Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Panowie nowa ankieta Prosze o przemyślane głosy bo reklamacji już nie będzie Mam nadzieję ze userzy nie z Grodu Kraka nie będą głosowali ............. gdzie niedziela ---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:29 ---------- dopisz też sobotę i opcję dostosuję się do reszty /lub coś w tym rodzaju/ z tego co pamiętam latem w niedzielę to rożnie bywało z frekwencją nawet Psy wpadały myślę że warto zostawić na czas letni tak jak jest -jak się kolejny raz nie sprawdzi to zmiana. Wszystkim i tak nie dogodzimy planuje zorganizować dużego grilla klubowego w lipcową sobotę /warunek pogoda/ stara gwardia pamięta windę czekam na powrót Karola Grill od 15 ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- dzięki za spota tym co byli nawet Wąski był ! Fantomas jesteś Bogiem kolejny raz . spoko nie lubię tłoku
michail55 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 dzięki za spota tym co byli nawet Wąski był ! Fantomas jesteś Bogiem Pablo robisz akcje sms, że jest spot to qurwa nie możesz go tak samo odwołać? "nie pojade na spota, bo są 3 osoby" nosz qurwa ! zgadać się z Wami graniczy z sukcesem.. napisałes, że spota nie ma a był.. zapewne nex chciał przyjechać a zasugerował się tym co wrzuciłeś transit Ty sie już nie powtarzaj.. najlepsza opcja to spoty 2x w tygodniu. jednym pasuje tak innym w weekend.. a są i tacy co raz mogą być w tygodniu a raz na weekendzie lub tak i tak.. wg mnie ankieta jest zbędna..
PABLO Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ku przestrodze piratom drogowym!- strona 1 | Top Gear Aktualności W końcu stało się tylko tym razem nie prowadził i już nie poprowadzi.
michail55 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Panowie byłem dziś na wycenie poprawek lakierniczych mojej b7. Trafiłem na s-plus w okolicach ul ciepłownicza wycene zeskanowałem i wrzucam :facepalm::facepalm: to tylko kilka odprysków, bądź zarysowań wynikających z użytkowania samochodu oraz polerka całościowa 4095zł hahah niezła cena jedzie tam ktoś zrobić jakąś poprawkę lakierniczą??
miodzio Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Panowie byłem dziś na wycenie poprawek lakierniczych mojej b7. Trafiłem na s-plus w okolicach ul ciepłownicza wycene zeskanowałem i wrzucamhttp://s24.postimg.org/4fi0fipdd/image.jpg:facepalm::facepalm: to tylko kilka odprysków, bądź zarysowań wynikających z użytkowania samochodu oraz polerka całościowa 4095zł hahah niezła cena jedzie tam ktoś zrobić jakąś poprawkę lakierniczą?? to chyba promocja była
PABLO Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zobaczyli zmodzoną B7 to wyskoczyli z ceną
D4NTE Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Powitać Michaił, Pablo dzięki za mini spota po Kauflandem
Lucazzz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Chętnie bylbym za powrotem do czwartkow... Chłopaki z audi80.pl dalej się tam spotykają
bodowp Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 jutro ostatni egzamin z pierwszej tury
michail55 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Panowie byłem dziś na wycenie poprawek lakierniczych mojej b7. Trafiłem na s-plus w okolicach ul ciepłownicza wycene zeskanowałem i wrzucamhttp://s24.postimg.org/4fi0fipdd/image.jpg:facepalm::facepalm: to tylko kilka odprysków, bądź zarysowań wynikających z użytkowania samochodu oraz polerka całościowa 4095zł hahah niezła cena jedzie tam ktoś zrobić jakąś poprawkę lakierniczą?? to chyba promocja była dali cene jak za przysłowiowe woły. masakra a to nie tak wiele roboty ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- Pablo dzieki za checi z tabletem
Dzekson Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 jutro ostatni egzamin z pierwszej tury Dobrze masz, przedemna jeszcze 4 w tym tygodniu... Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
pawel1380 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Panowie byłem dziś na wycenie poprawek lakierniczych mojej b7. Trafiłem na s-plus w okolicach ul ciepłownicza wycene zeskanowałem i wrzucamhttp://s24.postimg.org/4fi0fipdd/image.jpg:facepalm::facepalm: to tylko kilka odprysków, bądź zarysowań wynikających z użytkowania samochodu oraz polerka całościowa 4095zł hahah niezła cena jedzie tam ktoś zrobić jakąś poprawkę lakierniczą?? załatwialem tam wgniotki. rewelacja i swietnie sie dogadalem cenowo. ja ich polecam.
Wąski Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Panowie byłem dziś na wycenie poprawek lakierniczych mojej b7. Trafiłem na s-plus w okolicach ul ciepłownicza wycene zeskanowałem i wrzucamhttp://s24.postimg.org/4fi0fipdd/image.jpg:facepalm::facepalm: to tylko kilka odprysków, bądź zarysowań wynikających z użytkowania samochodu oraz polerka całościowa 4095zł hahah niezła cena jedzie tam ktoś zrobić jakąś poprawkę lakierniczą?? załatwialem tam wgniotki. rewelacja i swietnie sie dogadalem cenowo. ja ich polecam. JA też polecam ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ---------- właśnie dostałem tel.że zalało garaż z moją Dwójką
fantowski Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Panowie byłem dziś na wycenie poprawek lakierniczych mojej b7. Trafiłem na s-plus w okolicach ul ciepłownicza wycene zeskanowałem i wrzucamhttp://s24.postimg.org/4fi0fipdd/image.jpg:facepalm::facepalm: to tylko kilka odprysków, bądź zarysowań wynikających z użytkowania samochodu oraz polerka całościowa 4095zł hahah niezła cena jedzie tam ktoś zrobić jakąś poprawkę lakierniczą?? załatwialem tam wgniotki. rewelacja i swietnie sie dogadalem cenowo. ja ich polecam. JA też polecam ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ---------- właśnie dostałem tel.że zalało garaż z moją Dwójką o f.ck ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ---------- osoby kryjące się pod nickami bpl, StachuCBR byli kiedyś na spocie??
Rekomendowane odpowiedzi