LOKO Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 siemka,szkoda tego auta Pabla z olkusza Spray ściągnął z tego co widziałem i myślę że nie sprzeda Ale ten gość co mu to zmalował to pięknie yyyyebniety jest Takich się powinno zamykać w pokoju bez klamek z pudełkiem niewidzialnych kredek
Wąski Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 W Niemczech wraki, u nas luksusowe bryki. Gangsterzy zarobili miliony
_Gabriel_ Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 siemka,szkoda tego auta Pabla z olkusza Spray ściągnął z tego co widziałem i myślę że nie sprzeda Ale ten gość co mu to zmalował to pięknie yyyyebniety jest Takich się powinno zamykać w pokoju bez klamek z pudełkiem niewidzialnych kredek to prawda, ale widzisz...moze myslal, ze jak auto pomaluje, to go na ASP go przyjma... wiesz - martwa natura, niestandardowa forma - takie rzeczy teraz sa w cenie . Ja tutaj widze drugie dno. Chlopak niedostrzegany przez swiat, zamkniety, ma smutne zycie... poprostu chcial sie pokazac
KERCZI Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 W Niemczech wraki, u nas luksusowe bryki. Gangsterzy zarobili miliony Grubo Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
FANTOMAS Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Nie rozumiem czemu gebelsy pozwalają na kupno takich wraków z kompletnym brifem. Takie przepisy jakie mają co do stanu technicznego tj, tuv to chyba tylko gorzej jest w Szwajcarii a pozwalają na takie nuemry. Nie raz widziałem po placach totalne złomy czy spaleniuchy z których dosłowne śrubki były tylko może do odzyskania bo cała reszta się do niczego nie nadawała ale można było go kupić i teoretycznie bez problemu naprawić jak ? wiadomo ktoś gdzieś rano miał łezkę w oku widząc puste miejsce parkingowe a gdzieś w dzupli już wszczepiali mu numery z tego total schaden. We francji czy Anglii jak rzeczoznawca uznaje że auto jest do kasacji to nie masz prawa dostać całego dowodu co najwyżej dostaniesz go ale bez prawa do rejestracji tylko na potrzeby ew. rozbiórki auta. Przypuszczam że cwane szwaby umyślnie nie wprowadzają takiego przepisu bo wiedzą że u nich za takie przekręty się raczej nie biorą a przyjedzie polaczek czy rusek zabierze im śmiecia z podwórka i jeszcze zapłaci i dobrze wiedzą po co
LOKO Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 siemka,szkoda tego auta Pabla z olkusza Spray ściągnął z tego co widziałem i myślę że nie sprzeda Ale ten gość co mu to zmalował to pięknie yyyyebniety jest Takich się powinno zamykać w pokoju bez klamek z pudełkiem niewidzialnych kredek to prawda, ale widzisz...moze myslal, ze jak auto pomaluje, to go na ASP go przyjma... wiesz - martwa natura, niestandardowa forma - takie rzeczy teraz sa w cenie . Ja tutaj widze drugie dno. Chlopak niedostrzegany przez swiat, zamkniety, ma smutne zycie... poprostu chcial sie pokazac Coś w tym jest... ---------- Post dopisany at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany at 11:38 ---------- Może ktoś z Krakusów się skusi na weekendowy wypad: http://a4-klub.pl/malopolskie-85/vag-inwacja-stary-sacz-2013-a-279122/ Fanta Ciebie o zdanie nie pytam
PABLO Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 W Niemczech wraki, u nas luksusowe bryki. Gangsterzy zarobili miliony Masakra.. Śmiało można wyjść na spacerek w Niedzielę
