boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja też zawsze obcinałem zero mówiąc o cenie to pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Hmmm wygląda na to że zacznie się moda na kupowanie swoich A4rek z grodu kraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja mam nadzieję, iż swoją zostawię i będę modził jak Wrclaguna. Chętnie zamieszkał bym w jego garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/zapach-ambi-pur-256674/#post3225213 Ludzie to na prawdę mają wielkie problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/20692_150876668392635_1891126634_n.jpgco to może być za marka/model felgi??? ?|? Rotiform Wheels ?|? Roti JESTEŚ BOGIEM Witam panowie UWAGA na zakopiance między libertowem a mogilanami jest ograniczenie do 50km/h często teraz tam stoi samochód nie oznakowany z fotoradarem. Powiedział mi o tym kumpel a wczoraj sam się o tym przekonałem. gruszka w #77434 wrzucał film: uruchomcie sobie yanosika na tel.. ostatnio jak jechałem do białki to mi dupe uratował.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja mam nadzieję, iż swoją zostawię i będę modził jak Wrclaguna. Chętnie zamieszkał bym w jego garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja mam nadzieję, iż swoją zostawię i będę modził jak Wrclaguna. Chętnie zamieszkał bym w jego garażu. Chodzi mi o kosmiczne B6 i piękne B8. Bez skojarzeń proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Teraz to garaż w jego przypadku to mało powiedziane ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- Krumak, nie długo będą zapisy na zlot w BT to się zapisz ze swoją, poznasz osobiście tego rezacza i tą B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Teraz to garaż w jego przypadku to mało powiedziane ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- Krumak, nie długo będą zapisy na zlot w BT to się zapisz ze swoją, poznasz osobiście tego rezacza i tą B8 Pomyślimy. W jakim terminie będzie zlot?? Sorry, już widziałem termin. Mi odpowiada Tylko przez wyjazdem muszę u Ciebie nabyć ramki klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pomyślimy. W jakim terminie będzie zlot?? http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/bukowina-tatrzanska-2013-xii-ogolnopolski-zlot-vii-urodziny-klub-a4-256505/ http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/bukowina-tatrzanska-xi-ogolnopolski-zlot-vi-urodziny-audi-a4-klub-polska-217227/ Wyżej masz podgląd jak było wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja mam nadzieję, iż swoją zostawię i będę modził jak Wrclaguna. Chętnie zamieszkał bym w jego garażu. Chodzi mi o kosmiczne B6 i piękne B8. Bez skojarzeń proszę. napisałeś to tak jakbyś chciał żone zostawić..... dlatego byłem zdziwiony ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- bo post wcześniej była mowa o niemówieniu drugiej swojej połowie o cenach modów dlatego tak skojarzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Fanti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/737492_10152368397715048_656468382_o.jpgFanti widzę, że przeglądasz tą samą stronę co ja a patrzyłeś na ceny ile za jedno koło wołają ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ceny rozpier^^lają Tyle co B5 http://www.facebook.com/rotiformwheels ---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- Ta co Ci się podoba (nie tylko Tobie:decayed:) to za ORI wołają tysiąc funtów... dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ceny rozpier^^lają Tyle co B5 http://www.facebook.com/rotiformwheels ---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- Ta co Ci się podoba (nie tylko Tobie:decayed:) to za ORI wołają tysiąc funtów... dziękuje no sporo sporo... 1250 dolców za sztuke chyba opierd.le jakiś bank:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Faktycznie w dolcach. Cytat vario: "z Rotiform jest taki problem, że są z USA więc dochodzą dodatkowe koszta, dla amerykanów to są w średniej klasie cenowej a w EU w wyższej, ale z tego co widać Rotiformy w lepszych brykach się montuje a nie w Matizach czy tym podobnych moim kolejnym celem jak Vario Customs się rozkręci to być tzw. "stockist" na polskę z Rotiformami" ---------- Post dopisany at 00:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ---------- ok spadam, trzymajta się tam, zwłaszcza ty boseron, szybko zdrowiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 thx Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 z wieczorka... no co mam Wam powiedziec...chetnych bylo wiecej...ale niestety kto powaznie zainteresowany ten ma p.s. moje BBSy ktore byly wczesniej na b7 były w 19" i jest to raczej felga nie do dostania ---------- Post dopisany at 00:58 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ---------- a raczej jest do dostania ale tylko jako nowa po 1490zł ---------- Post dopisany at 00:58 ---------- Poprzedni post napisany at 00:58 ---------- oczywiscie za sztuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja i tak celuje w RS6 w 18 które pójdą w grafit , BBS ładne ale mnie na kolana nie rzucają..... rzecz gustu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Boseron przywal takie i bedzie miazga... KOŁA AUDI A8 A6 A4 ORYGINALNE 20'' S-LINE, LATO (2905390091) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi