OGr Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 a kartę masz wlutowaną czy wyciąganą ? i co to za lapek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ode mnie tez poszedl dzięki ---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ---------- a kartę masz wlutowaną czy wyciąganą ? i co to za lapek ? podwiozę Ci go to zobaczysz.. ---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- lecę na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 w końcu Krk... :hi:czy znacie kogoś kto naprawia radia CD potrzebuję wymienić laser prawdopodobnie w Concercie nie czyta wszystkich płyt ? Pinokio na Bronowicach (501162796) - zrobił mi moje i jest cacy.. Panowie prośba o głosy: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/kwiecien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-274600/ będę wdzięczny Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Fantowski poszło ktoś pytał o naprawę kart graficznych w lapku, kilka lat temu robiłem chyba tam 2 xps dell Naprawa płyta główna DELL XPS M1330 M1530 M1730 (3261444971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie prośba o głosy: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/kwiecien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-274600/ będę wdzięczny ale mogliście wybrać ściane bez klimatyzatorów No żeby było widać że auta z klimą szczerze to kaszana te zdjęcia fantowski lepiej to twoje auto wygląda na żywca niż na tym zdjęciu a reszta to już całkiem a zwłaszcza to nomber fajf co to kurna jest to już takie są uznawane za naj kto to selekcjonuje te zdjęcia to już Kercziego jest ładniejsza w wersji po dzwonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Audi A4 b7 07r s-line, skóra,navi,led,klima alu. Turek ? Tablica.pl Ładna B7 kolegi z forum, tylko brak quattro tak to bym podjechał ją oglądnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Audi A4 b7 07r s-line, skóra,navi,led,klima alu. Turek ? Tablica.plŁadna B7 kolegi z forum, tylko brak quattro tak to bym podjechał ją oglądnąć. z wieczora .Pablo a co już ci się znudziła Bmka że rozglądasz się za nową furą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Prawdziwy rarytas - Fiat 126p w stanie idealnym ciekawe z ile poszedł ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- FIAT 126p 1979r FABRYCZNIE NOWY! ! ! 101KM. Maluch (3267412169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. aukcja trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Prawdziwy rarytas - Fiat 126p w stanie idealnymciekawe z ile poszedł ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- FIAT 126p 1979r FABRYCZNIE NOWY! ! ! 101KM. Maluch (3267412169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. aukcja trwa :shock3::shock3: cena dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 z wieczora .Pablo a co już ci się znudziła Bmka że rozglądasz się za nową furą Sąsiad daje mi dobrą cenę za betkę i kminie właśnie ---------- Post dopisany at 01:49 ---------- Poprzedni post napisany at 01:09 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-147/a4-b7-2005r-2-0-tdi-s-line-caly-sprzedam-270814/#post3570163 Cuber weź zrób porządek w wątku boserona bo robi się syf:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Cuber weź zrób porządek w wątku boserona bo robi się syf:facepalm: no gość napisał swoją obiektywną opinię na temat auta, miał prawo. Widać że szuka auta w stanie idealnym. Myślę że nie kłamał w tym co napisał i naprawdę oglądał auto (kilka rzeczy które podał sam widziałem) więc wyraził opinie na temat oglądanego auta na forum i tyle. Dziwi mnie tylko ten przebieg, czy Ty boseron o tym cofnięciu wiedziałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Pablo ale co mam usuwać z tego tematu ? Bo nie bardzo rozumiem ? Jesli coś usunę to już w ogóle będzie podejrzane bo Boseron Krakus , Ja Krakus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ale tam jest pelno ot cisna na calego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ale tam jest pelno ot cisna na calego!! nie przesadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 zero organizacji powinien byc ruch odciety, bramki za nimi ludzie, policja, ochrona straz miejska itd Z tym że to jest impreza, która chyba nie do końca oficjalnie się odbywa stąd brak zabezpieczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 zero organizacji powinien byc ruch odciety, bramki za nimi ludzie, policja, ochrona straz miejska itd Z tym że to jest impreza, która chyba nie do końca oficjalnie się odbywa stąd brak zabezpieczenia... polska dziwny kraj tutaj nie ma bramek ani ochrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Pablo ale co mam usuwać z tego tematu ? Bo nie bardzo rozumiem ? Jesli coś usunę to już w ogóle będzie podejrzane bo Boseron Krakus , Ja Krakus 'Chodziło mi Grzesiek byś tam napisał i zwrócił uwagę by niepotrzebne niektóre posty nie pisali i robili OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 posprzątane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 W PL raczej duża większość osób nie miała możliwości widzieć takich aut na żywo, tym bardziej z bliska to się każdy pchał zrobić foto. Gdyby padało pewnie ludzi byłoby mniej Jak dla mnie impreza do d*py, gdyby było rzeczywiście ogrodzone to spoko a tak to dziki tłum atakował i w sumie guzik można było obejrzeć czy zafocić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi