boseron Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Panowie, zajmuje się tu ktoś renowacja felg?:> polecam CZaje Wieliczka ---------- Post dopisany at 01:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:58 ---------- Jarko w sobote mam nocke zapraszam na kawe wziąść tą karte sim play ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misqkrk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Z tego co się orientuje jest jednym z lepszych w tych sprawach ale jednym z droższych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Z tego co się orientuje jest jednym z lepszych w tych sprawach ale jednym z droższych A ile bierze za jedna felge - średnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Panowie, zajmuje się tu ktoś renowacja felg?:> DŁUGIE Bardzo terminy 16 cali 90 zł malowanie bez prostowania ale wychodzą Git temat http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?203939-ALL-Gdzie-w-M%A3P-zregenerowa%E6-felgi ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 10:41 ---------- w końcu robią porządek z dziurami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 w końcu robią porządek z dziurami W takim razie coś im nie idzie z tymi dziurami u mnie na osiedlu Powitał w ten piękny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Z tego co się orientuje jest jednym z lepszych w tych sprawach ale jednym z droższych Gdzie masz taniej i jak bardzo taniej ? Drogo to jest w colorexie... Robiłem felgi u Czaji, wyszło rewelacyjnie. Usługa kompleksowa - malowanie, prostowanie, uzupełnianie ubytków i wymiana. Kosztowało mnie to coś około 700zł, ale naprawdę było warto, wyszło re we la cyjnie. ---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ---------- Jarko w sobote mam nocke zapraszam na kawe wziąść tą karte sim play ? O widzisz, zjawię się u Ciebie skoro świt Weź kartę ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ---------- Jarko ja Ci moge dac modem z play, nie bedzie dzialal to sobie kupiszinny prepaid, nie przesądzaj tematu... Biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Z tego co się orientuje jest jednym z lepszych w tych sprawach ale jednym z droższych Gdzie masz taniej i jak bardzo taniej ? Drogo to jest w colorexie... Robiłem felgi u Czaji, wyszło rewelacyjnie. Usługa kompleksowa - malowanie, prostowanie, uzupełnianie ubytków i wymiana. Kosztowało mnie to coś około 700zł, ale naprawdę było warto, wyszło re we la cyjnie. ---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ---------- Jarko w sobote mam nocke zapraszam na kawe wziąść tą karte sim play ? O widzisz, zjawię się u Ciebie skoro świt Weź kartę Co tanie to drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 W takim razie coś im nie idzie z tymi dziurami u mnie na osiedlu Zgłoś to Pablo czym prędzej bo chyba im się priorytety pomyrdały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś to Pablo czym prędzej bo chyba im się priorytety pomyrdały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pany podobno macie jakis namiar na dobre uzywane oponki? Potrzebuje nietypowy rozmiar do x5 w bardzo dobry stanie.Cena nowym poraza,a niewiadomo jak dlugo auto jeszcze bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pany podobno macie jakis namiar na dobre uzywane oponki?Potrzebuje nietypowy rozmiar do x5 w bardzo dobry stanie.Cena nowym poraza,a niewiadomo jak dlugo auto jeszcze bedzie. Zapewne to: http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?229252-ma%B3opolska-Opony-BISKUPICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ooo, nawet nie wiedziałem że Robert dla nich wontek założył Dokładnie to Ci Bieniek, o których pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ooo, nawet nie wiedziałem że Robert dla nich wątek założył Dokładnie to Ci Bieniek, o których pisałem. ---------- Post dopisany at 12:01 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ---------- W takim razie coś im nie idzie z tymi dziurami u mnie na osiedlu Zgłoś to Pablo czym prędzej bo chyba im się priorytety pomyrdały ja dzwonie codziennie do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misqkrk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Gdzie masz taniej i jak bardzo taniej ? Drogo to jest w colorexie...Robiłem felgi u Czaji, wyszło rewelacyjnie. Usługa kompleksowa - malowanie, prostowanie, uzupełnianie ubytków i wymiana. Kosztowało mnie to coś około 700zł, ale naprawdę było warto, wyszło re we la cyjnie. U niego prostowanie i wyważenie 4 kosztuje 450zł, ja za to tydzień temu płaciłem 250zł. A Ja potrzebuje kogoś kto wyszlifuje polakieruje kawałek felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ja dzwonie codziennie do nich W sprawie drogi osiedlowej u Pabla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ja dzwonie codziennie do nich W sprawie drogi osiedlowej u Pabla ? no tak dla naszego PABLA takie rzeczy się robi tak aby swojej A4 już nie uszkodził więcej Pablo dzięki za sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Gdzie masz taniej i jak bardzo taniej ? Drogo to jest w colorexie...Robiłem felgi u Czaji, wyszło rewelacyjnie. Usługa kompleksowa - malowanie, prostowanie, uzupełnianie ubytków i wymiana. Kosztowało mnie to coś około 700zł, ale naprawdę było warto, wyszło re we la cyjnie. U niego prostowanie i wyważenie 4 kosztuje 450zł, ja za to tydzień temu płaciłem 250zł. A Ja potrzebuje kogoś kto wyszlifuje polakieruje kawałek felgi Pytałeś o malowanie, u gościa taka usługa kosztuje 90zł za sztukę. Co ma do tego cena prostowania ? Jak masz u kogoś dać powiedzmy 40zł za wyszlifowanie i pomalowanie kawałka felgi to chyba lepiej dołożyć pare złotych i mieć profi zrobione... Takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Kilka postów wyżej był ten link, jak do uja czytacie forum ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- Pablo dzięki za sms Spoko, poleciało ponad 40 smsów:decayed: Tylko do Cubra nie poleciało bo chyba nie ma sensu do niego wysyłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pablo, dzięki za cynka. Jak chcesz to Ci "sprzedam" dwa dodatkowe numery do informowania. Jeden się dzisiaj wybiera na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi