Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

życzę Ci jak najlepiej, ale podejrzewam ze znowu mozesz trafic na padake

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

ja B5 szukalem pol roku i tyle igielek co poogladałem przez ten czas to hohoho :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zadbane B5 w TDI nie jest tak łatwo znaleść

Opublikowano
  • Autor

Aż boję się jechać oglądać... Bo nie wiem co zastqne, czy faktycznie okazję w dobrej cenie, czy Kompletnego trupq. Już pare 100 poleciało na paliwo, żeby właśnie takie okazje ogladnac...

A sprzedawcy jak mantre powtarzaja: panie igielka, lakier zadbany... A na miejscu to szkoda gadać...

A jakie masz kryteria wyszukania Audiolki ? Ile kasy chcesz przeznaczyc ?

Opublikowano
zadbane B5 w TDI nie jest tak łatwo znaleść

szczegolnie w tych pieniadzach :wink:

Opublikowano

10k za naprawdę zadbane tdi 110 km, chociaż 90 km też może być (96/97r), zawsze to można trochę zmodzic...

20vt też by mogło być. Avant, mqnual...

Na polifta wtej kasie nie ma co liczyć....

Opublikowano

Cuber dzięki za przypomnienie:wink:

Karol ups :kwasny: boli zwłaszcza punkty

---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------

Pany nie chce ktoś moich 17 tek OZ oddam za 700 zł :wink:

Opublikowano
  • Autor
10k za naprawdę zadbane tdi 110 km, chociaż 90 km też może być (96/97r), zawsze to można trochę zmodzic...

20vt też by mogło być. Avant, mqnual...

Na polifta wtej kasie nie ma co liczyć....

Audi A4 Avant AFN 1.9 TDI, Klimatronik, Tempomat (2989518116) - motoAllegro

Oferta - Audi A4 - Bogata wersja superluksusowej limuzyny z fantastycznym silnikiem diesla 1,9 TdI o mocy 110 KM bardzo niskie zuzycie paliwa i duza elast

Oferta - Audi A4 - Oferta prywatna Kontakt bezpośredni do właściciela: tel.: 794-624-280 Parametry: ABS Wspomaganie kierownicy Napęd Przedni Wyposa ciekawe w jakim faktycznie jest stanie, może napisz do chłopaków z Czestochowy aby którys w wolnej chwili podjechał i zobaczył co i jak :)

Opublikowano

Cuber, polift 1.9TDI za 10k do negocjacji? :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor
Cuber, polift 1.9TDI za 10k do negocjacji? :embarrassed:

:decayed::wink:

Opublikowano
  • Autor

tak na powaznie to naprawdę cieżko coś ciekawego trafic, chociaz mój znajomy sprzedawał na jesieni 99 rok Avant srebrny AFN i poszedł za 9900 :wink: z ORI przebiegiem 230 tyś km

Opublikowano

Siemano :)

Kerczi ta octavia byla koloru ciemno zielonego? ;)

Opublikowano

Lucazzz, szukaj tak jak do tej pory jakiegos przedlifta do 7k (zeby te 3k zostalo na naprawy, ktore na pewno beda) i fura bedzie Ci sluzyc :smiley:

ale polifty tez sobie jezdzij ogladac, szczegolnie te z krk, nic Ci nie szkodzi sie przejechac 5-10km a moze cos Ci wpadnie w oko :wink:

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:55 ----------

tak na powaznie to naprawdę cieżko coś ciekawego trafic, chociaz mój znajomy sprzedawał na jesieni 99 rok Avant srebrny AFN i poszedł za 9900 :wink: z ORI przebiegiem 230 tyś km

i kompletnie nic nie trzeba bylo przy nim robic?

Opublikowano
  • Autor

jedynie co to AKU wymienić i dobić klimę ;) tylko był przedliftem ale z roku 99 :) ( lampy miał poliftowe bo sam go do tego namówiłem)

Opublikowano

Tak czytam to wszystko i kminie ile wezmę za moją czarną gwiazdę :facepalm::grin:

35537_345099665604757_990580823_n.jpg

Fanti, rezaj S-Line i Rootory zakładaj, B6 David'a robi robotę :kox:

Opublikowano
jedynie co to AKU wymienić i dobić klimę ;) tylko był przedliftem ale z roku 99 :) ( lampy miał poliftowe bo sam go do tego namówiłem)

no to ladnie :smiley:

to jeszcze jedno pytanie z serii glupich - nie wiesz moze czy byl bity? :decayed:

---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ----------

Tak czytam to wszystko i kminie ile wezmę za moją czarną gwiazdę :facepalm::grin:

nie tylko Ty :grin::decayed:

Opublikowano

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/35537_345099665604757_990580823_n.jpg

Fanti, rezaj S-Line i Rootory zakładaj, B6 David'a robi robotę :kox:

właśnie patrzyłem na niego na fb :wink: spoko może moje za niedługo będzie coś troszkę lepiej wyglądać :whistling:

Opublikowano

Tak Themon ciemno zielona combi...

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Tak Themon ciemno zielona combi...

ta kur....

lat_krokodylkow_takze_5917987.jpg

dramat się robi

Opublikowano

No chyba ta... Ale się wkurw***i bo już kawałek za światłami w stronę huty kolo mc mnie haltneli a ja stwierdziłem że nie ma gdzie się zatrzymać i zatrzymał em się dopiero przy wislickiej za przystankiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.