gregfr Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Wąski, a na podwojnego swapa do b6 nie masz przypadkiem ?
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Wąski, a na podwojnego swapa do b6 nie masz przypadkiem ? BRAK
gregfr Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 jakbys cos mial to daj znac, bo jak na razie szukam, ale widze ze ciezko z tym w okolicy... ...a u Ciebie to przynajmniej na miejscu by bylo...
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 jakbys cos mial to daj znac, bo jak na razie szukam, ale widze ze ciezko z tym w okolicy......a u Ciebie to przynajmniej na miejscu by bylo...
Yoghurt Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 potrzebuje wymienic u siebie poduszke silnika prawa, numer 8e0 199 382 ag. Orientuje sie ktos czy mozna dostac jakis zamiennik? w auto special zawolali sobie za nia 480 pln.
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 potrzebuje wymienic u siebie poduszke silnika prawa, numer 8e0 199 382 ag. Orientuje sie ktos czy mozna dostac jakis zamiennik? w auto special zawolali sobie za nia 480 pln. są zamienniki ale osobiście nie polecam zakładałem i po jednym dniu wymontowałem bo były wibracje
PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Nieźle sobie krzyczą A lookałeś w intercarsie?
radimm Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 radim jak mozna najwiecej podrasowac silnik ahu/1z 90km€?? 1z/ahu/afn to są konstrukcyjnie bardzo podobne silniki, które praktycznie różnią się tylko osprzętem. Minusem jest to że w przypadku 1z/AHU masz turobsprężarkę bez zmiennej geometrii, oczywiście można zamontować z VTG ale musisz zmienic kompa i kilka innych pierdół odpowiedzialnych za sterownie turbo... a wracając do pytania, to na ~200KM widziałem po jakiś forach
boseron Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 miałem kiedyś AHU i potwierdzam opinie radima, spotkałem kiedyś gościa na mieśćie miał w swoim AHU własnie pociągnięte do 180 KM , zmiana Turbiny, FMIC, program.
satikrk Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Panowie gracie dzisiaj w jakas nozke / siate po spocie / zamiast (pomysl na spota;p) i przyda sie Wam grajek? Rzadko bywam w kraku i bym sie z Wami zintegrowal w mily sposob Ja z kolegą Boseronem gramy w piłke w lidze wiec nie bardzo da rade nagle kogoś wpisać..... sorry w jakiej to ekipie gracie :>?
radimm Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 miałem kiedyś AHU i potwierdzam opinie radima, spotkałem kiedyś gościa na mieśćie miał w swoim AHU własnie pociągnięte do 180 KM , zmiana Turbiny, FMIC, program. to grubooo, bo to już 100% przyrostu mocy od stanu fabrycznego napewno wymieniał jeszcze pompe wtryskową i wtryskiwacze
PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 AHU 90KM ma największy potencjał z jednostek 1.9TDI Sokół taki miał albo niech mnie poprawi.
radimm Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 nie ahu a AHH tam była w seri pompa tzw. 11, turbo jak w AFN'ie VTG, tylkko kastracja wtryskami takimi jak w AHU
PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 To mówię że coś tam z AHHUHA było :decayed:
nex Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ja postawiłem na turbo BRD jednak, ale to dopiero za miesiąc/półtora i koniec z mocą, więcej nie modzę, będę chciał z tego zrobić ~~200ps i 400nm. Przy gt już za dużo modzenia przy turbie, tak samo trzeba by sprzęgło/dwumas wymieniać bo ori by długo nie pociągło, kto wie czy nie skrzynie, gra nie warta świeczki w ośce
radimm Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ja postawiłem na turbo BRD jednak, ale to dopiero za miesiąc/półtora i koniec z mocą, więcej nie modzę, będę chciał z tego zrobić ~~200ps i 400nm. Przy gt już za dużo modzenia przy turbie, tak samo trzeba by sprzęgło/dwumas wymieniać bo ori by długo nie pociągło, kto wie czy nie skrzynie, gra nie warta świeczki w ośce hehe ładnie się zajawiłeś na modzenie silnika, niedawno program a tu już dalej do przodu co do BRD to napewno słyszałeś że z nimi różnie jest, możesz trafić na ładnie wstającą, możesz trafić na bardziej ospała plusem jest to że nie ma tu efektu zapiekanych kierownic u mnie w planach też jest BRD, ale to może na przyszłe wakacje
Yoghurt Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 plusem jest to że nie ma tu efektu zapiekanych kierownic u mnie w planach też jest BRD, ale to może na przyszłe wakacje a dlaczego nie ma? przeciez to tez VTG jest
radimm Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ano też, z doświadczenia tego nie wiem, ale takie czytałem opinie użytkowników, że w BRD łopatki się nie zapiekają. Jeśli jestem w błędzie popraw mnie
Rekomendowane odpowiedzi