miodzio Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 jak tam niedziela mija?? jaka niedziela??
fantowski Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Lenox co z fotelami?? działamy co w czwartek tak jak było wstępnie ustalone???
FANTOMAS Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 jak tam niedziela mija?? jaka niedziela?? Co dzień jak co dzień QPA do QPY podobna
michail55 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 jak tam niedziela mija?? jaka niedziela?? Co dzień jak co dzień QPA do QPY podobna
PABLO Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Widzę że dużo osób dziś na forum się przewinęło, trzeba było zrobić spota:wink:
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 skoro słyszałem o grilu na balkonie i domku letniskowym w borku fałęckim na campingu to ja jestem za, ile osób by sie pisało na środe wieczór, domek sie zarezerwuje i do spodu..... do tego grilik przed domkiem i super sprawa, a jezeli wolicie to mozna u mnie Młodą sie do Mamusi wyśle a mieszkam 500 metrów od tego campingu i na balkonie tez grilika mozna rozpalić..... jakas fifka( mowa o piłce oczywiście:naughty:) jak ktoś chętny to rządzimy kazdy moze czuć sie zaproszony ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- choć plener to plener
miodzio Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 boseron załatwione a pomysł fajny z domkiem.
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Boseron tylko proszę Cię, nie napierd^ol się znów fest bo ponownie będę grał na dwóch padach jednocześnie w fifę tak jak ostatnio:decayed:
lennox Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Lenox co z fotelami?? działamy co w czwartek tak jak było wstępnie ustalone??? We czwartek mnie prawdopodobnie nie będzie Dam Ci jeszcze we środę znać co i jak.
fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Lenox co z fotelami?? działamy co w czwartek tak jak było wstępnie ustalone??? We czwartek mnie prawdopodobnie nie będzie Dam Ci jeszcze we środę znać co i jak. to możemy działać w tygodniu tak od ok 18:30 jeśli masz czas
boseron Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Boseron tylko proszę Cię, nie napierd^ol się znów fest bo ponownie będę grał na dwóch padach jednocześnie w fifę tak jak ostatnio:decayed: spokojnie włączy sie autopilota a tak na poważnie to ostatnio nie pije bo zabrałem sie za siebie ale raz na jakiś czas nawet wskazane ---------- Post dopisany at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ---------- Miodzio dzięki daj znać jak juz będziesz miał to sie zgadamy i porezamy Panowie okazało sie ze w moim paściu jest moduł z koncówką L i moge śmiało clh i bixy montować ot taki bonusik od Audi , Kerczi będzie wiedział o czym mówie
KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Kerczi tez rozlozyl karty i wie ze bedzie przed Toba dluga droga rezania, Ze spotkasz na swej drodze wysokiego szatyna, a owy modul z koncowka L wyciagnie od Ciebie jeszcze wiele razy kasiore z kieszeni albo ze sciany. Pomimo moich przepowiedni nie bedziesz mogl sie oprzec powyzszemy modulowi i wtopisz po calosci.... natomiast wahadelko z drzewa bonsai mowi ze finalnie pomimo obskubania Cie z grubej kasy bedziesz zadowolony.
michail55 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 AUDI A4 QUATTRO 240hp+ mocno doinwestowane (2381175159) - motoAllegro ładna
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ciekawa tylko jak już musiał instalować sekwencję to mógł schować pod klapką wlewu a nie jak w tico:decayed:
michail55 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 co prawda to prawda ale moze nie miał weny ale nie zmienia postaci rzeczy ze super samochodzik przynajmniej na fotach
D4NTE Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 powitać Ja jutro zawożę swojego na montaż LPG i właśnie zastanawiam się gdzie zamontować wlew, kuzyn co mi będzie zakładał powiedział mi, że zaleca w zderzaku bo schowany pod klapką po pewnym czasie może zacząć korodować rudą a w zderzaku, nawet przy samym spodzie bardzo mi się nie podoba.
Rekomendowane odpowiedzi