Radekst Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 haha, ale Boseron dales temat masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 A niech piszą... Lepiej coś tu czytać jak oglądać pół dnia kapelusze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a wy ciągle o tym samym :facepalm: eee tam, delikatanie sie wtracilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Miałem jakiś czas temu Samsunga i szczerze powiedziawszy tak szybko jak go kupiłem - tak szybko go sprzedałem. Zauważyłem również po wypowiedziach, że część z nas dzieli się na pro iPhone oraz pro SG II. Każdy ma troche racji i zakup telefonu będzie raczej wynikiem emocji (nastawienia do danej marki) niż cech technicznych konkretnego modelu. Ja na podstawie własnych doświadczeń jestem nastawiony negatywnie do Samsunga i nigdy żadnego telefonu tej marki nie kupię, natomiast kilka razy dane mi było używać iPhona i w przyszłości byłbym w stanie zamienić moją obecną Nokię 6303 (która naprawde jest telefonem nie do zajechania) na 4S. Ale jak podkreślam - to jest moje prywatne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Prze uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 e tam on jest prze... http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11558589,Brawurowy_bieg_po_przesle_kladki_Bernatka__WIDEO_.html ---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ---------- Wymyślcie lepiej jakiego grilla powiedz tylko kiedy winda czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A niech piszą... Lepiej coś tu czytać jak oglądać pół dnia kapelusze... To był mój tekst Dzień dobry http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?232569-zguba-w-srodkowym-kanale-nawiewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 dzień dobry Panowie:wink: ale mamy piękną lampę słoneczną... a tu trzeba w pracy siedzieć... z tym grilllem to dobry pomysł... w ogóle dzisiaj naklejki doszły... przed chwila dodane do auta.. czekam tylko jeszcze na ramki i mam nadzieję że już mi nikt nic nie zarzuci tak jak na przedostatnim spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Fantowski ja mam dla Ciebie ramki jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 w ogóle dzisiaj naklejki doszły... przed chwila dodane do auta.. Użyj tego triku który Ci dałem i wiesz jak zrobić z tą naklejką jeśli byś chciał z tyłu na klapie zapodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Pablo magnesy wyszly z mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Pablo magnesy wyszly z mody Ja tam wolę mieć tak założoną naklejkę niż ją przyklejać a później się męczyć z jej odklejeniem Jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Fantowski ja mam dla Ciebie ramki jak cos mistrzu podaj mi nr kom do siebie przez PW a ugadamy sie no chyba że na spota jutro jedziesz.. w ogóle dzisiaj naklejki doszły... przed chwila dodane do auta.. Użyj tego triku który Ci dałem i wiesz jak zrobić z tą naklejką jeśli byś chciał z tyłu na klapie zapodać 2 naklejki poszły na małe boczne szybki... a z tym Twoim patentem to pomyślę ale też nie ma co z auta choinki robić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 602 760 360 nie wiem czy dotre na spota, jutro moze byc ciezko. Za tydzien bede na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 602 760 360nie wiem czy dotre na spota, jutro moze byc ciezko. Za tydzien bede na pewno zapisany, dzięki będę do Ciebie jutro dzwonić bo dziś u mnie ciężko z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 602 760 360nie wiem czy dotre na spota, jutro moze byc ciezko. Za tydzien bede na pewno zapisany, dzięki będę do Ciebie jutro dzwonić bo dziś u mnie ciężko z czasem OK, no problemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No właśnie, jakby co to Karol ma ramek kilka. Częściej bywa na spotach jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Częściej bywa na spotach jak ja Ciebie to połowa "nowych" nie kojarzy http://www.tvn24.pl/-1,1741848,0,1,odmlodzic-samochod-o-150-tys-km-zaden-problem,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi