Cuber Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 Jak będziesz sie dobrze wpatrywał to może szybciej przyjadę tia jasne a łyżka na to niemozliwe :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 Panowie jutro Piatek idziemy gdzies na % ?
Cuber Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 może i ja sie rusze No Prosze kto to sie obudził z snu :gwizdanie: Siema Rtocki :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 może i ja sie rusze wiosna przyszła :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Pablo jak będziesz pisał głupoty to wyśle do Rubio info że się opierd..... w robocie [br]Dopisany: 29 Maj 2008, 20:02 _________________________________________________Czy wiecie że... Najczęstszą przyczyną zgonów w Nowej Hucie jest nadmiar żelaza w organizmie - zazwyczaj jest to nóż w brzuchu... :decayed:
Tukan Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Najczęstszą przyczyną zgonów w Nowej Hucie jest nadmiar żelaza w organizmie - zazwyczaj jest to nóż w brzuchu... :decayed: Ciekawe czy Sokół zna tego niusa :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Panowie , może się ktoś skusi? :kox: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=373721557 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=372307531 ja kupuje..... za 5 lat
sokolnh Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Czy wiecie że... Najczęstszą przyczyną zgonów w Nowej Hucie jest nadmiar żelaza w organizmie - zazwyczaj jest to nóż w brzuchu... :decayed zapomnij o czesciach ...
jarko Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Czy wiecie że... Najczęstszą przyczyną zgonów w Nowej Hucie jest nadmiar żelaza w organizmie - zazwyczaj jest to nóż w brzuchu... :decayed zapomnij o czesciach ... Możesz mu sprzedać, ale.. nóż
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Czy wiecie że... Najczęstszą przyczyną zgonów w Nowej Hucie jest nadmiar żelaza w organizmie - zazwyczaj jest to nóż w brzuchu... :decayed zapomnij o czesciach ... Możesz mu sprzedać, ale.. nóż ale się gumowe wywłoki pieklą
sokolnh Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Czy wiecie że... Najczęstszą przyczyną zgonów w Nowej Hucie jest nadmiar żelaza w organizmie - zazwyczaj jest to nóż w brzuchu... :decayed zapomnij o czesciach ... Możesz mu sprzedać, ale.. nóż ale się gumowe wywłoki pieklą nie pieklą, spokojnie zresztą wole juz dostac nozem w brzuch w Hucie niż jakbym miał na ruczaju zostac napastowany wazeliną, bo podobnie tam strasznie dojeżdzają wiślaki
jarko Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Czy wiecie że... Najczęstszą przyczyną zgonów w Nowej Hucie jest nadmiar żelaza w organizmie - zazwyczaj jest to nóż w brzuchu... :decayed zapomnij o czesciach ... Możesz mu sprzedać, ale.. nóż ale się gumowe wywłoki pieklą nie pieklą, spokojnie zresztą wole juz dostac nozem w brzuch w Hucie niż jakbym miał na ruczaju zostac napastowany wazeliną, bo podobnie tam strasznie dojeżdzają wiślaki :polew: :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Ja nie mieszkam na ruczaju.... nawet nie wiesz ignorancie gdzie Cię Tola dojechała
sokolnh Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Ja nie mieszkam na ruczaju.... nawet nie wiesz ignorancie gdzie Cię Tola dojechała nie no spoko, mozesz sie smiało przyznac, nie bedziemy sie smiac
Rekomendowane odpowiedzi