Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie nowa ankieta :) Prosze o przemyślane głosy bo reklamacji już nie będzie :)

Mam nadzieję ze userzy nie z Grodu Kraka nie będą głosowali .............

gdzie niedziela :whistling:

---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:29 ----------

dopisz też sobotę i opcję dostosuję się do reszty /lub coś w tym rodzaju/ z tego co pamiętam latem w niedzielę to rożnie bywało z frekwencją :wink: nawet Psy wpadały :decayed: myślę że warto zostawić na czas letni tak jak jest -jak się kolejny raz nie sprawdzi to zmiana.

Wszystkim i tak nie dogodzimy :wink:

planuje zorganizować dużego grilla klubowego w lipcową sobotę /warunek pogoda/ :decayed: stara gwardia pamięta windę :naughty:

czekam na powrót Karola

Grill od 15

---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

dzięki za spota tym co byli :wink: nawet Wąski był ! Fantomas jesteś Bogiem :thankyou2::whistling: kolejny raz

.

spoko :wink: nie lubię tłoku

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano
dzięki za spota tym co byli :wink: nawet Wąski był ! Fantomas jesteś Bogiem :thankyou2:

Pablo robisz akcje sms, że jest spot to qurwa nie możesz go tak samo odwołać? "nie pojade na spota, bo są 3 osoby" nosz qurwa ! zgadać się z Wami graniczy z sukcesem.. napisałes, że spota nie ma a był.. zapewne nex chciał przyjechać a zasugerował się tym co wrzuciłeś

transit Ty sie już nie powtarzaj.. najlepsza opcja to spoty 2x w tygodniu. jednym pasuje tak innym w weekend.. a są i tacy co raz mogą być w tygodniu a raz na weekendzie lub tak i tak.. wg mnie ankieta jest zbędna..

:thumbup1:

Opublikowano

Jednego debila mniej

Opublikowano

Panowie byłem dziś na wycenie poprawek lakierniczych mojej b7. Trafiłem na s-plus w okolicach ul ciepłownicza wycene zeskanowałem i wrzucam

image.jpg:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

to tylko kilka odprysków, bądź zarysowań wynikających z użytkowania samochodu oraz polerka całościowa

4095zł hahah niezła cena

jedzie tam ktoś zrobić jakąś poprawkę lakierniczą?? :doh:

Opublikowano

Michail i D4NTE dzięki za odwiedziny :wink:

Opublikowano
Panowie byłem dziś na wycenie poprawek lakierniczych mojej b7. Trafiłem na s-plus w okolicach ul ciepłownicza wycene zeskanowałem i wrzucam

http://s24.postimg.org/4fi0fipdd/image.jpg:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

to tylko kilka odprysków, bądź zarysowań wynikających z użytkowania samochodu oraz polerka całościowa

4095zł hahah niezła cena

to chyba promocja była :facepalm:

Opublikowano

Zobaczyli zmodzoną B7 to wyskoczyli z ceną :kox:

Opublikowano

Powitać :hi:

Michaił, Pablo dzięki za mini spota po Kauflandem :whistling:

Opublikowano
:hi: jutro ostatni egzamin z pierwszej tury :facepalm:
Opublikowano

http://s24.postimg.org/4fi0fipdd/image.jpg:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

4095zł hahah niezła cena

to chyba promocja była :facepalm:

dali cene jak za przysłowiowe woły. masakra a to nie tak wiele roboty

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ----------

Pablo dzieki za checi z tabletem

Opublikowano
:hi: jutro ostatni egzamin z pierwszej tury :facepalm:

Dobrze masz, przedemna jeszcze 4 w tym tygodniu...

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Zdrowie

Opublikowano

4095zł hahah niezła cena

załatwialem tam wgniotki.

rewelacja i swietnie sie dogadalem cenowo.

ja ich polecam.

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

4095zł hahah niezła cena

ja ich polecam.

JA też polecam :wink:

---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ----------

właśnie dostałem tel.że zalało garaż z moją Dwójką :kwasny:

Opublikowano

4095zł hahah niezła cena

ja ich polecam.

JA też polecam :wink:

---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ----------

właśnie dostałem tel.że zalało garaż z moją Dwójką :kwasny:

o f.ck :kwasny:

---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ----------

osoby kryjące się pod nickami

byli kiedyś na spocie?? :whistling: