lennox Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 tak, ja. podobno w tym tygodniu maja zrobic jakas nowa oferte. Czekam najdluzej jak sie da, jak sie nic nowego nie pojawi to rezygnuje Dokładnie tak jak ja. Wypowiedzenie jest już wydrukowane podpisane i zalepione w kopercie. Dostanę lepsze warunki to nie wyślę. Teraz miałem całą nke z npremium za 57zł, czyi całą ligę mistrzów + wszystkie pakiety tematyczne. Aktualnie żebym mógł oglądać to samo muszę kupić pakiet za 119zł, a specjalnie dla mnie została przygotowana oferta za uwaga... 109zł Nosz kur..a przecież to ~2x drożej:shock3: Mecze oglądnę za friko przez net. Dzięki Pany za ten Dipol
nex Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ja też zrezygnuję z cyfry+, płaciłem 52zł i z dniem 02 kwiecień skończyła mi się umowa, ale automatycznie się przedłuża na czas nieokreślony z warunkami 63zł zamiast 52 więc w przyszłym tyg wysyłam im pismo. Gość może mi zaproponować jedynie pakiet Universe za 59zł i ani grosza taniej . Gdzie przechodzicie??
gregfr Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ja jak chcialem przedluzyc w C+ i wziac pakiet za 59 zl, a mialem za 79 zl, to mi powiedzieli, ze dla mojej wygody, zebym nie stracil niektorych kanalow, ktore mam obecnie to propouja mi pakiet taki jak Tobie, za 109 zl:kwasny: ja mowie ze nie chce drozszego to mi powiedzieli ze sie nie da i musze zrezygnowac jak chce zmienic, to tego samego dnia poszlo wypowiedzenie czytalem, ze juz pare waznych glow za ten wielki przekret polecialo
nex Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ja wezmę pakiet w Cyfrowym polsacie. Z tego co teraz czytałem to podstawowy pakiet 14.90zł i umowa na 15 miesięcy. Ja praktycznie nie oglądam w ogóle TV, chodzi mi tylko o bajki dla dziecka.
jrs77 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ja mam kablowke w UPC i wystarcza mi
D4NTE Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dante tego sie obawialem ze DOBRANOC---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ---------- p.s. DIPOL daje rade SwiftKey i wszystko jasne jechałem autem i nie zwróciłem uwagi Wysłane z mojego GT-I9300
fantowski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dante tego sie obawialem ze DOBRANOC---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ---------- p.s. DIPOL daje rade SwiftKey i wszystko jasne jechałem autem i nie zwróciłem uwagi Wysłane z mojego GT-I9300 Dante potrzebowałbym ściągacza proszę
Wąski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja już nie walcze z NC+ czekam na oferte lepszą heheh i tyle ps. Waski jeszcze tutaj Wszystkiego Najlepszego Staruszku kiedy stawiasz? jak sezon windowy ruszy ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- jeszcze raz dziękuję za życzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OGr Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Panowie ma ktos letnie gumy, nawet śmierci na sprzedaż?
fantowski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Panowie ma ktos letnie gumy, nawet śmierci na sprzedaż? jaki rozmiar?
boseron Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a ja mam c+ i jestem zadowolony płace 61 zł i mam pakiet medium + canal + a jeszcze po połączeniu doszły mi takie kanały jak nsport i canal plus family 1,2 film 1,2 i jestem jak narazie zadowlony, umowa kończy mi sie w maju i czekam bo jeszcze nic nie dostałem..... ---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ---------- Pany meczyk
darecy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Panowie ma ktos letnie gumy, nawet śmierci na sprzedaż? Ja mam jakies contisport na jeden sezon 235/40 18 Jak by ktos chcial bo mi zalegaja w garazu tapatalk
Krumak Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W poniedzialek moge miec 4xMichelin 225x45x17 po pieniadzach Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2
nex Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a ja mam c+ i jestem zadowolony płace 61 zł i mam pakiet medium + canal + a jeszcze po połączeniu doszły mi takie kanały jak nsport i canal plus family 1,2 film 1,2 i jestem jak narazie zadowlony, umowa kończy mi sie w maju i czekam bo jeszcze nic nie dostałem.....---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ---------- Pany meczyk To jak Ci się skończy to nie będziesz płacił 61 a pewno dużo więcej
Krumak Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Panowie kto jutro wpada na spota?? Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2
jrs77 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Panowie kto jutro wpada na spota??Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2 ja odpadam... w pracy. Niby mogę podjechać ale peugeotem nie wypada... poza tym za dużo anten na dachu mam i poupierda... bym je
lennox Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a ja mam c+ i jestem zadowolony płace 61 zł i mam pakiet medium + canal + a jeszcze po połączeniu doszły mi takie kanały jak nsport i canal plus family 1,2 film 1,2 i jestem jak narazie zadowlony, umowa kończy mi sie w maju i czekam bo jeszcze nic nie dostałem..... jesteś zadowolony, bo z tego co widzę to w większej du..ie są byli klienci n-ki... na razie to tylko im wysłano pismo z przymuszeniem zmiany umowy...
Rekomendowane odpowiedzi