radimm Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 A o takim sprzęcie może nie widziałem bo po co? Ja bym tego nie robił tylko zlecił komuś by było dobrze zrobione chcesz mieć dobrze zrobione - zrób to sam niestety bardzo często się sprawdza
boseron Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Cześć. Dante wygląda super ale ja myślałem. że te fele od Wojtka to 17 były?
PABLO Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 chcesz mieć dobrze zrobione - zrób to sam niestety bardzo często się sprawdza Chcesz mieć dobrze zrobione zleć osobie co za***iście to robi a nie papraj się ekipa.
PABLO Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Cholera przydałoby się zrobić grilla klubowego
D4NTE Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Cześć. Dante wygląda super ale ja myślałem. że te fele od Wojtka to 17 były? Ja też tak myślałem do wczoraj
bodowp Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Cholera przydałoby się zrobić grilla klubowego :naughty::naughty:
PABLO Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Panowie może jutro wieczorem zrobimy gdzieś co wy na to? Zaproponować miejsce i działamy.
bodowp Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Bagry? parking jest a o tej godzinie już nie powinno być dużo ludzi.
fantowski Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 wiesz skoro należysz do grona koza ków z bejcy to nie wiesz o tym, że istnieje taki sprzęcik do zaginania/rolowania rantów ot ciekawostka.. 2 raz Pablo czegoś nie wiedział ŚWIĘTO ! no to Powiem tyle i nie wspominaj o bejcy bo widzę że dalej to do Ciebie nie dociera że nieumyślnie jeżdżę tym autem A o takim sprzęcie może nie widziałem bo po co? Ja bym tego nie robił tylko zlecił komuś by było dobrze zrobione no tak Ty byś zlecił bo może masz dwie lewe ręce do takiej roboty
PABLO Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 no tak Ty byś zlecił bo może masz dwie lewe ręce do takiej roboty Każdy jest dobry w swoim fachu nie we wszystkim, bo znam takich co chcą wszystko samemu robić a później jadę do speca poprawić To tak jak byś chciał sam sobie pomalować auto bo masz przygotowane miejsce i odpowiedni sprzęt ale nie ma techniki do malowania
D4NTE Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ja niestety jutro pracuje i nie dam rady się zjawić na spocie/grillu ale za tydzień będę na 100%. Dorwałem właśnie ori dekielki do felunku i jest już komplecik Fanta daj cyne na pw za ile ta Twoja zawiecha
fantowski Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ja niestety jutro pracuje i nie dam rady się zjawić na spocie/grillu ale za tydzień będę na 100%. Dorwałem właśnie ori dekielki do felunku i jest już komplecik http://img.tapatalk.com/d/13/06/23/rujeqezu.jpg Fanta daj cyne na pw za ile ta Twoja zawiecha szkoda, że Cię nie będzie.. masz PW
ruks Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Fanta a Ty już sprzedałeś to swoje zawieszenie? sprężyny mam zamówione a amorki 1bv leżą jak chcesz to bierz. może uda mi się podjechać na spota w niedziele to bym Ci przywiózł Zakładasz 1BV? Masz wahacze do tego?
D4NTE Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Fanta a Ty już sprzedałeś to swoje zawieszenie? sprężyny mam zamówione a amorki 1bv leżą jak chcesz to bierz. może uda mi się podjechać na spota w niedziele to bym Ci przywiózł Zakładasz 1BV? Masz wahacze do tego? Jest jakaś różnica między wahaczami od 1BA do 1be a 1bv?
Krumak Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Pewnie,że jest. Poczytaj temat Ruksa, a dowiesz się, że pod różne typy zawieszenia wahacze mają różne tuleje Wysłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi