Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pany, pochwale się... mój ulep dostał się dzisiaj do B5 Battalion a co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pany, pochwale się... mój ulep dostał się dzisiaj do B5 Battalion a co to ? http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/b5-battalion-87847/ - taka rodzina pomodzonych B5-tek z naszego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 hahah Wąski, musicie znalesc kolejnego nowicjusza eeee, chyba az tak zle z tym Playem nie jest ja mam zamiar zmienic na niego jak mi sie umowa skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 To jest Play właśnie ok więc jak jest z playem? ja mam teraz mixa z plusa jako prywatny tel i krew mnie mało nie zaleje... kończy mi się umowa i myślałem żeby przejść na abonament playa... taki w granicach 50zł bo w sumie to dzwonie z firmowego a priv na sms... Pany, pochwale się... mój ulep dostał się dzisiaj do B5 Battalion gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 hahah Wąski, musicie znalesc kolejnego nowicjusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pany, pochwale się... mój ulep dostał się dzisiaj do B5 Battalion Witaj w naszej rodzinie battalionowców ---------- Post dopisany at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- eeee, chyba az tak zle z tym Playem nie jest ja mam zamiar zmienic na niego jak mi sie umowa skonczy Głównie najbardziej mnie wk^rwia zasięg w play, paranoja jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 AudiBlogPL: Kup apartament w Dubaju a dostaniesz Audi R8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 AudiBlogPL: Kup apartament w Dubaju a dostaniesz Audi R8 Robert to kiedy kupujemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 AudiBlogPL: Kup apartament w Dubaju a dostaniesz Audi R8 Robert to kiedy kupujemy ? nie wiem jak Ty ale ja juz zarezerwowałem 55 pietro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ĐŃŃŃонио ŃаПОНоŃĐ° ТУ-204 - YouTube widzieliscie katastrofe TU-204? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 AudiBlogPL: Kup apartament w Dubaju a dostaniesz Audi R8 Robert to kiedy kupujemy ? nie wiem jak Ty ale ja juz zarezerwowałem 55 pietro Kto bogatemu zabroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 AudiBlogPL: Kup apartament w Dubaju a dostaniesz Audi R8 Robert to kiedy kupujemy ? nie wiem jak Ty ale ja juz zarezerwowałem 55 pietro Kto bogatemu zabroni kto biednemu zabroni poczuć się raz bogatym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ĐŃŃŃонио ŃаПОНоŃĐ° ТУ-204 - YouTubewidzieliscie katastrofe TU-204? Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 AudiBlogPL: Kup apartament w Dubaju a dostaniesz Audi R8 Robert to kiedy kupujemy ? nie wiem jak Ty ale ja juz zarezerwowałem 55 pietro Kto bogatemu zabroni kto biednemu zabroni poczuć się raz bogatym zapraszam na parapetówę czujcie się zaproszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 AudiBlogPL: Kup apartament w Dubaju a dostaniesz Audi R8 Robert to kiedy kupujemy ? nie wiem jak Ty ale ja juz zarezerwowałem 55 pietro Kto bogatemu zabroni kto biednemu zabroni poczuć się raz bogatym zapraszam na parapetówę czujcie się zaproszeni oooo jaaa kiedy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 to ja nie musze oglądać apartamentu wystarczy jak dasz sie przejechać R8 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 to ja nie musze oglądać apartamentu wystarczy jak dasz sie przejechać R8 hehe no co Ty jak będziesz na miejscu to nie wyjedziesz windą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 w Białce Tatrzańskiej leje deszcz także jutro nici z wypadu na deske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 to ja nie musze oglądać apartamentu wystarczy jak dasz sie przejechać R8 hehe no co Ty jak będziesz na miejscu to nie wyjedziesz windą myslałem ze helikopterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Parapetówa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi