Krumak Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ramzes wpadniesz jutro na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 jestem na 10000000 % ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- specjalnie wziołem wolne na tą okoliczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 To dobrze Wiesz jest kryzys w gospodarce więc może zrzucimy sie na duży kubełek dla chłopaków?? Byle by Cie tylko teściowa nie wkur..ła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 jasne nie ma sprawy a jest w galerii KFC czy trzeba jechać do huty? ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- nie ma jej w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 jasne nie ma sprawy a jest w galerii KFC czy trzeba jechać do huty?---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- nie ma jej w tym tygodniu KFC So Good - Restauracja KFC Kazimierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 to jak będę jechał na spota to kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kupimy jak sie spotkamy na niebieskim, ja bede przed 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ok ja parę min po 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 no nieeee....takiej gry chłopaki to nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 To kupimy dwa male Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 spoko kerczi żona zrobi kanapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 To może od razu mały grill?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 juz Kerczi zepsules plan chopakom trzeba bylo nie rozkminiac na forum publicznym wy mieliscie zle na parkingu i po miescie? phi ja jechalem w poniedzialek do niemiec 1200 km do katowic 2 h, a juz do wroclawia dwoma objazdami, przez wypadki... nie dojechalem jescze do wroclawia i mialem 5-7 cm sniegu i lodu na masce.... skrobalem przod i robilem dziurki w grilu, zeby jakiekolwiek powietrze dochodzilo do chodnicy do tego padal deszcz przy temp -6/-8°C prz takiej temp to przeciez snieg powinien byc ogolnie po calej trasie rozbij du*a poczynajac od krk a konczac na Hannoverze trasa zamiast 9 - 10 h zrobiona w 16 ufff... no to sie wyzalilem a teraz bry bedzie wielka du*a z ta BT jak braknie miejsc, a sie okaze ze dostane urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Koledzy czy ktoś z Was zakładał soczewki z B8 do lamp biksenon z B6?? Czy warto zrobić taki mod?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Koledzy czy ktoś z Was zakładał soczewki z B8 do lamp biksenon z B6?? Czy warto zrobić taki mod?? Mod dobry...chłopaki wypowiadają sie bardzo pozytywnie. Gwert jeden z klubowiczów może Ci to ogarnąc. Siemka ALL na ten czwartek..a znów Was nie odwiedzę na spocie;/ kurde jak nie szkolenia to narty i tak to sie kręci... Dziś ten lód pod kołami i brak Q dał się we znaki;/ na podjeżdzie pod dom mnie skrzyżowało i ani do przodu ani do tyłu...zbijanie lodu, ścieranie, troszkę dymu i jakoś wyszło dopiero jak pupką sie ustawiłem to spoko...masakra;/ ale przynajmniej ładnie jest na polku i dobre warunki na narty:D trzeba widzieć pozytywy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Cześć chłopaki Dzisiejszy zlocik jest jak zawsze ?? Postaram się tym razem wkońcu was odwiedzić. Tylko mam syf w aucie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Cześć chłopaki Dzisiejszy zlocik jest jak zawsze ?? Postaram się tym razem wkońcu was odwiedzić. Tylko mam syf w aucie xD Do wieczora duzo czasu, zeby go ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Cześć chłopaki Dzisiejszy zlocik jest jak zawsze ?? Postaram się tym razem wkońcu was odwiedzić. Tylko mam syf w aucie xD Do wieczora duzo czasu, zeby go ogarnac I kupić kubełek KFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 o Widze ze dziś znowu zlocik spocik się zapowiada całkiem przyjemnie Jak chłopaki kupują kubełki to jak kupię Pepdsi dla Siebie abym miał czym przepić ps. Siemka ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi