a potem jak go dopadłem to na mega kompleksie trzymał się lewego i za cholere nie chciał ustąpić mocniejszej kobyle, kopcąc tak z TDIka, że w pewnym momencie musiałem zjechać na prawy pas i jak się zbliżyłem to na lekkim łuku pod wpływem zbyt dużej prędkości i rozklekotanej furze wtrynił mi się na 1/5 prawego pasa?

a4 B6 kombi czy tam avant, grafitowy brak oznakowania jedynie T D I (I na czerwono) ????

dobrze że nie niebieska :decayed:

Opublikowano
:hi: Ja dziś odpuszczam spota bo coś mnie choróbsko dopadło i się kuruje.
Opublikowano
Cuber

Nie.... to nie była czarna b8 :D tylko lekko rozklekotana B6 grafitowa... nie patrzyłem na numery ani ramkę, ale raczej to nie był klubowicz..

Tak mi podniósł ciśnienie, że po pół roku przerwy wywaliłem posta :)

Nie każdy kto ma A4 jest tu na forum i czyta co piszemy. Tym bardziej jak nie miał ramek :wink:

Opublikowano

Dzięki za spota :hi:

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano
:bry: Hi
Opublikowano

jest to osiągalne, sam jechałem 91km/h w tunelu na rowerze - oczywiście z górki i w latach młodości i kondycji :decayed:

przerzutek brakowało i myślałem, że kolanami zęby powybijam...:kox:

Opublikowano

:polew:

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:15 ----------

buty 18' już na aucie

charakter jazdy zmienił się na bardziej sportowa (bardziej trzęsie)

i tu mam pytanie bo jednak cenie sobie też wygodę

mam zawieszenie standardowe czyli 1BA - na razie sprężynki odpuszczam, wiec jak będzie wyglądał oraz czy wejdzie profil 235/50 R18 ?

zlikwiduje mi trochę dziurę nad kołem i poprawi komfort... co myślicie?

Opublikowano

:siema:

widziałem widziałem :naughty: uprzedziłeś mnie z wrzutem :wink:

:polew:

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:15 ----------

buty 18' już na aucie

charakter jazdy zmienił się na bardziej sportowa (bardziej trzęsie)

i tu mam pytanie bo jednak cenie sobie też wygodę

mam zawieszenie standardowe czyli 1BA - na razie sprężynki odpuszczam, wiec jak będzie wyglądał oraz czy wejdzie profil 235/50 R18 ?

zlikwiduje mi trochę dziurę nad kołem i poprawi komfort... co myślicie?

ja posłuchałem rady wg mnie najporządniejszego kolegi z tego forum i założyłem 18 na profilu 235/40... jak na razie nie narzekam a autko prezentuje się i prowadzi w sposób należyty :) (PS: auto lekko posadzone - amory sline sprężyny H&R)

jaki rozmiar gum masz teraz??

co tam Panowie w ten szarobury dzień słychać??

Opublikowano

najporządniejszy kolega z forum ciekawe kto to taki.... :decayed: bo tu same ........ fajne chłopaki. ale nuda :whistling:

Opublikowano

Mam 235/40 ale standard sprężyny :facepalm:

I wygląda jak w spodniach od komunii :doh:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.