gruszka Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 MRC Tuning, to jeden z najlepszych tunerow audi zbratali się ostatnio z naszym Sportmile ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ---------- Straszny wóz i przystepna cena... :slina:Oferta - Audi A8 - Audi A8 Long 4,2 Quattro Disel 336 KM Czarny Pełna Faktura Vat. Auto sprzedaje Kancelaria prawna Kupione w salonie w Niemc ---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ---------- japierdole MRCTUNING Rolling Road Day December 2010 on Vimeo b5 rules i4 Szach i mat Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 f*ck o tym nie pomyslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dybson Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 witajcie jako, że auto mam dopiero kilka tygodni mam pytanie, czy może ktoś na spocie ma nawigację tą najprostszą między zegarami. Mam kłopot, że wg VAGA (od mechanika) wszystko jest z nią ok, poza tym, że nie działa laser w napędzie i tym samym nie mogę jej włączyć przyciskiem między fotelami i żaden komunikat na wyświetlaczu się nie pojawia (włóż płytę czy cokolwiek, tak jakby przycisk nie działał) i nie reaguje na żaden przycisk (a panel jest sprawny) czy ktoś będzie mógł mi pomóc? do 15.00 jestem pod mailem, i pierwsza wizyta na spocie na 99% powinna się udać (praca, dom, rodzina ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 siema panowie w srode jade do warszawy i wracam w piątek jak ktoś cos potrzebuje to walić śmiało Aktualna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekzkk Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Niestety nie wiem czy uda mi się dziś pojawić - żona ma urodziny Bryczka właśnie u Wojtka, będzie nowy rozrząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Straszny wóz i przystepna cena... :slina:Oferta - Audi A8 - Audi A8 Long 4,2 Quattro Disel 336 KM Czarny Pełna Faktura Vat. Auto sprzedaje Kancelaria prawna Kupione w salonie w Niemc ---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ---------- japierdole MRCTUNING Rolling Road Day December 2010 on Vimeo i niebotyczne koszty utrzymania wielkie spalanie duzo pompek i aluminium nawet dla bogatego jest to drogi samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Mniejsze koszty niż mojej obecnej 3litrowki Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Siemka all Nie zapomnijcie o spociku dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Mniejsze koszty niż mojej obecnej 3litrowki Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 mysle ze nie poniewaz u ciebie v6 a tam v8 czyli 8 pompek do tego kolo 16litrow oleju napedowego i nadwozie aluminiowe duzo drozsze w naprawie niz nasze, tam jest pneumatyka ktora kocha sie psuc jeden amortzator to koszt od 2000 do 4000tys nawet amory do zwyklej kosztuja swoje, spalanie tez bedzie wieksze niz w twojej ---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ---------- Audi A8 Klub Polska :: [D3 06 4.2TDI ] Opinie na temat silnika i oglnie eksploat dyskusja na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 michail co to dla KERCZIEGO takie wydatki Fajna się zrobiła pogoda na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 pogoda się robi to i pasowało by po pracy autko umyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Swoją*drogą… jest w okolicy jakieś miejsce gdzie mogę zostawić swoją bez miesięcznych terminów by na szybko ogarnęli lakier/szyby bez zacieków itp w odróżnieniu od tych bezdotykowych 1zł/minutę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 michail co to dla KERCZIEGO takie wydatki Fajna się zrobiła pogoda na spota nie o to chodzi ja uwazam ze mozna zostac przy b7 3.0tdi i zrobic ja na tyle samo koni spokojnie ---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Chłopaki miał może któryś styczność z MB E320V6 W211 4matic? Trafia się "okazja" a jest to auto dla mnie kompletnie nieznane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 pozatym ze korozja go strasznie dowala to autko w miare fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 No właśnie z rudą się podobno lubią ale to jest wersja po lifcie (2006) i podobno już jest lepiej pod tym względem A jak to jedzie? 3,2 V6 w beni - miał ktoś przyjemność(lub nie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 nie o to chodzi ja uwazam ze mozna zostac przy b7 3.0tdi i zrobic ja na tyle samo koni spokojnie---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- http://s13.postimg.org/j6kdf1cc3/Comp_Sport_Chiptuning_i_modyfikacje_mechaniczne.jpg Myślę że jak by KERCZI kupił takie auto to raczej nie dla mocy ---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ---------- No właśnie z rudą się podobno lubią ale to jest wersja po lifcie (2006) i podobno już jest lepiej pod tym względem A jak to jedzie? 3,2 V6 w beni - miał ktoś przyjemność(lub nie)? Pogadaj z kolegą Trzastek czasami do nas przyjeżdża na spoty B7 w sedanie z takim silnikiem. ---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- Toyota vs ĐŁŃиŃĐľĐťŃ Đ˝Đ° йаКко ĐоПоŃОвО ĐонинŃĐş ĐŃСноŃкиК 11 07 2013 - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Swoją*drogą… jest w okolicy jakieś miejsce gdzie mogę zostawić swoją bez miesięcznych terminów by na szybko ogarnęli lakier/szyby bez zacieków itp w odróżnieniu od tych bezdotykowych 1zł/minutę? Aquaauto w Zabierzowie na Krakowskiej 280, jak skręcasz na BuisnessPark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Do wyboru jedna audica, co wybieracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 rs6 miadzdzy:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 siema ja dzisiaj jestem na spocie waski pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi