Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Pablo, kable wygrałem na jakimś KJS więc nie wiem co to za producent ale widać z daleka że dają radę :naughty:

No jak tylko wyciągnął te kable z bagażnika to już wiedziałem że dziad odpali :decayed:

Pablo nie ściemniaj, skąd te kable się wzięły w bagażniku jak ja je mu na tylną kanapę położyłem :wink:

---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ----------

posiada ktoś folię magnetyczną? potrzebuje kawałek pod antenę z cb..

ja mam takie coś i osobiście polecam Podkładka magnetyczna''SUNKER'' 15cm.Okazja!!! (3207629046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja mam takie coś: Naklejka przezroczysta pod antenę CB 15cm (3260843916) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale guma chyba jednak najlepsza bo nie będzie zbierał się brud pod nią

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

też bym zagrał tylko nie wiem czy się na 21:30 wyrobię no i czy aby rozwiną dach nad tym orlikiem dzwonił ktoś do Muchy ?

Pewnie nie rozwiną więc ja dzisiaj pasuje, tym bardziej że też już zdążyłem zmoknąć. Ale generalnie jestem chętny na taką akcję więc można by się kiedyś zgadać :thumbup1:

Moze ktos cos powiedziec o 4.2 tdi?

to jest to samo co 4,0tdi podobno w tych silnikach nie ma tego problemu z rozrządem co w 3,0tdi z początku produkcji.

Kup sobie kondon na podstawę anteny taką jak ja mam ;-) Tylko dobierz do swojej anteny.

Guma pod antenę CB WILSON Little 110mm Rzeszów (3251734366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam taką bibułkę i jest uja warta :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

ja mam takie coś i osobiście polecam Podkładka magnetyczna''SUNKER'' 15cm.Okazja!!! (3207629046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

też o niej myślałem :wink:

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

http://s19.postimg.org/557xm0fzj/Krzy_005.jpg

weekendowy połów panowie:hi:

ślicznie :wink: graty

gdzie i ile? w tesco takie sprzedają? :tongue4:

Kup sobie kondon na podstawę anteny taką jak ja mam ;-) Tylko dobierz do swojej anteny.

Guma pod antenę CB WILSON Little 110mm Rzeszów (3251734366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam taką bibułkę i jest uja warta :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

też o niej myślałem :wink:

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

http://s19.postimg.org/557xm0fzj/Krzy_005.jpg

weekendowy połów panowie:hi:

ślicznie :wink: graty

gdzie i ile? w tesco takie sprzedają? :tongue4:

hehehehe no fart się zdarza :grin:

int_1.jpg

UWAGA,KOLEDZY!!! Ktokolwiek pozostawił swoją żonę u mnie w ogrodzie po wczorajszym grilu,

jest proszony o jej natychmiastowy odbiór. Nie, żeby przeszkadzała, ale moja wraca dzisiaj z pielgrzymki. Pozdrawiam serdecznie - Rysiek

Bardzo dobry silnik w a8 i w q7 lepszy nawet od 3.0 tdi

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Co pada i przy jakim przebiegu?

Siema, fajnie że jak narazie nie pada... ciekawe jak długo to potrwa...

Mam pytanie - czy na spocie pojawi się ktoś ogarnięty w VAGu? Potrzebuje pomocy, mam swoje graty do VAGowania ale nie bardzo mogę to ogarnąć.

Ewentualnie podjadę do kogoś w KRK jakby ktoś był taki miły i poprowadził za rączke jak małe dziecko we mgle :D przez zawiłości VAG-COMa ;) oczywiście stawiam czteropak, nic za darmo...

pozdr

Siemka chłopaki :hi:

Nie pada ale zapowiadają kolejne dni ulewy..

Ktoś kto teraz pojechał na urlop to dziękuje bardzo :facepalm:

---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ----------

Pablo nie ściemniaj, skąd te kable się wzięły w bagażniku jak ja je mu na tylną kanapę położyłem :wink:

Wydaje mi się że widziałem jak wyciągał z bagażnika, może je przełożył tam :eusathink: