Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Panowie :P

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siema Panowie :P

O żeś felek, gdzie ty się podziewałeś :naughty:

Wpadaj na spota bo wieki Cię nie było:wink:

Opublikowano

No ja już od roku nie w Kraku, teraz południe małopolski...

Opublikowano

To przyjedź z Muszyny :decayed:

Opublikowano

Czemu nie dałeś znać jak byłeś w Starym Sączu ? 30 kilosów i bym się pojawił, a tak za późno się zorientowałem... co to telefonów niema...

Opublikowano
No ja już od roku nie w Kraku, teraz południe małopolski...

Bliżej będziesz miał na zlot do Bukowiny :grin:

Opublikowano

Byłem teraz niedawno w interesach, ale tak napięty harmonogram miałem że 3 dni zleciały jak z bicza trzasnął

Opublikowano
Czemu nie dałeś znać jak byłeś w Starym Sączu ? 30 kilosów i bym się pojawił, a tak za późno się zorientowałem... co to telefonów niema...

Bo nie wiedziałem że tam teraz mieszkasz, czytaj forum był temat długo przed zlotem :wink4:

Opublikowano

albo do NS

---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ----------

Dawno mnie nie było na forum, więc nie byłem na bieżąco

---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ----------

Teraz wpadłem na forum bo szukam czegoś do zastąpienia tych blaszek do zamocowania osłony termicznej w koło tłumika

---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ----------

PABLO jak wstawić teraz emotiona, moja blond natura się odzywa i nie mogę sobie z tym poradzić :P

Opublikowano
PABLO jak wstawić teraz emotiona, moja blond natura się odzywa i nie mogę sobie z tym poradzić :P

emotki.png

Opublikowano
Kupując w takim sklepie to raczej nie musisz się martwić o proszek, biedronka to już europejska marka :grin:

---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ----------

http://img.myepicwall.com/i/2012/10/424e1d43eec0b704b75ddb41825e0d9e.png?1351095236

BOSERON Ci da :kwasny:

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ----------

Może dziś będzie Kusiek B8 2012.

I ?

i TY byś się przejechał :naughty::kox:

ja ? mam Ci coś dać?

Opublikowano
Kupując w takim sklepie to raczej nie musisz się martwić o proszek, biedronka to już europejska marka :grin:

---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ----------

http://img.myepicwall.com/i/2012/10/424e1d43eec0b704b75ddb41825e0d9e.png?1351095236

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ----------

I ?

ja ? mam Ci coś dać?

a masz coś?:naughty:

Opublikowano

:grin::grin::grin:

Opublikowano

I ?

ja ? mam Ci coś dać?

no nie TY masz coś dla mnie :wink:

---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

ja bym się tak nie śmiał

Opublikowano

I ?

ja ? mam Ci coś dać?

no nie TY masz coś dla mnie :wink:

---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

ja bym się tak nie śmiał

no ja mam ale TY dla mnie też chyba coś masz :naughty:

Opublikowano
Wczoraj pokazywali w TV jakie robią wałki, handlarzyki reklamują że proszek oryginalny z Niemiec to dają pudełko tylko a do środka jakiś syf wsypują i laska pokazywała jak jej ubranie wyglądało po praniu :naughty:

Ostatnio Vizir kupiłem w biedronce 7,5KG za 34,99zł to wziąłem do koloru i białego :decayed:

Promocja momentalnie się rozeszła :kox:

ja jestem zbyt leniwy na takie walki...:kox: hahahaha, poza tym skad ja niby mialbym wziac tyle pudelek w niemczech oryginalnie zamknietych? :polew:

nie rozumiem jak mozna robic taki syf innym ludziom i sobie w papierach, przeciez to nie obejdzie sie bez echa, tak jak mowisz - w tv pokazywali i policja na pewno tez sie zainteresowala.

---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ----------

poza tym moze i vizir ale tez robiony pod wschodnia europe i nie rozni sie niczym od tego z reszty sklepow :wink:

Opublikowano
ja bym się tak nie śmiał

Śmiech to zdrowie :naughty:

Opublikowano

Dzięki PABLO już jest oki :decayed:

Siema Wąski :hi:

Opublikowano
Dzięki PABLO już jest oki :decayed:

Siema Wąski :hi:

hej :wink:

Opublikowano

A na klasyki potem się ruszacie?