DonMatteo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Powitać Polska Dyskoteka 1992 - YouTube :banan::banan::banan::banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Gokarty POWER-MAX Kraków - Najdłuższy halowy tor kartingow w Krakowie i małopolsce! - O Naswitam panowie polecam nowy tor gokardowy krk byłem dzisiaj niezła jazda Ja w sobotę tam z moja drugą połową się wybiorę, pisze się ktoś? W grupie zorganizowanej taniej. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanta, jest jeszcze szansa na zalapanie sie na dwie sztuki? ok w porzadku, to zamawiam 2 komplety czyli 10 sztuk - 4sztuki jeszcze wolne Ok, to podrzuc na pw swoje dane to zrobie przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Powitać Polska Dyskoteka 1992 - YouTube :banan::banan::banan::banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanta, jest jeszcze szansa na zalapanie sie na dwie sztuki? ok w porzadku, to zamawiam 2 komplety czyli 10 sztuk - 4sztuki jeszcze wolne Ok, to podrzuc na pw swoje dane to zrobie przelew nie pali się przyjdą to będziemy liczyć się Wąski sprawdzałeś magazyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 :grin: :hi:Panowie Pablo popatrz jaka ładna : https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/74917_149252018559519_1741162117_n.jpg chce ktoś od nas naklejki bo będę zamawiać???: http://a4-klub.pl/naklejki-magnesy-logo-aluminiowe-115/klubowa-naklejka-foliowa-ix-tura-115177/index19.html#post3259631 Niezła sztuka Fantowski ale ja przecież mam naklejki i smycze w domu Siemano elita KERCZI jak byś dzisiaj był na spocie to weź vaga albo ktoś inny Czyżby dzisiaj znów dopisała większa frekwencja na spocie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 :grin: :hi:Panowie Pablo popatrz jaka ładna : https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/74917_149252018559519_1741162117_n.jpg chce ktoś od nas naklejki bo będę zamawiać???: http://a4-klub.pl/naklejki-magnesy-logo-aluminiowe-115/klubowa-naklejka-foliowa-ix-tura-115177/index19.html#post3259631 Niezła sztuka Fantowski ale ja przecież mam naklejki i smycze w domu Siemano elita KERCZI jak byś dzisiaj był na spocie to weź vaga albo ktoś inny Czyżby dzisiaj znów dopisała większa frekwencja na spocie:wink: przezroczyste czy te wypukłe masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wypukłe takie jak ja mam tylko mniejsze troszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wypukłe takie jak ja mam tylko mniejsze troszkę. a mi chodzi o przezroczyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Hmm tych nie kojarzę Ale mam smycze ;P Wejdz na fejsa albo gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fantowski jedz do mechanika i niech Ci wsteczny do przodu przełoży wtedy gałki nie bedziesz musiał rezać kto bedzie dzis na spocie ? ja do 20 tej w pracy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja będę koło 20 Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja również będę ok 20 razem z radimm Kerczi jak wyjąć kapsel z gałki? rozkręca się jakoś od strony pręta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@peT Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Przy dobrych wiatrach też będę i mam nadzieję, że dłużej jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Przy dobrych wiatrach też będę i mam nadzieję, że dłużej jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanti, wezmę jeszcze jedną tą naklejkę dla znajomego wiec dla mnie łącznie będą 3szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Przy dobrych wiatrach też będę i mam nadzieję, że dłużej jak ostatnio dobre wiatry to po wigilii są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanti, wezmę jeszcze jedną tą naklejkę dla znajomego wiec dla mnie łącznie będą 3szt tylko parzyście więc jak coś to bierzesz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja również będę ok 20 razem z radimm Kerczi jak wyjąć kapsel z gałki? rozkręca się jakoś od strony pręta? Podgrzewasz suszarką i podważasz śrubokrętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja również będę ok 20 razem z radimm Kerczi jak wyjąć kapsel z gałki? rozkręca się jakoś od strony pręta? Podgrzewasz suszarką i podważasz śrubokrętem a jak klej będzie mocny i nie puści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi