KERCZI Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 A ją jednak robię setup zimowy na letniej feldze
nex Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 a ja jak bym nie miał setupu zimowego to bym dziś rano nie wyjechał do domu :naughty:
OGr Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Ja podniosłem auto chyba wyżej niż ono kiedykolwiek było ;-) Koza jest niezła hehe
michail55 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 skad ty Pablo bierzesz te obrazki
PABLO Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 skad ty Pablo bierzesz te obrazki Z internetu USA: Tragiczny finał zabawy - WP.TV Co za pojebańce
D4NTE Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 powitać, widzę że się Panowie pobawili
PABLO Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 TOP GEAR powróciło na TVN Turbo
D4NTE Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 USA: Tragiczny finał zabawy - WP.TVCo za pojebańce Tacy idioci to tylko tam:facepalm:
ruks Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 a ja jak bym nie miał setupu zimowego to bym dziś rano nie wyjechał do domu :naughty: Też mam trudny wyjazd ale daje radę, gorzej ze zjechaniem, ABS tak odbija że hamowania nie ma prawie nic, dobrze że na dole mam kawałek płaskiego na którym się można zatrzymać
PABLO Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- Dajcie na TVN Turbo pokazują jak śmigali u mnie na osiedlu na starej zajezdni program "Myślisz że umiesz jeździć"
Caporeira Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Chciałem kupić sprawny przekształtnik do podgrzewania przedniej szyby, może ktoś z Was taki posiada i chcę go sprzedać ? Albo chociaż jeśli nie chce go sprzedać to ma go na wierzchu abym mógł sobie sprawdzić czy układ mam sprawny ?
boseron Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 powitać z wieczora ---------- Post dopisany 29-10-2012 at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany 28-10-2012 at 21:28 ---------- i powitać z rana
Wąski Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Chciałem kupić sprawny przekształtnik do podgrzewania przedniej szyby, może ktoś z Was taki posiada i chcę go sprzedać ?Albo chociaż jeśli nie chce go sprzedać to ma go na wierzchu abym mógł sobie sprawdzić czy układ mam sprawny ? zapytaj Bartka na forum BART-S ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- Był ktoś już na nowym Bondzie? Ja byłem wczoraj z przyjaciółmi i powiem Wam że warto iść co prawda troszkę długi ale da się wytrzymać po litrowej Coca coli [h=1][/h]
fantowski Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Chciałem kupić sprawny przekształtnik do podgrzewania przedniej szyby, może ktoś z Was taki posiada i chcę go sprzedać ?Albo chociaż jeśli nie chce go sprzedać to ma go na wierzchu abym mógł sobie sprawdzić czy układ mam sprawny ? zapytaj Bartka na forum BART-S ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- Był ktoś już na nowym Bondzie? Ja byłem wczoraj z przyjaciółmi i powiem Wam że warto iść co prawda troszkę długi ale da się wytrzymać po litrowej Coca coli Siema Wąski a ja słyszałem, że film ponoć klapa i że nie warto iść...
Wąski Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 no wiesz wszystko kwestia gustu co komu się podoba a byłeś ? ---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:16 ---------- Karol a możne takiego Peugeot 504, II właściciel od nowości, stan BDB Warszawa ? Tablica.pl
fantowski Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 no wiesz wszystko kwestia gustu co komu się podoba a byłeś ?---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:16 ---------- Karol a możne takiego Peugeot 504, II właściciel od nowości, stan BDB Warszawa ? Tablica.pl jeszcze nie byłem, ale prawdopodobnie pójde póki mam z kim tak samo Uprowadzona 2
Rekomendowane odpowiedzi