nex Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 :hi: prawie 20kg ryby przywiezione z przylasku :kox:. Liny, szczupaki, karpie. Będzie co jeść ---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ----------
pawel1380 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ---------- rowerek odebrany, przejechałem 4km i zdycham ale 220kcl spalone licznik od kalorii
KERCZI Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ---------- rowerek odebrany, przejechałem 4km i zdycham ale 220kcl spalone licznik od kalorii to akurat przy moim zrzucaniu wagi fajne p.s. jaki to rejon na foto z FB? kto tam mieszka i dlaczego ma taka za***ista działke?????????
pawel1380 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 To Karol droga do Ojcowa. Ekipa nie wygląda na profesjonalną ale nie raz po 80-90 km potrafilismy zrobić z tego dużo po lasach. Wyjazd 9 rano w niedziele i powrót na 21 Raz się zapuściliśmy tak że wracaliśmy pociągiem bo już było za ciemno i kobiety płakały że nogi ten tego... Zabawa za***ista cały zeszły rok porządnie w końcu pojeździłem.
boseron Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ja kupuje bagażniki na dwa rowery na dach, boxa juz mam z bagaznikiem więc myśłe że jak go przesune na bok bo teraz jest zamocowany centralnie to dwa rowery spokojnie sie zmieszczą ( pod warunkiem że najpierw relingi założe ) bo jak narazie to se moge..... Grucha było palić w podstawówce.....
KERCZI Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 tak właśnie obstawiałem z Zuzia...za***iste tereny... Byłem dzisiaj w Tomarze po rower i ogladalem bagaznik na rowery i chyba kupie - THULE maja na promocji 219zł - nasze 20% , a kozak bagaznik z zamykaniem samego bagaznika na renlingach, fajny system mocowania bez tych wielkich łap i sam rower rowniez zamykany ale to juz chyba normalne ot ten:
PABLO Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jaka frekwencja na jutro planowana ? Będzie spot na pewno i trochę osób się zjedzie, pojawiłbyś się w końcu
szymeniu Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jaka frekwencja na jutro planowana ? Będzie spot na pewno i trochę osób się zjedzie, pojawiłbyś się w końcu No własnie plan na jutro układam
MOHITO Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Kerczi - chesz powiedzieć że to wypasione Thule kosztuje 177 zł ? ( po rabacie) ?
michail55 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 hejjjj wszystkiem co slychac w forumowym swiecie?? ja wlasnie rozpoczynam podroz za b8
KERCZI Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 no to THULE kosztuje tak jak wyzej napisalem -
MOHITO Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 p.s. to jest cholernie tanio ! ( zwykła metalowa "rynna" to prawie 50 pln )
boseron Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Michail owocnych poszukiwań Pany jutro jade po rowery i biore jeszcze 2 osoby tak ze mają z Nas utarg ładny
D4NTE Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Co ta Barca wyprawia Wysłane z mojego GT-I9300
boseron Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 bardzo dobrze sie stało , Real i Barca to kluby z najwyższej półki światowej jak nie najlepsze na świecie i przed tymi półfinałami większość pewnie myślała ze hiszpańskie kluby zmiotą niemieckie i nic bardziej mylnego a juz napewno nie w takim wymiarze bramkowym, mysle ze to dobry zastrzyk pozytywnej energii, sportowej złości mimo wszystko, aby zastanowić sie gdzie sie znajdują w tym momencie, szlifowac forme i wrócić w pełnej klasie na pudło może w przyszłym sezonie...... ciekawie w sumie te dwumecze wypadły finał niemiecki....... w Angli hehe kto by pomyślał, stawiam na Borusie ale obawiam sie ze Bayern gra bardziej twardy futbol i to bęzie mecz kosa
fantowski Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 :hi: Prawie 20kg ryby przywiezione z przylasku :kox:. Liny, szczupaki, karpie. Będzie co jeść ---------- post dopisany at 17:14 ---------- poprzedni post napisany at 17:05 ---------- http://img826.imageshack.us/img826/1513/rybyi.jpg kłusol !!!
Rekomendowane odpowiedzi