fantowski Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 siemka,szkoda tego auta Pabla z olkusza Spray ściągnął z tego co widziałem i myślę że nie sprzeda Ale ten gość co mu to zmalował to pięknie yyyyebniety jest Takich się powinno zamykać w pokoju bez klamek z pudełkiem niewidzialnych kredek to prawda, ale widzisz...moze myslal, ze jak auto pomaluje, to go na ASP go przyjma... wiesz - martwa natura, niestandardowa forma - takie rzeczy teraz sa w cenie . Ja tutaj widze drugie dno. Chlopak niedostrzegany przez swiat, zamkniety, ma smutne zycie... poprostu chcial sie pokazac Coś w tym jest... ---------- Post dopisany at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany at 11:38 ---------- Może ktoś z Krakusów się skusi na weekendowy wypad: http://a4-klub.pl/malopolskie-85/vag-inwacja-stary-sacz-2013-a-279122/ Fanta Ciebie o zdanie nie pytam ja to jak już to w niedziele może
Krumak Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Witajcie! Jeśli ktoś z Was zna się na lakiernictwie to proszę o pomoc w moim poście: http://a4-klub.pl/nadwozie-14/pekajacy-lakier-swiezo-wymalowanym-zderzaku-281469/
Carire Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam:) w przyszłym tygodniu będę jezdzil po malopolsce po salonach i nie tylko w poszukiwaniu mojej a4 1.8 b6 t quattro i może wiesz gdzie podjechać zebym cos zobaczyl? ewentualnie jakies komisy które znasz żeby nie jechać w ciemno... za kazda pomoc dziekuje bardzo :)!! pozdrawiam:)
KERCZI Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam:)w przyszłym tygodniu będę jezdzil po malopolsce po salonach i nie tylko w poszukiwaniu mojej a4 1.8 b6 t quattro i może wiesz gdzie podjechać zebym cos zobaczyl? ewentualnie jakies komisy które znasz żeby nie jechać w ciemno... za kazda pomoc dziekuje bardzo :)!! pozdrawiam:) Nie ma w Małopolsce takiego auta, najblizej w Mazowieckim Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Carire Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 ale może w salonie będę mieli lub tez zalatwia, warto podpytać i się przejechać jak cos będzie czy nie ma to sensu?
Radekst Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 ruks, dzieki za namiary na ta myjnie na ujastku spedzilem tam dzisiaj 3h i rzeczywiście malo kto tam przyjezdza, mozna sobie na spokojnie autko odpicowac i nikt glowy nie zawraca
bodowp Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 bry... wahacze wymienilem i przy pracy okazalo sie ze mam do wymiany tylne lozyska i tuleje w belce jak dobrze pojdzie to pod koniec tyg bedzie juz wszystko porobione a ja sie dziwilem czemu powyzej 120 d*pa lata jak jakas locha na wybiegu
gruszka Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- Posiedziałem sobie troszke
ruks Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 ruks, dzieki za namiary na ta myjnie na ujastku spedzilem tam dzisiaj 3h i rzeczywiście malo kto tam przyjezdza, mozna sobie na spokojnie autko odpicowac i nikt glowy nie zawraca Proszę bardzo ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- http://s24.postimg.org/4ree9yt69/image.jpg---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- Posiedziałem sobie troszke Nie lepiej było pojeździć? PS Siedzisz za daleko...
KERCZI Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 ale może w salonie będę mieli lub tez zalatwia, warto podpytać i się przejechać jak cos będzie czy nie ma to sensu? Nie ma sensu, jedz do Warszawy, albo lepiej uderz odrazu w trójmiasto Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
boseron Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 A co to za chłopczyk siedzi w tym aucie, On jest pełnoletni? ---------- Post dopisany 27-07-2013 at 01:44 ---------- Poprzedni post napisany 26-07-2013 at 23:30 ---------- Panowie czy jakieś negatywne opinie o silniku 2.4 w A6 C6 ktoś słyszał mam możliwość kupić a6 właśnie z tym motorem + lpg z małym przebiegiem
-RamzeS- Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 boseron to ty jeszcze nie kupiłeś tego samochodu?
Rekomendowane odpowiedzi