Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dzis pierwsze moje kroki na spocie to KFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 zmienione na 20-stą Wodzu składam podziękowania Pablo ja nie dostałem sms'a czuję się zaniedbany Nie doleciał Ty, sprawdzałem, nie wiem jak to możliwe ale nie mam do Ciebie numeru ---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ---------- zmienione na 20-stą radimm Pablo do mnie też nie wysłał a ma numer.. nawet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 radimm Pablo do mnie też nie wysłał a ma numer.. nawet 2 Do Ciebie wariacie nie musiałem dziś wysyłać bo pół dnia przegadaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 PABLO, przypomniałeś mi o mojej sprawie, więc możecie zobaczyć jak się zakończyła, a Ci którzy jej nie znają mogą poczytać http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/all-kolizja-odszkodowanie-policji-123899/ gratuluję wygranej i wytrwałości a powiedz z jakiego komisariatu psy były ?i czy im coś zrobili ?odebrali odszkodowanie? czy cisza>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udanego Spota wszystkim życzę Mnie niestety nie będzie z Wami aż do Zlotu w Bukowinie, ale za to tam nadrobimy wszystkie zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 w tle moja jeszcze na BBSie - to było KOŁO nie do podje****a wiadomo kto kupił i sprzedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 wiadomo kto filmik nagrywał profesjonalnie ---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- chory jestem ale korci mnie żeby wasze mordki zobaczyć bo nudzi mi sie w domu jak cholera zastanawiam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 PABLO, przypomniałeś mi o mojej sprawie, więc możecie zobaczyć jak się zakończyła, a Ci którzy jej nie znają mogą poczytać http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/all-kolizja-odszkodowanie-policji-123899/ nex gratuluje zaparcia, widzę, że sprawa ciągnęła się jakiś czas.. wiadomo kto filmik nagrywał profesjonalnie ---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- chory jestem ale korci mnie żeby wasze mordki zobaczyć bo nudzi mi sie w domu jak cholera zastanawiam sie boseron to TY jeszcze nie wiesz, że ta choroba jest nieuleczalna ?? wbijaj tylko nas nie pozarażaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 PABLO, przypomniałeś mi o mojej sprawie, więc możecie zobaczyć jak się zakończyła, a Ci którzy jej nie znają mogą poczytać http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/all-kolizja-odszkodowanie-policji-123899/ gratuluję wygranej i wytrwałości a powiedz z jakiego komisariatu psy były ?i czy im coś zrobili ?odebrali odszkodowanie? czy cisza>? bodajże Zabierzów, ale nie jestem pewien, tam była kolizja. Im zapewne nic nie zrobią, bo niby co, tą kase sama policja im wypłaciła. Teraz by trzeba poruszyć sprawę w mojej byłej firmie OC z której dostali kolejne kupę kasy + ich firma ubezpieczeniowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Panowie miłego spotu... Pablo będę dzwonił do Ciebie żeby Ci ten S-line nie leżał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Pablo ja nie dostałem sms'a czuję się zaniedbany Nie doleciał Ty, sprawdzałem, nie wiem jak to możliwe ale nie mam do Ciebie numeru Ja też nie dostałem sms-a :-( :-P Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 udanego spotu panowie ja niestety nie dojadę a bardzo chciałem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzastek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dzięki za spota Panowie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 rowniez dziekuje. milo bylo Was wszystkich ponownie spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 również podziękował za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 dzięki za spocika, coraz lepiej sie robi, juz było kiepsko z frekwencją a tu prosze z tygodnia na tydzień coraz lepiej hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dzieki Panowie za spota, co prawda krotko ale jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@peT Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Hej Panowie przepraszam, że tak uciekłem ale musiałem na sekundę wyjść a ta sekunda okazała się dłuższa. No niestety trafiłem na pogotowie - znajomy miał małą przygodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 straszliwy Wóz A6 3.0 TFSI S-LINE SHADOW---LINE INDIVIDUAL 18 ALU (2910608486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi