ruks Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Trochę podobna Nowa Skoda Octavia RS - 220 KM - Adrenaline Motorsport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Co się dzieje z jarko? Zakopał się gdzieś czy co stoi na słupku Ty, sam se stój na słupku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jest stefan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 chodzi ktoś stąd na siłkę ? ja chyba zacznę i potrzebowałbym jakiegoś trenera... ja chodziłem. Jak chcesz trenera to idź na Wrocławską. Tam Ci koleś wszystko rozpisze, pokaże i popropowadzi. Nawet sam myślałem czy by się nie zapisać ale żywcem nie mam kiedy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 chodzi ktoś stąd na siłkę ? ja chyba zacznę i potrzebowałbym jakiegoś trenera... ja chodziłem. Jak chcesz trenera to idź na Wrocławską. Tam Ci koleś wszystko rozpisze, pokaże i popropowadzi. Nawet sam myślałem czy by się nie zapisać ale żywcem nie mam kiedy :/ Ja chodze i cos tam sie znam :-D. Co potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pany nie poszukuje ktoś z Was/ Waszych znajomych mieszkania do wynajęcia od lipca jednopokojowego w okilicach Bronowic? vis vi biurowców Galileo Newton itp? Zwalniam obecnie zamieszkiwane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pany nie poszukuje ktoś z Was/ Waszych znajomych mieszkania od lipca jednopokojowego w okilicach Bronowic? vis vi biurowców Galileo Newton itp? Zwalniam obecnie zamieszkiwane chyba musze przyjsc na piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pany nie poszukuje ktoś z Was/ Waszych znajomych mieszkania od lipca jednopokojowego w okilicach Bronowic? vis vi biurowców Galileo Newton itp? Zwalniam obecnie zamieszkiwane chyba musze przyjsc na piwko no pasowałoby bo za niedługo znikne z Krakowa na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pany nie poszukuje ktoś z Was/ Waszych znajomych mieszkania od lipca jednopokojowego w okilicach Bronowic? vis vi biurowców Galileo Newton itp? Zwalniam obecnie zamieszkiwane chyba musze przyjsc na piwko no pasowałoby bo za niedługo znikne z Krakowa na dłużej gdzie to wybierasz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pany nie poszukuje ktoś z Was/ Waszych znajomych mieszkania od lipca jednopokojowego w okilicach Bronowic? vis vi biurowców Galileo Newton itp? Zwalniam obecnie zamieszkiwane chyba musze przyjsc na piwko no pasowałoby bo za niedługo znikne z Krakowa na dłużej gdzie to wybierasz sie? zapierdać jak murzyn do anglii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 chodzi ktoś stąd na siłkę ? ja chyba zacznę i potrzebowałbym jakiegoś trenera... ja chodziłem. Jak chcesz trenera to idź na Wrocławską. Tam Ci koleś wszystko rozpisze, pokaże i popropowadzi. Nawet sam myślałem czy by się nie zapisać ale żywcem nie mam kiedy :/ Ja chodze i cos tam sie znam :-D. Co potrzebujesz proszę Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 chodzi ktoś stąd na siłkę ? ja chyba zacznę i potrzebowałbym jakiegoś trenera... ja chodziłem. Jak chcesz trenera to idź na Wrocławską. Tam Ci koleś wszystko rozpisze, pokaże i popropowadzi. Nawet sam myślałem czy by się nie zapisać ale żywcem nie mam kiedy :/ Ja chodze i cos tam sie znam :-D. Co potrzebujesz proszę Cię sklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak ja kocham ten Krakowski humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 A moje dla przykładu sie świecą... Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 bo tak jest tylko w opcji po dzwonie Nie wytrzymałem i rozebrałem lampke. Faktycznie powinno świecić tak to wygląda: te 2 diody z boku podświetlają te kreski na około a ta dioda w środku samo pokrętło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Co za pojebana pogoda!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 pablo nie pitol dawno nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/a4-b8-p-m-276425/index2.html#post3604539 Ciężkie życie ma PUMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 fajna lektóra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Już usunięty wątek o B8. Tylko oszust został do poczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi