ozi_wells Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 ehhh lepiej bys SOKOŁA wrzucił jak opowiada o swojej przygodzie z hutnikiem
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 No dobry był wywiad i ta opowieść o Hutniku
MalutkaBrunetka Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 PABLO... Takie zboczenie? A idze...
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 PABLO... Takie zboczenie? A idze... Mówię o forumowym rzecz jasna
KERCZI Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Hej Hutnik Gol...sialalalallalal hahahahah
Wąski Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 wybiera może ktoś Oficjalna strona "SpeedwayWanda" Kraków - News
KERCZI Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jarko konkurencja Nissan GT-R35 HKS muffler - YouTube
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jarko konkurencja Nissan GT-R35 HKS muffler - YouTube :jerk: ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- Polska!!!
nex Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Czyli teraz tylko wygrać i awans pewny, remis i pożegnania
michail55 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 wygramy polacy z mecz na mecz coraz lepiej!! SMUDA DOBRZE DAJE
KERCZI Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Panowie szukam BMW E30 taniej, silnik nieistotny, stan też nie bardzo, byle nie była jedną wielką rdzą. Gdyby coś ktoś wiedział to krzyczeć. Dzieki z góry
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie szukam BMW E30 taniej, silnik nieistotny, stan też nie bardzo, byle nie była jedną wielką rdzą. Gdyby coś ktoś wiedział to krzyczeć.Dzieki z góry sama buda może być
ruks Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie szukam BMW E30 taniej, silnik nieistotny, stan też nie bardzo, byle nie była jedną wielką rdzą. Gdyby coś ktoś wiedział to krzyczeć.Dzieki z góry sama buda może być To samo miałem zaoferować
jarko Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Czyli teraz tylko wygrać i awans pewny, remis i pożegnania No wiesz, żeby wyjść z grupy wypada coś wygrać. Tym razem padło na pepików
FANTOMAS Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Miło mnie wczoraj nasi trampkarze zaskoczyli nie liczyłem na taki wynik po meczu z Grecją i po tym co zrobili z Grekami Czesi może faktycznie naszym brakło wtedy pary przez ten dach w każdym razie szacun za serce do walki bo tego wczoraj im nie brakowało a najbardziej podobali mi się Wasyl , Perquis no i też Boenisch dzięki nim Tytoń nie miał kupy w gaciach jak ruscy ruszali.
Transitpower Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Miło mnie wczoraj nasi trampkarze zaskoczyli nie liczyłem na taki wynik po meczu z Grecją i po tym co zrobili z Grekami Czesi może faktycznie naszym brakło wtedy pary przez ten dach w każdym razie szacun za serce do walki bo tego wczoraj im nie brakowało a najbardziej podobali mi się Wasyl , Perquis no i też Boenisch dzięki nim Tytoń nie miał kupy w gaciach jak ruscy ruszali. :good::good: Co więcej... Lewandowski już strzelił, Błaszczykowski już strzelił, teraz pora żeby strzelił Piszczek i mamy ćwierćfinał (pod warunkiem że zagrają tak samo jak pierwszą połowę z Grekami i drugą z Ruskimi)
Rekomendowane odpowiedzi