-RamzeS- Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 boseron ktoś ewidentnie chce ci zagrać na gulu
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ja raz wpuściłem takiego małego zasrańca ciułała czy jakoś tak to było poprzednie a4 to do tej pory kuzyn wyciąga sierść z siedzeń ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- spokojnie jutro Go napewno nie będzie a jak sąsiad to sie Go na spota zaprosi
Krumak Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ja raz wpuściłem takiego małego zasrańca ciułała czy jakoś tak to było poprzednie a4 to do tej pory kuzyn wyciąga sierść z siedzeń My mamy 6-cio miesięcznego basseta. Waży już 21 kg i sie za***iście ślini. I jak można coś takiego wpuścić do auta??
-RamzeS- Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 krumak musisz kupić przyczepkę ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- Mata do bagażnika samoch. kombii - towar, zwierzę (2965287589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. krumak może ci się coś takiego przyda
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Boseron wiem czego nie ma...skladanych ele. lusterek
Krumak Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 w ASO 67zł sztuka - musisz pamiętać zeby kupic prawą i lewą...---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- p.s. uważaj na tablice rejestracyjną a dokładniej śruby - jakbyś miał problem z modem to dzwon do Fantomasa Kerczi, a kojarzysz może jaki numer seryjny mają te lampki??
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Boseron wiem czego nie ma...skladanych ele. lusterek o widzisz
Krumak Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Panowie siedziałem wczoraj w Krk w MB C63 AMG. Dźwięk silnika miażdży wszystko, co do tej pory słyszałem (łacznie z V10 w S8 i RS6). Miodzio...
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 właśńie pije whisky z pepsi tak delikatnie bo wątroba.... zdrowie
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 jutro wieczór idziemy do Drukarni z Witaszkiem i Grześkiem jak ktoś ma ochote to wbijać się
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 nie pamietam, ale do a5 cabrio sa tylko jedne
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 jutro wieczór idziemy do Drukarni z Witaszkiem i Grześkiem jak ktoś ma ochote to wbijać się k.... wymyślacie terminy
D4NTE Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Dante do siebie montował i kupował w ASO ale z tego co mówił to płacił coś 46 zł/sztuka u Bełta ..... Dante wypowiedz sie i jakiś nr katalogowy moze podaj lub od którego modelu czy to te same co Kerczi mówi od A5 Cabrio ? Siemka Panowie, wróciłem z hali dopiero. Pokopałem co nieco Co do lampek to ja kupowałem na Alledrogo u Gładysza i płaciłem coś koło 46zł/szt Widzę, że podrożały nieco: Oryginalna nowa lampka LED AUDI A3 A4 B6 A6 A8 Q7 (2989193080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nr są dwa lewa/prawa, takie jak na foto: warto kupić bo super dają efekt i równo podświetlają
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 jutro wieczór idziemy do Drukarni z Witaszkiem i Grześkiem jak ktoś ma ochote to wbijać się k.... wymyślacie terminy na piłce sie umawialiśmy, sobota wieczór to chyba dobry termin , jak Ci nie pasuje to spoko
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Kerczi to te same co Ty kupowałeś lampki ? ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- a jak jest z wywalaniem błędu ? bo u Kercziego waliły błąd u Dante nie, ale w B6 rejestracja nie jest na Canie a w B7 jest ---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- nie widze tam A5 ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ---------- ktoś wie czy gdzies można zobaczyć Szpilke z Mollo dziś i o której walka?
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Boseronek "dobry" to pojęcie względne
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Boseronek "dobry" to pojęcie względne ja wiem sobota rodzina itd... moja jeszcze nie wie ze mnie juto wieczór nie ma z pracy jej zadzwonie że nie wracam i czekam na reakcje
Rekomendowane odpowiedzi