PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wygramy:kox: Panowie doszedł nowy dodatek który pokazuje nam powiadomienia w wątkach w których często się udzielamy oraz w naszych założonych tematach. Na samym dole możecie sobie ustawić o czym ma powiadamiać ten dodatek http://a4-klub.pl/profile.php?do=editoptions
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Hm... jeszcze nie zauważyłam, aby mnie o czymkolwiek powiadamiało w ten sposób... ;>
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Hm... jeszcze nie zauważyłam, aby mnie o czymkolwiek powiadamiało w ten sposób... ;> Bo ty jesteś kobietą i masz inne prawa
FANTOMAS Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Hm... jeszcze nie zauważyłam, aby mnie o czymkolwiek powiadamiało w ten sposób... ;> jak zaczniesz spamować jak Pablo w każdym wątku to w końcu zobaczysz ten znaczek a na razie przy 3 postach to raczej bidnie to widzę
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja sobie wyłączyłem powiadamianie w wątkach gdzie uczestniczę
ozi_wells Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja sobie wyłączyłem powiadamianie w wątkach gdzie uczestniczę bo jestes jednostrzałowiec , napiszesz czesc i tyle w watku, a posty lecą BTW
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 PABLO!!!! Ja Ci dam inne prawa... Ty jesteś mężczyzną i nie masz żadnych (co najwyżej na tym forum )
ozi_wells Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 PABLO!!!! Ja Ci dam inne prawa... Ty jesteś mężczyzną i nie masz żadnych (co najwyżej na tym forum ) prosze prosze jeszcze feministycznych wypowiedzi to tu nie widziałem
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 :grin: ---------- Post dopisany at 13:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- bo jestes jednostrzałowiec , napiszesz czesc i tyle w watku, a posty lecą Mam sprawdzony sposób by ożywić ruch na forum
Wąski Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wygramy:kox:http://oi48.tinypic.com/2nm0nc9.jpg Panowie doszedł nowy dodatek który pokazuje nam powiadomienia w wątkach w których często się udzielamy oraz w naszych założonych tematach. Na samym dole możecie sobie ustawić o czym ma powiadamiać ten dodatek http://a4-klub.pl/profile.php?do=editoptions widzisz Pablo jednak czasem Twój spam jest pomocny ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ---------- :grin:---------- Post dopisany at 13:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- bo jestes jednostrzałowiec , napiszesz czesc i tyle w watku, a posty lecą Mam sprawdzony sposób by ożywić ruch na forum podziel się
jarko Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja sobie wyłączyłem powiadamianie w wątkach gdzie uczestniczę Nic dziwnego. Mnie też by irytowały ciągłe powiadomienia z Newbie
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Nic dziwnego. Mnie też by irytowały ciągłe powiadomienia z Newbie To był jeden z większych powodów
jarko Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Nic dziwnego. Mnie też by irytowały ciągłe powiadomienia z Newbie To był jeden z większych powodów Tak, wiem. Pniesz się w rankingu
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Eee co ty, w ogóle na to nie patrzę, to już takie zboczenie i nawyk od 5 lat:wink:
Wąski Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Eee co ty, w ogóle na to nie patrzę, to już takie zboczenie i nawyk od 5 lat:wink: ja mam inne nawyki i ... ale każdy ma swoje
Rekomendowane odpowiedzi