Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za spota Panowie :wink:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za spota :hi:

FANTOMAS dzięki za drogę powrotną :polew:

Opublikowano
Dzięki za spota :hi:

FANTOMAS dzięki za drogę powrotną :polew:

Nic nie zgrzytało po drodze? :whistling:

Opublikowano

boseron beta super się prezentuje, kopyto ma dobre :naughty:

Niech służy i się nią naciesz :)

---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ----------

Nic nie zgrzytało po drodze? :whistling:

Nawet 2 razy :grin:

Opublikowano

Pany jaki olej do silnika w becie castrol edge 5w-30 dobry wybór ? wymieniam wszystkie filtry dla zasady

Fantomas cos mowiłes o stronce z czesciami i cenami ?

---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ----------

BMW X3 E83 felgi aluminowe 18 opony 235/50R18 8 mm (3367468000) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :naughty:

Opublikowano
Pany jaki olej do silnika w becie castrol edge 5w-30 dobry wybór ? wymieniam wszystkie filtry dla zasady

Fantomas cos mowiłes o stronce z czesciami i cenami ?

---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ----------

BMW X3 E83 felgi aluminowe 18 opony 235/50R18 8 mm (3367468000) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :naughty:

RealOEM.com * Online BMW Parts Catalog

Boseron masz coś dla mnie :wink:

Opublikowano

Wlej motula a nie castrola, ja w sierpniu zmieniam olej.

Ci w PimpBMW mają prosto od producenta Motul i na miejscu kupisz i wymienisz w dobrej cenie.

---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ----------

Boseron masz coś dla mnie :wink:

Ma :wink:

Opublikowano

Dzięki za spota Panowie :hi:

Opublikowano

mam Arturo, :wink: ide w kime jutro praca 7 :kwasny:

---------- Post dopisany at 00:47 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ----------

do motula nie mam przekonania rzadki jest wlałem do audika i głosniej zaczeła chodzic :kwasny:

Opublikowano

Boseron BMW parts catalog

wpisujesz 7 ostatnich cyfr vin-u i wychodzą części jakie masz w aucie (to co będzie widać wytłuszczone w opisach)

kiedyś był cały katalog z cenami te same co w ASO ale widzę że się coś teraz ta stronka wysrajtała :kwasny: bo mi jej nie znajduje

Pablo lepiej już ze mną nie wracaj bo będzie lina i panorama

Opublikowano

dzięki za spota :wink:

Opublikowano

Dzień dobry, dziś pierwszy raz Droga do pracy nowym wózkiem i jest mega Kox, ta moc daje strasznie dużo frajdy tylko na stacje będę częściej zaglądal ale co tam warto :-)

Opublikowano

Powitać szanowne grono :hi: miłego dnia życzę :wink:

Pablo lepiej już ze mną nie wracaj bo będzie lina i panorama

:grin: ewentualnie solar :polew:

Opublikowano

dzięki za spota - mój mały miał zaje...stą frajdę :) FANTOMAS dzięki za wskazanie żarówki:P - wymieniona

FANTOMAS wracając do tematu ramek i krótkich odwiedzin:P to tydzień temu też byłem, ale na ducacie, ale musiałeś później podjechać:P

Opublikowano
dzięki za spota - mój mały miał zaje...stą frajdę :) FANTOMAS dzięki za wskazanie żarówki:P - wymieniona

FANTOMAS wracając do tematu ramek i krótkich odwiedzin:P to tydzień temu też byłem, ale na ducacie, ale musiałeś później podjechać:P

A na ducacie nie masz ramek to tak jakby Cię nie było

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A na ducacie nie masz ramek to tak jakby Cię nie było

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Jeśli do BMW można wrzucić ramki klubowe to i do Monstera też nie powinno być problemu :grin:

Panowie czy może mi ktoś sprawdzić ile w ASO kosztuje nowy grill w maskę do B6??

Opublikowano

Panowie czy może mi ktoś sprawdzić ile w ASO kosztuje nowy grill w maskę do B6??

Jak masz numer części to tu sprawdzisz: http://sklep.gajos.com.pl/sklep/

Jak nie masz numeru to w dziale części jest link do Etki online

---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ----------

Boseron BMW parts catalog

wpisujesz 7 ostatnich cyfr vin-u i wychodzą części jakie masz w aucie (to co będzie widać wytłuszczone w opisach)

A czy w którejś ETCE też da się to sprawdzić (oprócz ASO) potrzebuję numery wahaczy, które konkretnie mam w aucie bo w Itercarsie powiedzieli że u mnie są zwykłe a nie 1BV z tym że ten Partscatalog co mają może być w tej kwestii mało wiarygodny

Opublikowano

Siemka Panowie,

Dzieki za Wczorajszego spota :hi:

ps. Grill w maskę seryjny do B6 to koszt około 330 zł (8E0 853 651 F )

Opublikowano

Dzięki Cuber za sprawdzenie, musze zamówić ori bo zamiennik mnie już wku...a

Opublikowano

Panowie , gdzie w Krakowie dobrze i bez niespodzianek (typu urwany zaczep, rysniety lakier) sciemnie szyby ?